-
Παντως, εχοντας μια πολυ μικρη εμπειρια απο εκτος δρομου διαδρομες, αυτο που εχω δει ειναι οτι καμια φορα φορα λιγο τσιμπημα στο χειροφρενο σε ξελασπωνει οταν κολήσεις. Το πιστευω οτι με λιγο τσιμπημα θα περναγε πολυ πιο ευκολα το audi.
Επισης τιποτα δεν εχω ουτε με το Χ3 ουτε με το Q5 αλλα το θεωρω αστειο να ασχολουμαστε με τις εκτός δρόμου δυνατοτητες τους. Με τι γωνια προσεγγισης-ραμπας-διαφυγής? Με τι ελευθερια αρθρωσης? Αν δεν εχεις απο αυτα, ολα τα διαφορικα του κοσμου δε θα σου κανουν τιποτα. Αν δεν εχεις αργα(κοντες σχεσεις) απλα δεν εχεις τζιπ... Αν το κεντρικο διαφορικο σου δεν εχει τροπο να μπλοκαρει 100%, οι ωρες σου εκτός δρόμου ειναι μετρημένες. Τωρα αν κατσει κατι στα μέτρα τους θα περάσουν σιγουρα...
Καπου θα κολλησει το ενα, καπου το αλλο...
Είμαι λιγο ακραιος πιθανον αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο απο ψηλομένες κούρσες.
Τι θα σου δωσει Q5 περισσοτερο απο το Α4 allroad? Στυλ μηπως?
Τουλαχιστον το Α4 allroad σε σχεση με το απλο quattro εχει παραπανω χωρους. Αλλα σε σχεση με το Α4 quattro station τι σου δινει?
Αν μιλήσω τωρα για εμπορικα τρικ θα πέσουν καρπαζιές?
Να βαλω και εγω στο 46αρι τετρακινηση απο xi.
Να σηκωθω λιγο αντι να χαμηλωσω και να παρω τα βουνα...
Wrangler δε θα γινω ποτε! Ουτε καν το ταπεινο jimny δε θα πλησιαζω...
Δεν εχω τιποτα με τα τζιπ που εμφανιζονται εδω, ομως πιστευω οτι το μεγαλυτερο εμποδιο που θα κληθουν να αντιμετωπισουν ειναι να καβαλησουν κανενα πεζοδρομιο για να στριμωχτουν στο παρκαρισμα η αντε να τραβηξουν καμια βαρκα απο καμια γλιστρα. Και αυτο ειναι σε θεση να το κανουν και τα δυο. Απο κει και περα δε νομιζω οτι εχουν προδιαγραφες για trial η rally 4x4...
Δεν τα βγαζουν στο δρομο να δουν ποιο στριβει καλύτερα, ποιο κανει πιο άνετο ταξιδι και ποιο εχει περισσοτερους χώρους?
-
The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:
GiannisRob (27-10-10), S8N (27-10-10), super duper (31-01-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP