Λαστιχο με εχει πιασει στα πιο ακυρα σημεια.. μερικα που θυμαμαι:

1.Ξεκινας απο Αθηνα, εχεις φαει ολη τη κινηση και την ταλαιπωρια της καρμανιολας μεχρι το Αιγιο, και εκει που εχουν μεινει καμια 10αρια χιλιομετρα για να κατεβεις στην Ακολη (λιγο πιο εξω) περνας τις γραμμες και το σκιζεις. Κατσε μες το νταλα ηλιο να το αλλαξεις..

2.Η παρεα εχει κανονισει εξοδο σε ησυχο μαγαζακι (παλι καλα, κρατηστε το), γνωστου ιδιοκτητη (παλι καλα, κρατηστε το) και 2 στενα πριν φτασεις, πεφτεις σε λακουβα και το σκιζεις. Αντι να μπεις στο μαγαζι "κυριος", καθεσαι απ'εξω και το αλλαζεις. Φυσικα δεν εχεις γαντια στο αμαξι (απο τοτε, εχω) και γινεσαι χαλια. Μπαινεις στο μαγαζι στο μαυρο σου το χαλι..χαιρετας τους γνωστους με τον πηχυ (που να δωσεις χερι ετσι?), πας στη τουαλετα να τριφτεις κανα 10λεπτο και βγαινεις να απολαυσεις τη βραδια.. που να πηγαιναμε σε κανα σοβαρο μαγαζι..σαν το Γουιλι απο το Τζιμπουτι ημουν.

3. Γυρνας νυχτα και καπου στο υψος της Σπαρτης σε πιανει λαστιχο στην Εθνικη, πανω σε δεξια καμπη, χωρις φωτα. Δεν εχεις φακο (εχεις ομως γαντια!), τι κανεις? Βαζεις το τριγωνο πριν τη καμπη για να μην ερθει κανεις τερμα δεξια και πεσει πανω σου, φωτισμο στην Ε.Ο ε? χαχαχα καλο! Φωτιζεις με το κινητο και περιμενεις ποτε θα πεταχτουν οι λυκοι.. Γυρνας πισω, αλλαζεις, ξαναπας να μαζεψεις το τριγωνο, καλη επιστροφη..

4. Γυρνας απο διασκεδαση χαραματα, 50μ. πριν φτασεις σπιτι πατας προκα, τι κανεις? Τιποτα! Πας σιγα-σιγα μεχρι το γκαραζ, πεφτεις για υπνο, ξυπνας την επομενη και βγαζεις μια προκαρα ισα με τη παλαμη σου

Με το compact αυτα, που παλι καλα ειχε ρεζερβα, γρυλλο κλπ. Μπορω λοιπον να αλλαξω λαστιχο μονος μου, δεν το βρισκω δυσκολο ουτε πολυ χρονοβορο. Με το Ζ4 που δεν εχω ρεζερβα και τα σχετικα.. θα καλεσω την οδικη.