μην λυπάσαι τπτ...εδώ και στην πίστα δεν νιώθει τπτ...
το 46άρι γεννήθηκε για να το στραμπουλάς στην πρώτη
ευκαιρεία που θα βρείς μπροστά σου...
είναι ένα πράγμα σαν κάτι μυστήριες γυναίκες, όπου που
και που τις χρειάζεται ένα πολύ γερό γ@μήσι για να έρθουν
στα ίσα τους.![]()
sympether with chiefτης
_________________________________________________
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
ΔημήτρηςΜ3 (21-11-10)
Καλό Θωμά
Είναι αλήθεια ότι σε τσιγγλάει η πουτ@αν@ σε κάθε της βόλτα.
Το κινώ 2 φορές την εβδομάδα κι όχι κάθε μέρα. Για να πάω δουλειά και πάλι σπίτι περνάω από επαρχειακό (και λίγο εσκεμμένα είναι η αλήθεια) εε μου είναι πολύ δύσκολο να μην πατήσω σε ένα μέρος της διαδρομής την απενεργοποιήση και το magic Sport... Ειδικά τώρα με τον τρελό ήχοέχω πάθει εθισμό κι όταν είναι καλά καλά ζεστό θα ανέβω εκεί ψηλά μετά τις 5-6 να στριγγλιάξει σε 2 ανηφορικές με πόρτες.. Και πάλι όμως τον κόφτη δεν τον αγγίζω!
Μα...στις 8 κοφτιάζει το Μ3...εκτός κι αν εσύ έχεις ανεβάσει κόφτη!
Νίκο, το Μ3 είναι για λύπηση όταν τρώει το πακέτο της πόλης και την κίνηση! Το να το πλακώνεις που και που σε κανένα καλό στροφιλίκι του κάνει καλό!!!
Βλέπω πως μιλάμε για 9 άλογα με καταλύτες αλλά από ροπή τπτ, άρα μιλάμε για βελτίωση ψηλά. Χρήσιμο θα ήταν να δούμε τις καμπύλες για να έχουμε πλήρη συμπεράσματα...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Specialized (21-11-10)
EVERGET (21-11-10)
Ακρίβώς εκεί το χαίρομαι Νάσο στην παλιά Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
Απλά με τους κόφτες δεν τα είχα ποτέ καλά στα αυτοκίνητά μου..
Περιμένω με σχετική ανυπομονισία να δω τι θα κάνει με τους καταλύτες πάντως μέχρι στιγμής δεν αισθάνομαι καθόλου χάσιμο χαμηλά.
Βαγγέλη, λες ο καράφλας να έχει κρατήσει ιστορικό? Λέω να πάω όταν με το καλό τους βάλω τους καταλύτες κι αν είναι να πάρω όλες τις μετρήσεις μαζί..
Φιλε μου δεν παθαινει τιποτα, μα απολυτως τιποτα το αμαξι οταν περασει δυναμομετρο. Τι ξυλο να φαει? Αυτα ειναι εντελως λαθεμενα συμπερασματα. Και μια και 2 και τρεις φορες να μετρηθει και να παει στον κοφτη η 4η ταχυτητα (που μετρανε τα Μ3) δεν παθαινει τιποτα. Οταν πας ενα ταξιδι και αποφασισεις να δεις τι ψαρια πιανει και φορτωνεις και 5η στα κοκκινα η και 6 κοντα στα κοκκινα για ωρα (που και μεγαλυτερο φορτιο εχει λογω κλιμακωσης και ποιο πολλη ωρα κανει να ανεβασει στροφες λογω κανονικων συνθηκων), εκει να δεις καταπονηση! Τωρα αν νομιζεις οτι το αμαξι θα χαλασει αν χτυπας κοκκινα, τοτε το δικο μου οπως και τα περισσοτερα απο εδω μεσα δεν θα υπηρχαν απο την πρωτη εβδομαδα κατοχης. Οπως και το δικο σου αφου στα χερια του πρωην κατοχου του ειχε αποδειξει την αξια του (και τα αλογα του) σαν ενα απο τα πιο δυνατα stock μοτερ. Και αυτα δεν αποδεικυονται με ρεπριζ μεχρι τις 5 χιλιαδες στροφες.Οποτε μην ανυσηχεις χωρις λογο και πηγαινε δυναμομετρο. Να δουμε τελικα τι ψαρια πιανει (αν πιανει) το SS τελικο.
alexk (21-11-10), Specialized (21-11-10)
Και αλλη μια ερωτηση...εφοσον το αμαξι δεν το 'στιβεις' ωστε να βγαλεις την μεγιστη ιπποδυναμη του (που στο Μ3 ειναι κοντα στα κοκκινα) τους καταλυτες γιατι τους βαζεις? Αν σε ενδιαφερει να κινησαι σε πιο χαλαρους ρυθμους (και καλα κανεις...δεν το κατακρινω αυτο. Ειναι δικαιωμα του καθενος να οδηγει οπως θελει) ειναι ουτοπια να αλλαζεις καταλυτες για να παρεις 7-8 αλογα που δεν θα τα χρησιμοποιησεις σχεδον ποτε.