Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 88

Θέμα: Προτιμαμε Ελληνικα...Επιτελους!

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό προυποθέτει ύπαρξη αγοραστικής δύναμης ...είναι πολύ δυσκολότερα τα πράγματα απ' όσο φαίνονται.. Όλα εξαρτώνται από τις βιομηχανίες παραγωγής Ελληνικών προϊόντων. Έχουν επιλέξει μια τακτική που δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από την πολιτική... όταν μπει ένα προϊόν στο ράφι θα πρέπει να αποφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος ...γιατί ποιος θα πληρώσει τους "ενδιάμεσους" που θα φροντίσουν ώστε να μπορέσει να μπει στο ράφι? ποιος θα πληρώσει τη διαφήμιση και τους υπέρογκους φόρους της ...που ακόμα και αυτούς φροντίζουν να τους "χρεώνουν" στο προϊόν...

Ο Έλληνας στην κατάσταση που βρίσκεται θα διαλέξει από το ράφι αυτό που έχει έστω και 1 λεπτό φθηνότερο κι ας είναι για τα σκουπίδια.. ...κατάσταση αδιεξόδου...
    ...δυστυχως , σ αυτο που λες ΔΕΝ εχεις αδικο ρε φιλε!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτερη

προτιμοτερο δεν ειναι να τα παρει ο Σκλαβενιτης

απο τον κολο-Γερμαναρα που σε εχει ''φτυσμενο'' πλεον?

Ξερεις οτι αν αγορασεις ενα BMW απο την αντιπροσωπεια

δεν μπορεις να δεις σε τι κατασταση παραγωγης βρισκεται το αυτοκινητο σου αμεσα

γιατι ο Γερμανος σε πεταξε εξω κ οτι θες πλεον το μαθαινεις μεσω BMW Αυστριας?

κ αυτο το χω μαθει απο εγκυρη πηγη...

Ε...προτιμω να τα παιρνει Ελληνας ρε παιδια...παρα να με εχουν κ χεσμενο κ να τους τα ακουμπαω!
    δεν μου κανει διαφορα...αν τα παιρνει γερμανος ή ελληνας καπιταλας...!πολλες φορες μαλιστα, οι υπαλληλοι που δουλευουν στον ελληνα αφεντικο..εχουν χειροτερες συνθηκες εργασιας..δειγμα ασχημης νοοτροπιας ! το τι κανει η bmw...δεν με αφορα...μιας και δεν μενει σαλιο...για αγορα αυτοκινητου! με αφορα ομως ...η αγορα προιοντων πρωτης αναγκης...που ο ελληνας καταστηματαρχης, προσπαθει να εκμεταλλευτει ακομα και το πεταγμα της πεταλουδας στην αλλη ακρη του κοσμου ,για να ανεβασει τις τιμες στα ραφια..

3. The Following 3 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

Driver M (16-12-10), oldcarskickass (16-12-10), Vasilis (16-12-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

ειναι μια αλλη προσεγγιση κ αυτη που τοποθετεισαι ρε Λευτερακη..

γενικως αποδεδειγμενο παντως , ο Ελληνας εχει φτασει στο Αμην!

νομιζω οτι αν μας προτειναν με δημοψηφισμα να πουλησουμε τον Παρθενωνα κ να ξεχρεωσουμε θα το καναμε κ με τα δυο τα χερια!

Rides
    5

Προεπιλογή

Λευτερη

προτιμοτερο δεν ειναι να τα παρει ο Σκλαβενιτης

απο τον κολο-Γερμαναρα που σε εχει ''φτυσμενο'' πλεον?

Ξερεις οτι αν αγορασεις ενα BMW απο την αντιπροσωπεια

δεν μπορεις να δεις σε τι κατασταση παραγωγης βρισκεται το αυτοκινητο σου αμεσα

γιατι ο Γερμανος σε πεταξε εξω κ οτι θες πλεον το μαθαινεις μεσω BMW Αυστριας?

κ αυτο το χω μαθει απο εγκυρη πηγη...

Ε...προτιμω να τα παιρνει Ελληνας ρε παιδια...παρα να με εχουν κ χεσμενο κ να τους τα ακουμπαω!
    Βασίλη οι πληροφοριες σου ειναι σωστες!

6. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Vasilis (16-12-10)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι μια αλλη προσεγγιση κ αυτη που τοποθετεισαι ρε Λευτερακη..

γενικως αποδεδειγμενο παντως , ο Ελληνας εχει φτασει στο Αμην!

νομιζω οτι αν μας προτειναν με δημοψηφισμα να πουλησουμε τον Παρθενωνα κ να ξεχρεωσουμε θα το καναμε κ με τα δυο τα χερια!
    τα δυο μου χερια θα τα διεθετα για αλλους σκοπους...και οχι να πουλησω την ιστορια μας...! οτι μας εχουν φτασει στο αμην...ειναι το μονο βεβαιο..και ελπιζω να μην ξεσπασουμε βιαια!
    στο θεμα μας τωρα...! τα ελληνικα προιοντα (πρωτης αναγκης) δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα ευρωπαικα...και μαλιστα στα ραφια των ευρωπαικων χωρων...εχουν ακρως ανταγωνισιμες τιμες! στην χωρα μας, πρεπει να αναζητησουμε..τις αιτιες διαφοροποιησης των τιμων...μια εκ των οποιων ειναι η απληστια των καταστηματαρχων...και η ασυδωτη εκμεταλλευση που τους εχει επιτρεψει το κρατος αλλα κυριως εμεις...

8. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

Vasilis (16-12-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

10. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

nikos-Mpacket (16-12-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τα δυο μου χερια θα τα διεθετα για αλλους σκοπους...και οχι να πουλησω την ιστορια μας...! οτι μας εχουν φτασει στο αμην...ειναι το μονο βεβαιο..και ελπιζω να μην ξεσπασουμε βιαια!
    στο θεμα μας τωρα...! τα ελληνικα προιοντα (πρωτης αναγκης) δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο τα ευρωπαικα...και μαλιστα στα ραφια των ευρωπαικων χωρων...εχουν ακρως ανταγωνισιμες τιμες! στην χωρα μας, πρεπει να αναζητησουμε..τις αιτιες διαφοροποιησης των τιμων...μια εκ των οποιων ειναι η απληστια των καταστηματαρχων...και η ασυδωτη εκμεταλλευση που τους εχει επιτρεψει το κρατος αλλα κυριως εμεις...
    ...αν κ ηδη τα χουμε δεσμευσει κ δεν τα γνωριζουμε ρε Λευτερη!

οτι ωρα θελουν ... μας τα παιρνουν κ φευγουν!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

H προτιμηση στην αγορα Ελληνικων προιοντων(οπου και οσο περισσοτερο μπορει ο καθενας) ειναι ισως πιο επιτακτικη απο ποτε, τα δε ωφελη θα ειναι παρα πολλα αυτην την εποχη,στην αγορα,στην οικονομια,στην αναπτυξη και στη διασφαλιση των θεσεων εργασιας.
    Ας αλλαξουμε και λιγο τις συνηθειες μας και να υποστηριχτουμε μεταξυ μας!!!

13. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

joseph (05-03-12), Thomelef (16-12-10), Vasilis (16-12-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    άρααααααααααααααααα???????????? ?η ελλάδα πρέπει να παράξει...
    αυτό που έλεγα πάντα...να γυρνάμε τα λεφτά μας αναμεταξύ μας.
    πάταξη της εισαγωγής, σε είδη που παράγωνται στον τόπο μας...
    Κοίταξε αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος και από ότι φαίνεται για πολύ καιρό ακόμα.

Ναι να παράξει η Ελλάδα ΑΛΛΑ να το πουλήσει είτε ο ίδιος ο παραγωγός είτε κάποιος κοντινός.

Όχι να φτάσει η πατάτα Νευροκοπίου σε εμένα μέσω κολοπετινίτσας (με την αντίστοιχη αύξηση του κόστους).

Δεν διαθέτω λοιπόν την πολυτέλεια να αγοράσω ΕΝΑ ελληνικό προϊόν έναντι 2 ή και 3 ξένων και νομίζω ότι πολύς κόσμος είναι στη θέση μου.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το ντόπιο κρέας/λαχανικό κτλ να είναι ΠΙΟ ακριβό από το ξένο.

Τις ίδιες τροφές/χημικά/λιπάσματα δεν βάζουν και έξω; Άσε που έξω υπάρχει και καλύτερο σύστημα διαχείρησης διασφάλισης ποιότητας. Ενώ όταν αγοράζεις ελληνικό είσαι σχεδόν 100% ΣΊΓΟΥΡΟΣ ότι όλο και κάποια μαλαγανιά θα έχει κάνει ο αγρότης με τον μεσάζοντα.

Το ελληνικό το προτιμώ ΜΟΝΟ όταν ο πωλητής είναι ΦΙΛΟΣ (όχι σκέτο γνωστός) και ΞΕΡΩ ότι έχει ανάγκη, και το αγοράζω ΜΟΝΟ από αυτόν.-

Εν τέλει ναι ΠΡΟΤΙΜΑΩ ελληνικά αλλά ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ελληνικά.

Γιατί: 1)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τα αγοράσω αλλά 2)και να μπορούσα θα τα έπαιρνα ΜΟΝΟ αν ήξερα ότι το σύστημα παραγωγής - μεταφοράς - τυποποίησης είναι αδιάβλητο και 3) αν ήταν ΟΝΤΩΣ σε ανταγωνιστική τιμή.

Γιατί ξέρετε και καλύτερα από εμένα ότι η ελληνική ύπαιθρος δεν καλλιεργείτε από νέους έλληνες (αυτοί έγιναν ΕΠΟΠ...) αλλά από ξένους είτε λαθρομετανάστες είτε από παράνομα εργαζόμενους έλληνες και ξένους, και εγώ σε αυτό ΔΕΝ γίνομαι συμμέτοχος.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

15. The Following 5 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

nikos valvetronic (10-02-12), paganis (16-12-10), PANOS-E60 (16-12-10), S8N (16-12-10), Samaro (16-12-10)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε αυτή τη στιγμή είμαι άνεργος και από ότι φαίνεται για πολύ καιρό ακόμα.

Ναι να παράξει η Ελλάδα ΑΛΛΑ να το πουλήσει είτε ο ίδιος ο παραγωγός είτε κάποιος κοντινός.

Όχι να φτάσει η πατάτα Νευροκοπίου σε εμένα μέσω κολοπετινίτσας (με την αντίστοιχη αύξηση του κόστους).

Δεν διαθέτω λοιπόν την πολυτέλεια να αγοράσω ΕΝΑ ελληνικό προϊόν έναντι 2 ή και 3 ξένων και νομίζω ότι πολύς κόσμος είναι στη θέση μου.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το ντόπιο κρέας/λαχανικό κτλ να είναι ΠΙΟ ακριβό από το ξένο.

Τις ίδιες τροφές/χημικά/λιπάσματα δεν βάζουν και έξω; Άσε που έξω υπάρχει και καλύτερο σύστημα διαχείρησης διασφάλισης ποιότητας. Ενώ όταν αγοράζεις ελληνικό είσαι σχεδόν 100% ΣΊΓΟΥΡΟΣ ότι όλο και κάποια μαλαγανιά θα έχει κάνει ο αγρότης με τον μεσάζοντα.

Το ελληνικό το προτιμώ ΜΟΝΟ όταν ο πωλητής είναι ΦΙΛΟΣ (όχι σκέτο γνωστός) και ΞΕΡΩ ότι έχει ανάγκη, και το αγοράζω ΜΟΝΟ από αυτόν.-

Εν τέλει ναι ΠΡΟΤΙΜΑΩ ελληνικά αλλά ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ελληνικά.

Γιατί: 1)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τα αγοράσω αλλά 2)και να μπορούσα θα τα έπαιρνα ΜΟΝΟ αν ήξερα ότι το σύστημα παραγωγής - μεταφοράς - τυποποίησης είναι αδιάβλητο και 3) αν ήταν ΟΝΤΩΣ σε ανταγωνιστική τιμή.

Γιατί ξέρετε και καλύτερα από εμένα ότι η ελληνική ύπαιθρος δεν καλλιεργείτε από νέους έλληνες (αυτοί έγιναν ΕΠΟΠ...) αλλά από ξένους είτε λαθρομετανάστες είτε από παράνομα εργαζόμενους έλληνες και ξένους, και εγώ σε αυτό ΔΕΝ γίνομαι συμμέτοχος.

με προβληματισες...

τελικα ενα νομισμα δεν εχει μονο 2 οψεις...

17. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Samaro (16-12-10)

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP