Μπορείς να μην πληρώσεις και εκεί φυσικά, αλλά το πρόστιμο θα σου έρθει μέσω εφορίας.
Προσωπικά θεωρώ ότι το θέμα να μην πληρώνεις διόδια είναι ψευτομαγκιά.(μην παρεξηγηθείτε, άλλο εννοώ)
Κάναμε τις πάπιες όταν τόσα χρόνια πληρώναμε στο δημόσιο και δεν έκανε τίποτα.
Δεν μας έκανε καν αίσθηση όταν από καιρό εις καιρό μαθαίναμε για σκάνδαλα με ντεμεκ αποδείξεις.
Κάναμε την πάπια όταν ΠΟΛΛΕΣ φορές ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ η ταμίας (δλδ ο ιδιώτης που ήταν διορισμένος από ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ εμάς)
Κατάπιαμε μονοκοπανιά το πριγκηπάτο των Τεμπών (έμπαινες πλήρωνες, έβγαινες πλήρωνες)
Κατάπιαμε ΜΟΝΟΚΟΠΑΝΙΑ τον αποκεφαλισμό των 21 ατόμων στα Τέμπη.
Και γενικά κάναμε γαργάρα 1δις πράγματα όσον αφορά την οδική ασφάλεια.
Και τώρα που τα πήρε ιδιώτης (δλδ με λίγα λόγια τα έδωσε σε ιδιώτη κυβέρνηση που ΕΜΕΙΣ ψηφίσαμε) και ναι μεν είναι πανάκριβα αλλά από την άλλη δεν είναι ίδια η μορφή του δρόμου αθήνα σαλονίκη όπως ήταν 10 χρόνια πριν (ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ποιος πλήρωσε για τον δρόμο, το θέμα είναι ότι ΟΤΑΝ τον πληρώναμε 3φορές παραπάνω κάναμε την πάπια).
Και βρήκε το κουράγιο ο ψωροπερήφανος Έλληνας και ΝΟΜΙΖΕΙ (ΕΚΕΙ είναι το κλειδί) ότι σήκωσε κεφάλι επειδή ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ μια δυο ΔΕΚΑ φορές διόδια.
ΑΛΛΙΩΣ πρέπει να κινητοποιηθούμε.
Είναι και αυτό μια κίνηση (η μη πληρωμή) αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ από ότι βλέπω μένουμε εκεί.
Και είμαι σίγουρος ότι αν αυτό συνεχιστεί ΟΛΟ και κάποιο τροπολογία/Φεκ μεκ σεκ τεκ θα βρεθεί ώστε να μας πιάσει από τα @@ πάλι.
Δεν είναι πανάκεια η ΜΗ πληρωμή.
Και σκεφτείται το αλλιώς.
Έχετε μαγαζί.
Έρχεται ένας δεν πληρώνει, δεν πληρώνει ο δεύτερος δεν πληρώνει ο τρίτος.
Έρχεται στιγμή όμως που θα θες να κινήσεις κάποια νήματα.
Βάλτε τώρα στην εξίσωση ότι αυτοί που έχουν πλέον τους δρόμους (Γιατί φίλε μου η πραγματικότητα είναι ότι ΔΕΝ είναι πλέον ούτε δικοί σου ΟΥΤΕ δικοί μου, και φταίμε ΕΜΕΙΣ για αυτό) είναι μεγάλα κεφάλια και με τεράστια κεφάλαια και κυρίως χρόνο να κυνηγήσουν ΟΤΑΝ θελήσουν.
Δε το λέω για να φοβήσω, απλά μπας και γίνει τίποτα και ξεφύγουμε από την ματαιοδοξία ότι αν δεν πληρώσουμε θα κάνουμε κάτι.
https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=217396&cid=4
Κάτι γίνεται...
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
σεβαστή η άποψή σου φίλτατε αλλά παραμένει η άποψη σου..εσύ αν θέλεις μπορείς φυσικά να τους πληρώνεις..εγώ προσωπικά δεν τους πληρώνω και ουδέποτε ψήφισα ΚΑΝΕΝΑΝ από τους ''μεγάλους'' ΠΟΤΕ! και όσο έχω την δυνατότητα δεν θα τους πληρώνω! Έχω την εντύπωση πως κάνεις λάθος όταν λες πως παλιά ήταν ακριβότερα γιατί δεν νομιζω να υπήρχαν 12(!) διόδια από την Θεσ/νικη έως την Αθηνακαι όσον αφορά το οδικό δίκτυο, εφόσον τα Τέμπη και ο Μαλιακός παραμένουν στην ''θέση'' τους, είναι το ίδιο! η μόνη αλλαγή είναι η φρέσκια άσφαλτος και τα εκατοντάδες χλμ έργων!
Και ναι θα προτιμούσα να ήταν δημόσια γιατί όσο και να έτρωγαν κάτι θα κατέληγε στα δημόσια ταμεία και όχι στις τσέπες των μεγαλοκαρχαριών(όχι ότι θα ήταν σωστό αυτό), ο καθένας ''πολεμάει'' η δεν ''πολεμάει'' όπως νομίζει..και το τι κάναν παλιά οι πατεράδες μας η δεν ξέρω ποιοι ανήκει πια στο παρελθόν,τουλάχιστον τώρα,αν και πολύ αργά μάλλον, κάποιοι ξεκινάνε να αντιστέκονται, τα διόδια ίσως να είναι η αρχή δεν ξέρω..
πάντα φιλικά![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
πάρτε και μερικά βιντεάκια που σας είπα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Thomelef (09-12-10)
Μα δεν λέμε κάτι διαφορετικό!
Και εγώ όποτε μπορώ ΔΕΝ πληρώνω!!
Άλλο πακέτο αυτό.
Το μεγαλύτερο μέρος του ποστ μου είναι κρίση και το μικρότερο πρόταση.
Πρόταση να ΜΗΝ μείνουμε ΜΟΝΟ σε αυτό, γιατί είναι 101% σίγουρο ότι όλο και κάποιο τερτίπι θα βρουν για να μας κυνηγήσουν.
Εννοείται φιλικά ρε συ.
Καλημέρα
μακάρι να μην μείνουμε μόνο εκεί..αλλά φοβάμαι πως τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά, τόσα έγιναν και στις εκλογές πάλι τα ίδια πρόσωπα είδαμε...
Σημερα, σε ενα γρηγορο παενελα Λαρισα, το εκανα !!! Ναι, εσπασα την παρθενια, ειναι γεγονος.
Τελικα, ειναι πανευκολο, απαιτει λιγη δυναμη, δε σου λεει κανεις τπτ, αλλα καταγραφουν τις πινακιδες σε χαρτι και βαραει μια σειρηνα.
Προσωπικα, δεν ειμαι ακριβως κατα των διοδιων. Τα εχω παρει ομως επειδη εχουν αυξηθει τρομακτικα και σε κοστος αλλα και σε πληθος. Τα εχω παρει ακομη περισσοτερο, που το κοστος για τις μοτο ειναι εξωφρενικα μεγαλο, σε σχεση με των αυτοκινητων.
ΑΝ ειχαν μεινει σε πληθος οσα ηταν πριν 5-6 χρονια και υπηρχε μονο μια μικρη αυξηση στο κοστος τους, δε θα διαμαρτυρομουνα. Ισως επειδη τα ειχα συνηθισει και τα θεωρουσα δεδομενα αλλα και επειδη βλεπω οτι γινεται συντηρηση των εθνικων οδων που περιλαμβανονται εντως των οριων των διοδιων.
Επισης, πιστευω οτι το κοστος για τις μοτο θα επρεπε να ειναι το 25% τους κοστους των καρων και οχι το 75-80% που ειναι τωρα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Τωρα με τις μπαρες και τους κωνους, μερικες δε χωρανε να περασουν τζαμπανταν, οποτε πληρωνουν.
Αλλα περα απο αυτο, αν υποθεσουμε οτι τα διοδια ειναι για τη συντηρηση του δρομου, τοτε η φθορα που προκαλει μια μοτο στο οδοστρωμα ειναι αμελητεα σε σχεση με τη φθορα που προκαλει ενα αυτοκινητο. Να μην επεκταθω σε φορτηγα κτλ.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.