Σελίδα 9 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 78910111959 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    Αλλα περα απο αυτο, αν υποθεσουμε οτι τα διοδια ειναι για τη συντηρηση του δρομου, τοτε η φθορα που προκαλει μια μοτο στο οδοστρωμα ειναι αμελητεα σε σχεση με τη φθορα που προκαλει ενα αυτοκινητο. Να μην επεκταθω σε φορτηγα κτλ.
    Σε αυτα δεν διαφωνω! δεν υπαρχει ομως δικυκλιστης "σοβαρος" που θα σταματησει να πληρωσει διοδια.
    Εκ των πραγματων και μονο ειναι δυσκολο... να λυσει κρανος να το βγαλει να βγαλει γαντια, να ξεκουμπωσει φορμα και μετα να τα ξανα βαλει ολα...
    Βεβαια αυτο ειναι προφαση και η πραγματικη αιτια ειναι οτι αρνουνται να πληρωσουν και καλα κανουν.
    Σκεψου να χρειαζεται να σταματησει μεχρι την Θεσσαλονικη 10 φορες!!! Αυτο ειναι τρελλα και ολοι εμεις που το ανεχομαστε,δεν θα επρεπε!
    Φυσικα η πινακιδα που ειναι "κρυμενη" απο κατω τους "βγαζει" απο δυσκολες καταστασεις μια απο τις οποιες ειναι και αυτη!!

υγ.για την αποφυγη τυχον παρεξηγησεων, με το "σοβαρος" εννοω που καβαλαει με εξοπλισμο (στολες μποτες κλπ)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το κρανος παντως δε χρειαζεται να βγει.
    Προσωπικα περναω με την πινακιδα "φατσα καρτα", οπως και σημερα με το αυτοκινητο.
    Βασικα, σημερα, περασαν και το αυτοκινητο και η μοτο μου, ταυτοχρονα. Εγω καβαλουσα, σταματησα, ανοιξα την μπαρα και περασε και ο φιλος μου, που οδηγουσε το αυτοκινητο μου.
    Για τα υπολοιπα συμφωνω φυσικα.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

3. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

Nino (08-12-10)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κρανος παντως δε χρειαζεται να βγει.
    Προσωπικα περναω με την πινακιδα "φατσα καρτα", οπως και σημερα με το αυτοκινητο.
    Βασικα, σημερα, περασαν και το αυτοκινητο και η μοτο μου, ταυτοχρονα. Εγω καβαλουσα, σταματησα, ανοιξα την μπαρα και περασε και ο φιλος μου, που οδηγουσε το αυτοκινητο μου.Για τα υπολοιπα συμφωνω φυσικα.
    nfot........θελεις να γινουμε φιλοι...;;;;
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο halkida116mpack Εμφάνιση μηνυμάτων
    nfot........θελεις να γινουμε φιλοι...;;;;

Αν βρεθουμε ποτε, εχεις βολτα
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μια που λετε για μηχανακια,το 70%+ των εθνικων οδων ειναι απαραδεκτο για μηχανακια....απλα απαραδεκτο.

Εγω βεβαια ακομα πληρωνω.
    Θελω να μην πληρωσω αλλα φοβαμαι και ντρεπομαι....
    Αν εμενα παντως στα Κιουρκα (περιοχη λιγο εξω απο την Αθηνα) που μενει η αδερφη μου ΔΕΝ θα πληρωνα στα σιγουρα.

Θα πληρωνα ευχαριστως αν οι δρομοι ηταν σωστοι και ασφαλεις.Και ασφαλεις δεν σημαινει μονο καλη ασφαλτο αλλα και σωστες κλισεις,οχι στις μπαριερες που θε σε τεμαχισουν σε περιπτωση πτωσεις και διαφορα αλλα...
    Σκατα...ξυπνα φιλαρακο...πληρωσε σα φιλησυχος πολιτης τα διοδια σου και παιξε με τη ζωη σου στον κωλοδρομο...

Αξιζουμε μια καλυτερη μεταχειριση σε παρα πολλα θεματα πολυ πιο σημαντικα αλλα και η οδοποιεια ειναι ενα απο αυτα.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

7. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

paganis (09-12-10)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νέα πατέντα για να μην χάνουν ..... πελάτες οι σταθμοί διοδίων. Οι ντόπιοι γνωρίζουν ότι ο σταθμός διοδίων του πυργετού Λάρισας, παρακάμπτεται μέσω του δρόμου που οδηγεί προς Πυργετό Κρανιά.
    Τι έκαναν λοιπόν; Κατασκεύσαν τα παρακάτω έργα, ώστε να εμποδίζουν τη διέλευση φορτηγών με ύψος πάνω από 2,8 μέτρα, για να εξαναγκάσουν τους φορτηγατζήδες να πληρώσουν διόδια. Αν τώρα κανείς πιστεύει ότι οι παρακάτω κατασκευές έχουν άλλη χρησιμότητα ή σκοπιμότητα, ας μας το γνωρίσει. Και φυσικά έχουμε την απορία, κατά πόσο οι κατασκευές αυτές είναι νόμιμες!

https://www.larisaportal.gr
    https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_2973.html

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    εεεεεεεεεεεεεεεεεεε αμαν ρε παιδακι μου!!!!!!!!το εχουν βγαλει τα ματια......

δεν τα κοβω για πολυ καιρο ζωντανα!!!!!καποιος θα τα παρει μαζι του!!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    γεια σου ρε γιώργη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    ωραίος ρε μαν...την επόμενη φορά θα σπάσω και εγώ
    την παρθενια ρε...
    υγ. δώστο και καμμιά μπάντα το γ@μημένο το κασόνι ρε!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

pilot (10-12-10)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντιγραφη απο φιλο σε μοτο φορουμ

"Η σύμβαση προβλέπει ότι το Δημόσιο δεν έχει καμία ανάμειξη στη διαδικασία είσπραξης των διοδίων.
    Συνεπώς, η αστυνομία δεν μπορεί να εμπλακεί.
    Η άρνηση πληρωμής δεν αποτελεί φορολογικό αδίκημα ή παράβαση του ΚΟΚ.
    Απλά είναι διαφορά μεταξύ των ιδιωτών.

Η σύμβαση παραχώρησης (άρθρο 24), για τους οδηγούς που δεν πληρώνουν, προβλέπει τη φωτογράφηση του αριθμού του οχήματος.
    Στη συνέχεια την ταυτοποίησή του από δημόσιες υπηρεσίες και την αποστολή ειδοποιητηρίου στον κάτοχο για την καταβολή του τιμήματος.
    Εάν αυτό δεν καταβληθεί εντός δεκαπέντε ημέρων, τότε μόνο δικαιούται να ζητήσει πρόστιμο.
    Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία. Για την υλοποίησή της, όμως, απαιτείται άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία δεν έχει δοθεί».

Σημειώνουν, δε, ότι 600 χιλιάδες οδηγοί που σήκωσαν την μπάρα, μέχρι τον περασμένο μήνα, δεν έχουν λάβει ειδοποιητήριο πληρωμής...

από την ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ στην ελευθεροτυπία (https://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=234371) "

13. The Following 4 Users Say Thank You to nfot For This Useful Post:

NickE60 (20-12-10), Nino (20-12-10), paganis (20-12-10), scania124 (20-12-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιουχχχχχου!!!!!!!!!!!

μη σταματάει κανείς ..όλοι μαζί μπορούμε!!!!

https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=224636&cid=4

https://episkiasis.wordpress.com/201...malakasa-open/

Παράνομοι και με τη βούλα της πολεοδομίας οι χαρατσο-εισπράκτορες των διοδίων.

Η πολεοδομία Καπανδριτίου αποφάσισε, κάτω από την πίεση του κινήματος των εκατοντάδων χιλιάδων που αρνούνται να πληρώσουν διόδια – σπρώχνωντας τις μπάρες- να σφραγίσει τα διόδια Αφιδνών και Μαλακάσας για 1 χρόνο

Σύμφωνα με την απόφαση της αρμόδιας πολεοδομίας, πρέπει να σφραγιστούν και το κεντρικό κτήριο και οι οικίσκοι είσπραξης διοδίων.

Η απόφαση αυτή θυροκολλήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2010 στο παράνομο κτήριο της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε. στις Αφίδνες.

https://www.epitropesdiodiastop.blogspot.com/

https://www.youtube.com/watch?v=hvmD...ayer_embedded#!

15. The Following 9 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

fanisk (20-12-10), GIWRGOSPR (23-02-11), Konstantinos E60 (21-12-10), Kostas_1 (20-12-10), nfot (20-12-10), pilot (20-12-10), Stathis (20-12-10), Thomelef (20-12-10), Z4///M (20-12-10)

Σελίδα 9 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 78910111959 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP