Αναγνώσατε με επιφύλαξη. Δεν ξέρω που να το βάλω, κολλάει παντού.
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_4112.html
Αναγνώσατε με επιφύλαξη. Δεν ξέρω που να το βάλω, κολλάει παντού.
https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_4112.html
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
δηλαδη σε αυτο το αρθρο,αναγραφεται οτι ο πατερας του Γερου,ηταν ενας μηχανικος που σχεδιαζε οπλα για τους τουρκους εναντια στην Επανασταση...
ο γιος του εγινε πρωθυπουργος.....ο γιος του γιου (δηλαδη ο αντρεας) ξαναεγινες πρωθυπουργος, και ο γιους του γιου(δηλαδη ο τζεφρυ)ξαναεγινε πρωθυπουργος...
με λεφτα που του εδωσαν αμερικανοι(η αγαπη για τους αμερικανους ηταν παντα δεδομενη...με σκοπο την εξαγορα της Ελλαδας.....
αυτο το απορρητο εγγραφο,οσο σκονισμενο και αν ειναι πραγματι υπαγραμμιζει την ολη πολιτικη εξελιξη απο το 81 και μετα....
Δηλαδη οπως οι μαυροι ηταν σκλαβοι των αμερκανων,ετσι και εμεις ειμαστε σκλαβοι των αμερικανων με οικονομικα χρεη σε τραπεζες αντι για μαστιγιο και πιστωτικες καρτες αντι για χωραφια....
ο παππους μου μου ελεγε οτι στα δικα του χρονια,υπηρχε αρκετη φτωχια,αλλα εμπαινες σε ενα μαγαζι,ζητουσες δουλεια και ξεκιναγες να δουλευεις...
μετα το 80 δεν αρχισε να εμφανιζεται το "φαινομενο" της ανεργιας?και εννοω να παιρνει σοβαρες διαστασεις και οχι στο ποσοστο που ειναι απολυτα λογικο να υπαρχει...
αν υπαρχει εστω και ενας λοιπον που σφιγγει το χερι στον παπανδρεου τοτε ευχομαι ολοψυχα να του κοπει!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Βομβα Πάνο! Τα υπόλοιπα ήταν λίγο πολύ γνωστά αλλά το έγγραφο?
...και τώρα που τα σκέφτομαι, επειδή τα έζησα όλα αυτά χωρίς φανατισμό αλλά σαν απλός θεατής με πολλά όνειρα ακούγοντας "λόγια" απ' όλους λίγα χρόνια μετά την πτώση της χούντας, θυμάμαι πως ο Καραμανλής είχε την οικονομική στήριξη των επιχειρηματιών (αλλά και χωρών της Ευρώπης) στην προβολή και στις προεκλογικές δαπάνες. Ο Αντρέας είχε έρθει από το πουθενά και εμφανιζόταν με ένα ζιβάγκο συνεχώς, αλλά η προβολή και οι προεκλογικές δαπάνες ήταν ισάξιες, ίσως και πιο καλά οργανωμένες από αυτές του άλλου εθνοπατέρα...
...είμαι πλέον σίγουρος πως o Bin landen εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία...![]()
100.000.000; Wow!
..και εγώ εξεπλάγην πραγματικά, δε ξέρω τι να πω. Θα το εκτυπώσω κ θα το μοιράσω σε γνωστούς - μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν πρόσβαση σε διαδίκτυο.
Έτσι εξηγούνται αρκετά πράγματα. Ήξερα από παλιά για την καταγωγή κ για την εξυπηρέτηση συμφερόντων της Rothscild* από την οικογένεια Παπανδρέου, αλλά για αυτά τα στοιχεία δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι. Φοβάμαι ότι είμαστε παντοτινά δέσμιοι κ με την βούλα πλέον δείχνοντας, για τις θεωρίες συνωμοσίας - στις οποίες αρέσκομαι η αλήθεια είναι - ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.
* https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family
εσύ Νίκο το λες για πλάκα αλλά η ζωή έχει πολλές εκπλήξεις.....είμαι πλέον σίγουρος πως o Bin landen εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία...
και εγώ την ίδια σκέψη έκανα κ μιλάμε για την δεκαετία του '70!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 11-11-10 στις 14:28
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Dimitrios (01-02-11)
Eίτε το παραπάνω έγγραφο είναι πραγματικό, είτε όχι, το ότι ο πρωθυπουργός της χώρας εκτελεί εντεταλμένη υπήρεσία είναι ηλίου φαεινότερον αφού η πολιτική που ακολουθεί μπορεί να χαρακτηριστεί από επικίνδυνη έως προδοτική για το λαό.
Ειλικρινά, το καταστροφικό έργο τέτοιων ανθρώπων θεωρώ αδύνατο πως μπορεί να είναι τυχαίο ή ανοργάνωτο (καλά το αναγκαίο, όπως προβάλλει ο τύπος και οι εγκάθετοι της κυβέρνησης, μόνο ως ανέκδοτο ή για την ακρίβεια ακραία προπαγάνδα θα πρέπει να θεωρείται), αλλά είναι άψογα σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια.
Απλά, τώρα ήταν η πιο ευνοϊκή συγκυρία (βλέπε παγκόσμια κρίση αλλά και άνετη επικράτηση του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές που έθεσε τα θεμέλια μιας ακλόνητης κυβέρνησης) ώστε να πραγματοποιηθεί και να φέρει τη χώρα και το λαό της στη χαοτική σημερινή κατάσταση.
Να δούμε πότε και πως θα γλιτώσουμε από τους δημίους που μας κυβερνούν...
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Όταν αποκτήσουμε συνείδηση έχω να απαντήσω εγώ ..και κατά τη γνώμη μου (σκεπτόμενος ως κλασσικός Έλληνας που αν δεν θιγεί ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται) αυτό θα συμβεί ΜΟΝΟΝ όταν η φωτιά φτάσει να καίει τα παντζούρια των πιο πολλών από εμάς ...τώρα βρίσκεται στην αυλή μερικών από μας, αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί και πολύ, γιατί προσπαθούν οι γείτονες να τη σβήσουν....
Όταν οι περισσότεροι από εμάς χάσουν τις δουλειές τους ή μειωθούν στο μισό τα εισοδήματά τους, τελειώσουν οι "καβάτζες" τους και αρχίσουν να χάνουν (αν έχουν) τις περιουσίες τους, τότε θα κάνουν αυτό που έπρεπε να γίνει από την αρχή, μόνο που θα είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες για όλες τις πλευρές και οι λύσεις πολύ περιορισμένες...
Αν περιμένουμε απ' τους εργατοπατέρες να μας "ενεργοποιήσουν" είμαστε μακριά νυχτωμένοι...
Δικοί μου "εργατοπατέρες" είναι τα παιδιά μου και κανένας άλλος... και είμαι έτοιμος να μπω σε οποιοδήποτε (μη καθοδηγούμενο) "όχημα" πηγαίνει αυθόρμητα προς το κέντρο της πόλης....
Αν και από το γράμμα του ´74 μας δείχνουν μονάχα τη σελίδα «οδηγίες», αν και από εκεί εκτός από σβησμένες προτάσεις λείπουν ολόκληρες παράγραφοι, δεν έχω λόγο να μη το πιστέψω. Πολύ θα θελα να το διαβάσω ολόκληρο και από την αρχή.
Απίστευτα πράγματα βγαίνουν στο φως.
Το θέμα είναι αν τα βλέπει κανένας παραέξω. Δεν έχει όλος ο κόσμος Ίντερνετ, ούτε θα τα πουν αυτά στα δελτία ειδήσεων.
Ptboul (12-11-10)