Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 789
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 87 από 87

Θέμα: ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αν και δεν ασχολουμαι (κακως? δεν ξερω), και οι παλιοτεροι θα τα ξερετε τα πολιτικα θεματα σιγουρα καλυτερα,

1) δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη στο "εγγραφο". δεν μου φαινεται η συνταξη του επισημη, ακομα και για το 1974. τα "και καλα" σβησμενα, ειναι στο κενο, και τα υπολοιπα για ποιο λογο σβησμενα ??

2) ο Γιωργος σημερα, λογικο ειναι να εχει μια "κλιση" προς τη Δυση. εκει δε μεγαλωσε? εκει δε σπουδασε? ειτε υπαρχει παρασκηνιο ειτε οχι, οσο να'ναι σ'αυτα εχει μαθει.

3) ο Αντρεας παλιοτερα απο οτι ξερω ητανε καθηγητης, λεκτορας κλπ σε πανεπιστημια, ζουσε στην Αμερικη, δεν ξερω, παντως ειχε στενοτατες επαφες με τη χωρα.

4) παιζονται τρελα παιχνιδια σε επιπεδο πολυ πανω απο το δικο μου, που ουτε στου Λιακοπουλου τη φαντασια δε γινονται. πλεον δεν μου φαινεται τιποτα παραξενο.

5) υπαρχει τεχνολογια σημερα with the capability to fool the whole world, pou lene oi amerikanoi.

6) εχεις τα ζωα απο κατω να κυματιζουν σημαιες και να βαφουν τα αυτοκινητα τους πρασινα και μπλε, και να τσακωνονται και να σκοτωνονται (!). α ρε βοδια...

Τελικα δεν ξερω (εγω ενα γενικο λυκειο εβγαλα), η μορφωση ειναι μεγαλο πραμα...Βλεπω τη γενια των πατεραδων και παππουδων μου που ζουν στο δικο τους μικροκοσμο σε κατι χωρια. Πρεπει να'χει κανεις ανοιχτο μυαλο, να'χει δει και μια αλλη πολη, να'χει μιλησει με 2 ανθρωπους. Εγω ξερω οτι δεν ξερω τιποτα, αλλα επισης ξερω οτι συμβαινουν πολλα περιεργα πραματα "πανω" απο το δικο μου επιπεδο, που επηρεαζουν και τη δικια μου τυχη.

Καλημερα και ευχαριστω...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 13-11-10 στις 07:01
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η πολιτική πρέπει να αντιμετωπίζεται ψυχρά και να δίνει ευκαιρίες σε νέους αξιόλογους ανθρώπους και ταυτόχρονα καμία ευκαιρία σε πολιτικούς που μέσα σε 4 χρόνια θητείας δεν κατάφεραν να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό για τους πολλούς Έλληνες. Πρέπει να είμαστε αμείλικτοι, να διαγράψουμε από τις επιλογές μας τους "επαγγελματίες" πολιτικούς και να δίνουμε ευκαιρίες σε νέους άξιους ανθρώπους που δεν εξουσιάζονται από κέντρα του εξωτερικού ή του εσωτερικού και με τα πρώτα σημάδια παραπλάνησης (όπως τα έργα της τελευταίας στιγμής λίγο πριν τις εκλογές) ή οποιασδήποτε εκμετάλλευσης του αξιώματος που τους έδωσε ο λαός, να απορρίπτονται. Άμεσα και ψυχρά.

Αυτά έχει να πει κάποιος που ποτέ δεν έχει πατήσει το πόδι του σε κομματική ή άλλη πολιτική οργάνωση και όποιος μου πει για δεξιά κι αριστερά, ας αλλάξει μυαλά.. Έχουμε δει τις πιο φασιστικές κυβερνήσεις παγκοσμίως να έρχονται και από τα δεξιά και από τα αριστερά και τελευταία το ζούμε κι εμείς.

Fast Track και Fast Throw στην πολιτική ώστε να μην αποκτούν δικαίωμα ισόβιας αποζημίωσης και άλλων δικαιωμάτων παίρνοντας την ευκαιρία για μια δεύτερη αδρανή θητεία στην πολιτική. Όποιος αξίζει, ας εργάζεται κι ας το αποδεικνύει στην πράξη για να μένει στην πολιτική. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να σοβαρευτούν οι πολιτικοί αλλά και οι ψηφοφόροι και να περιοριστεί η διαπλοκή...

Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε όλους τους άχρηστους, τους ανίκανους παρλαπίπες, που έχουμε μάθει τα ονόματά τους μόνο και μόνο επειδή τα προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης, ενώ υπάρχουν στην κοινωνία μας τεράστια νέα μυαλά που δεν έχουν απορροφηθεί από το "σύστημα" και θα μπορούσε να τους δοθεί μια ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα πράγματα απ' τους όποιους ισόβιους υπουργούς, ισόβιους βουλευτές, ισόβιους δημάρχους, ισόβιους περιφερειάρχες ...μόνιμους βρικόλακες που έχουν γίνει ο εφιάλτης μας εδώ και πολλές δεκαετίες ...και τους πληρώνουμε γι' αυτό, πληρώνουμε και τη διαφήμισή τους....

...χάσαμε όλα μας τα χρόνια περιμένοντας από 3-4 ονόματα και τους παρατρεχάμενους τους εναλλάξ, να κάνουν το καθήκον τους και να δουλέψουν για την Ελλάδα. Να τι κατάφεραν...

Μην την πατήσετε έτσι εσείς οι νεότεροι. Στείλτε τους μια κι έξω χωρίς επιστροφή ...κι ας χτυπιούνται στα μέσα ενημέρωσης!
    Κανένα περιθώριο ανοχής!
    4 χρόνια απ΄τη ζωή σας είναι υπεραρκετά για να σας αποδείξει κάποιος αν κάνει ή δεν κάνει, αν δουλεύει για εσένα, για τον εαυτό του ...η και για τα δύο μαζί....

Ουδείς αναντικατάστατος!

3. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Kostas_1 (13-11-10), PANOS-E60 (13-11-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πολιτική πρέπει να αντιμετωπίζεται ψυχρά και να δίνει ευκαιρίες σε νέους αξιόλογους ανθρώπους και ταυτόχρονα καμία ευκαιρία σε πολιτικούς που μέσα σε 4 χρόνια θητείας δεν κατάφεραν να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό .......................Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος σε όλους τους άχρηστους που έχουμε μάθει τα ονόματά τους μόνο και μόνο επειδή τα προβάλλουν τα μέσα ενημέρωσης, ενώ υπάρχουν στην κοινωνία μας τεράστια νέα μυαλά που δεν έχουν απορροφηθεί από το "σύστημα" .
    σωστος.
    οι πολιτικοι μας ειναι οπως ακριβως τους γιατρους μας.
    τωρα θυμηθηκα το υφος ενος "μεγαλογιατρου" σε μια περιπετεια μας στο νοσοκομειο...
    "Τι με απασχολειτε ανθρωπακια με τα προβληματακια σας..." ενα βαριεστημενο ενα τετοιο πραμα.

ΟΞΩ Π@υστηδες !
    Ευκαιρια στους νεους με ορεξη και ηθικη πρεπει να δινουμε.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αναγνώσατε με επιφύλαξη. Δεν ξέρω που να το βάλω, κολλάει παντού.

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_4112.html
    Δείτε το με επιφύλαξη. Δεν ξέρω που να το βάλω, κολλάει παντού

6. The Following 3 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

nikos1400 (14-11-10), Stathis (14-11-10), Thomelef (14-11-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

α, δείτε κι αυτό.....

https://www.sofokleous10.gr/portal2/...1-04-15-20-21/

Rides
    2

Προεπιλογή

ρε το χιο...

Rides
    0

Προεπιλογή

αρε λαμογια...

Του ψιφηζουμε για να μας κυβερνησουν του ταιζουμε για να εχουμε ενα σωστο κρατος και στο τελος βγαινουμε και χρεωμενοι!

Και στην τελικη τι ζηταμε {ο λαος}σωστα σχολεια για τα παιδια μας ενα γ@μημενο ΙΚΑ τις προκοπης και σωστο βιοτικο επιπεδο.

Σκατα πηραμε απο ολους...

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 789

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP