Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billarasm3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κρίμα!!!
    Εκεί είναι τα καλά!!
    Βασικά μετα τις 8 είναι τα καλυτερα!!!!
    Μα...στις 8 κοφτιάζει το Μ3...εκτός κι αν εσύ έχεις ανεβάσει κόφτη!

Νίκο, το Μ3 είναι για λύπηση όταν τρώει το πακέτο της πόλης και την κίνηση! Το να το πλακώνεις που και που σε κανένα καλό στροφιλίκι του κάνει καλό!!!

Βλέπω πως μιλάμε για 9 άλογα με καταλύτες αλλά από ροπή τπτ, άρα μιλάμε για βελτίωση ψηλά. Χρήσιμο θα ήταν να δούμε τις καμπύλες για να έχουμε πλήρη συμπεράσματα...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

2. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Specialized (21-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων

Νίκο, το Μ3 είναι για λύπηση όταν τρώει το πακέτο της πόλης και την κίνηση! Το να το πλακώνεις που και που σε κανένα καλό στροφιλίκι του κάνει καλό!!!

Βλέπω πως μιλάμε για 9 άλογα με καταλύτες αλλά από ροπή τπτ, άρα μιλάμε για βελτίωση ψηλά. Χρήσιμο θα ήταν να δούμε τις καμπύλες για να έχουμε πλήρη συμπεράσματα...
    ροπη πηρε 1 κιλο εχω τα διαγραματα αλλα πρεπει να τα σκαναρω. παντως παντου ειναι πιο δυνατο και οχι στο peak και πιστευω πως σε αυτο βοηθησε το μαμα τελικο που κρατησε καπως το back pressure

4. The Following User Says Thank You to GEO For This Useful Post:

EVERGET (21-11-10)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO Εμφάνιση μηνυμάτων
    ροπη πηρε 1 κιλο εχω τα διαγραματα αλλα πρεπει να τα σκαναρω. παντως παντου ειναι πιο δυνατο και οχι στο peak και πιστευω πως σε αυτο βοηθησε το μαμα τελικο που κρατησε καπως το back pressure
    Δηλαδή εάν κάποιος εντελώς stock αλλάξει μόνο το τελικό με ένα ss race ας πούμε τότε το μοτέρ θα πέσει χαμηλά λόγω μικρότερου back-pressure του ss τελικού;

Για δείτε αυτό της Rogue Engineering υπόσχεται +27,9 hp
    Nα το πιστέψω?????

https://store.bimmerworld.com/rogue-...aust-p916.aspx
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δηλαδή εάν κάποιος εντελώς stock αλλάξει μόνο το τελικό με ένα ss race ας πούμε τότε το μοτέρ θα πέσει χαμηλά λόγω μικρότερου back-pressure του ss τελικού;

Για δείτε αυτό της Rogue Engineering υπόσχεται +27,9 hp
    Nα το πιστέψω?????

https://store.bimmerworld.com/rogue-...aust-p916.aspx
    Επειδη εχω ψαξει πολυ το θεμα των εξατμισεων θα το πω αλλη μια φορα. Το τελικο απο μονο του δινει 0 αλογα. Σε καποιες περιπτωσεις αυξανει το θορυβο μονο και μειωνει τα αλογα.

Και για να σου αποδειξω ποσο καλο ειναι το μαμα τελικο, διαβασε το πολυ ενδιαφερον παρακατω link που συγκρινει το μαμα τελικο με το προαναφερθεν Rogue El Diablo σε Μ3 HPF στα 600 περιπου αλογα. Τα αποτελεσματα θα σε εκπληξουν για το ποσο καλη ροικοτητα εχει το μαμα ακομα και στα 600 αλογα! Εχε υποψιν οτι στα turbo less restriction-> less back pressure-> γρηγοροτερο spool & περισσοτερα αλογα.
    Οχι μονο λογια, αλλα και με αποδειξεις για το ποσο καλο ειναι το μαμα τελικο

https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=520068

7. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

EVERGET (22-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ναι έχω σηκώσει κοφτη στις 8250!!!
    Το αμάξι απλώνει πολύ καλητερα!!!!
    Σορρυ για το off!!!

9. The Following 3 Users Say Thank You to billarasm3 For This Useful Post:

alexk (21-11-10), EVERGET (21-11-10), Thomelef (21-11-10)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ακρίβώς εκεί το χαίρομαι Νάσο στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
    Απλά με τους κόφτες δεν τα είχα ποτέ καλά στα αυτοκίνητά μου..
    Περιμένω με σχετική ανυπομονισία να δω τι θα κάνει με τους καταλύτες πάντως μέχρι στιγμής δεν αισθάνομαι καθόλου χάσιμο χαμηλά.

Βαγγέλη, λες ο καράφλας να έχει κρατήσει ιστορικό? Λέω να πάω όταν με το καλό τους βάλω τους καταλύτες κι αν είναι να πάρω όλες τις μετρήσεις μαζί..

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακρίβώς εκεί το χαίρομαι Νάσο στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
    Απλά με τους κόφτες δεν τα είχα ποτέ καλά στα αυτοκίνητά μου..
    Περιμένω με σχετική ανυπομονισία να δω τι θα κάνει με τους καταλύτες πάντως μέχρι στιγμής δεν αισθάνομαι καθόλου χάσιμο χαμηλά.

Βαγγέλη, λες ο καράφλας να έχει κρατήσει ιστορικό? Λέω να πάω όταν με το καλό τους βάλω τους καταλύτες κι αν είναι να πάρω όλες τις μετρήσεις μαζί..
    Και αλλη μια ερωτηση...εφοσον το αμαξι δεν το 'στιβεις' ωστε να βγαλεις την μεγιστη ιπποδυναμη του (που στο Μ3 ειναι κοντα στα κοκκινα) τους καταλυτες γιατι τους βαζεις? Αν σε ενδιαφερει να κινησαι σε πιο χαλαρους ρυθμους (και καλα κανεις...δεν το κατακρινω αυτο. Ειναι δικαιωμα του καθενος να οδηγει οπως θελει) ειναι ουτοπια να αλλαζεις καταλυτες για να παρεις 7-8 αλογα που δεν θα τα χρησιμοποιησεις σχεδον ποτε.

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αλλη μια ερωτηση...εφοσον το αμαξι δεν το 'στιβεις' ωστε να βγαλεις την μεγιστη ιπποδυναμη του (που στο Μ3 ειναι κοντα στα κοκκινα) τους καταλυτες γιατι τους βαζεις? Αν σε ενδιαφερει να κινησαι σε πιο χαλαρους ρυθμους (και καλα κανεις...δεν το κατακρινω αυτο. Ειναι δικαιωμα του καθενος να οδηγει οπως θελει) ειναι ουτοπια να αλλαζεις καταλυτες για να παρεις 7-8 αλογα που δεν θα τα χρησιμοποιησεις σχεδον ποτε.
    Καλά είπαμε δεν είμαι και μούχλα, αν ήμουν δεν θα έπαιρνα τέτοιο αυτοκίνητο.
    Οι "κόφτες" είπα ότι δεν μου αρέσουν όχι οτι δεν φλερτάρω με αυτόν.. Αν με διαβάσεις λίγο πριν θα δεις πως αναφέρω ότι δυσκολεύομαι να το οδηγήσω κάθε φορά και κατα την διάρκεια όλης της διαδρομής νορμάλ. Σήμερα δεν μιλιέμαι όλη μέρα με την γυναίκα μου για τον τρόπο με τον οποίο πήγαμε σε μια βάφτιση το πρωί...
    Σόρρυ για το offtopic

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά είπαμε δεν είμαι και μούχλα, αν ήμουν δεν θα έπαιρνα τέτοιο αυτοκίνητο.
    Οι "κόφτες" είπα ότι δεν μου αρέσουν όχι οτι δεν φλερτάρω με αυτόν.. Αν με διαβάσεις λίγο πριν θα δεις πως αναφέρω ότι δυσκολεύομαι να το οδηγήσω κάθε φορά και κατα την διάρκεια όλης της διαδρομής νορμάλ. Σήμερα δεν μιλιέμαι όλη μέρα με την γυναίκα μου για τον τρόπο με τον οποίο πήγαμε σε μια βάφτιση το πρωί...
    Σόρρυ για το offtopic
    Ok!

14. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

Specialized (21-11-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

αν και λιγο off μιας και το ειδα... Στην υπογραφη σου χρειαζεσαι μια μικρη διορθωση. Ειναι Alcadara Interior και οχι Internal. Το internal παραπεμπει σε αλλους σκοπους συνηθως πιο πονηρους οπως πχ All internal, internal combustion κλπ

16. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

soc12r (28-08-11)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP