σορρυ ρε παιδιά αλλά γιατί αμάξι μιλάμε???
με έχει φάει η περιέργεια...
σορρυ ρε παιδιά αλλά γιατί αμάξι μιλάμε???
με έχει φάει η περιέργεια...
sympether with chiefτης
πάντως είναι μεγάλο σπάσιμο όταν στην φέρνουν. επίσεις
θα συμφωνήσω με τους παραπάνω, για το ότι...μετά την
απομάκρυνση απο το ταμείον, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται...
ίσως αν του ρίξει 5-6 φάπες να ξεθυμάνει ο φίλος, μιάς και
κάτι άλλο δεν τον βλέπω να μπορεί να κάνει...
sympether with chiefτης
μεταχειρισμένα δεν υπάρχει λόγος να ψαχτεί κανείς με τα χιλιόμετρα, αλλά να
ψαχτεί σε πολύυυυυυ πιο ουσιώδη πράγματα...και πάντα σε δικούς μας ανθρώπους.
sympether with chiefτης
Σε περιπτωση ομως σαν την δικη μου, που καποιος ειναι απλα ολοκαινουργιος σε ολο αυτο, τι κανεις ρε παιδια?
Εγω δηλαδη περιμενω να τακτοποιησω ενα θεμα για να αρχισω να κοιταω για BMW. Ομως τελικα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ γνωστο μηχανικο, καποια επαφη με εξουσιοδοτημενο συνεργειο, καποιον να με συστησει καπου, η κατι τετοιο γενικα.
Μονο ενας γνωστος, εχει εναν γνωστο, σε ενα εξουσιοδοτημενο, στην αλλη μερια της Αττικης. Σωθηκα.
Και κανα δυο φιλοι που εχουν Ε30 τα φτιαχνουν στο γκαραζ τους η σε ενα συνοικιακο "γενικο" συνεργειο.
Εχω βεβαια σκοπο να ζητησω τη βοηθεια τη δικη σας, οσο μπορειτε, αλλα........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Logistakos : 29-10-10 στις 15:19
Σε πρώτη φάση θα ρίξεις ένα καλό ξεσκόνισμα στις αγγελίες που υπάρχουν στο φόρουμ. Αν δεν βρεις κάτι που να σου ταιριάζει, θα ψάξεις την αγορά και όταν βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει, όλο και κάποιος θα βρεθεί από εδώ μέσα να σου δώσει τις εξειδικευμένες συμβουλές που θα χρειαστείς.![]()
Εμποριο ειναι... και οπως ελεγε η Μανουλα μου ... με γελασε ο ταδε!!!
Συχνο φαινομενο, λιγη βεβαια σημασια εχει αν το αμαξι κατα τα αλλα ειναι "χαρτι"'η ευκαιρια απο πλευρας τιμης (τι λεω τωρα?)
Τι γινεται τωρα?
Ενημερωση του Εμπορα για την ανακαλυψη της αληθειας και τι ειναι διατεθειμενος αυτος να κανει? πριν την καταγγελια απο μερους σας σε ΙΝΚΑ υπ Εμποριου (οχι οτι θα βρεις ακρη) και επιστολη καταγγελια επωνυμα σε δυο μεγαλα περιοδικα του χωρου.
Ισως μια επιπλεον εκπτωση να "πεσει".
Τωρα οσο για το χαρτι που αναφερει ο Stamatis το να αναγραφονται τα χιλιομετρα και τα λοιπα στοιχεια του αυτοκινητου κατα την πωληση, επεχει θεση ιδιωτικου συμφωνητικου και μπορουν να αναγραφουν και οροι.
Οροι του τυπου σε περιπτωση που κατι απο τα ανγραφομενα δεν ισχυει ακυρωνεται η αγοραπωλησια και επιστρεφεται το καταβληθεν ποσο...
Αν βρεθει κανεις μαντρας να το υπογραψει εγω θα σκισω τα προικια μου!!!,για να μη πω θα πηδηχτω απο το παραθυρο![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 29-10-10 στις 16:35
Αν βρεις πάντως τέτοιον μαντρά πες μου να έρθω να πηδηχτώ κι εγώ από το παράθυρο για συμπαράσταση!
Επίσης, φρόντισε να είναι 5ος και άνω όροφος γιατί ,όπως απέδειξε ο Ζαχόπουλος, τη σήμερον ημέρα πέφτεις απ' τον 4ο και ζεις.