Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 109

Θέμα: Έλληνες στο έλεος της φτώχειας

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα, θα το συνηθισεις αυτο

Ο συγκεκριμενος ειναι λιγο γκαου στο χω πει. Του χω δωσει τρια αριστα γραπτα και εχω παρει τρια 4αρια. Οταν με περασε δεν ειχα κανει σχεδον τιποτα.

Μη μασας, ειναι του Μπερκλευ αυτος και δεν πρεπει να καταλαβαινει καλα ελληνικα

Αμα καποια πραγματα δεν τα δεις με χιουμορ θα τρελαθεις.

Μη μασας ρε!!!!!!

Δε μασαω, αλλωστε οπως μου ειπε και αυτος, να παω να ξαναδωσω να παρω 10 γιατι ειμαι καλος φοιτητης. Τσαντιζομαι ομως με τετοιες συμπεριφορες...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων

Οσο για την ξενιτια...

Τι να σου πω ρε Γιαννη? Εχεις και επιχειρηματα.. Ρομαντικε! Κατσε ομως λιγο να δουμε... Αν χρειστει το συζηταμε.

Εγω θα σου προτεινα να φουλαρεις και να επεκτεινεις τη δουλεια του πατερα σου. Μην πεταξεις στο νερο τις προσπαθειες που εκανε μια ζωη.

Ασχημα δεν τα καταφερε... Και σκεψου οτι ξεκινας εκει που αυτος σταματα.

Κριση θα μου πεις... Υπομονη θα σου πω!

Η υπομονη ειναι το οπλο των ισχυρων!!!!!!!!
    Να επεκτεινω τι? Μια επιχειρηση σε ενα κλαδο που πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο? Δυσκολο. Να ασχοληθω με αυτο που σπουδαζω? Ακομα πιο δυσκολο.

Μακαρι οταν βγουμε εμεις στην αγορα εργασιας να εχει στρωσει ο κλαδος μας. Αλλιως η κατασταση γινεται πιο πιεστικη και οταν δεν εχεις να φας, δεν εχεις περιθωρια για ρομαντισμους!

Rides
    0

Προεπιλογή

μολις διαβασα το ποστ του γιαννη...
    συγχαρητηρια αγορι μου.
    μεγαλη διαφορα ηλικιας δεν εχουμε...λιγο μεγαλυτερος σου ειμαι..εκει που εισαι πραγματικα ημουνα...
    μεσα σε αυτα που βλεπουν τα ματια μου λογω δουλειας ισως,εισαι τουλαχιστο ενα παιδι που το μυαλο του το χρησιμοποιει και για κατι δημιουργικο εκτός απο το που θα βγει το βραδυ...
    εχω αναφερθει παλιοτερα,οτι πλεον εχουμε στραφει ο ενας εναντιον του αλλου...
    εχεις δικιο...δυο πανεπιστημια εβγαλα και ελαχιστοι μου μιλησαν στον πλυθηντικο...
    εχεις δικιο...εχω διδαξει σε 1500 παιδια και τα περισσοτερα μου μιλουσαν στον ενικο απο τη πρωτη στιγμη....
    σηκωνομουν στο λεωφορειο για να κατσει η "γιαγιουλα"που δεν μπορει να μεινει ορθια,αλλα εμεινε μαλλον μια ωρα στο καθρεφτη για να βαφτει σαν λατερνα,να χτενιστει και να στολιστει....
    σπουδαζω μουσικη απο τα 5 μου...πλεον στην ελλαδα δεν υπαρχει πτυχιο που να μενει να αποκτησω....και οποιος ακουει οτι ειμαι μουσικος,η πρωτη του ερωτηση ειναι που παιζεις....
    διδασκα στην οπερα και μου στερηθηκε η ανανεωση οχι γιατι δεν ημουνα καλος,η γιατι δεν απεδιδα σωστα,ή ακομα γιατι δεν ημουν κουνωνικος,αλλα γιατι ο Ζαχοπουλος αποφασισε να πεσει απο το μπαλκονι.......(εκεινη η ιστορια με τον γ.γ. υπ.πολιτισμου...)
    εξω επικρατει καθαρα ο νομος της ζουγκλας.....ο ισχυροτερος τρωει τον αδυναμο...
    ο ρομαντικος μπορει να επιβιωσει για λιγο.οταν ομως ερθει η στιγμη να συμβιβαστει,γιατι πολυ απλα δε γινεται να το αποφυγει,τοτε ποναει περισσοτερο...τοτε δε σου φτανει το..ενταξει..εγω προσπαθησα αλλα δεν πετυχα..τοτε το μονο που σου μενει ειναι η απογοητευση.
    αν θελεις τη γνωμη μου ...φυγε.φυγε οπως φοβηθηκα να φυγω και εγω...και τωρα θα ημουν προφανως καπου που να εργαζομαι πανω σε ενα τομεα που τον ξερω και με ξερει..θα ημουν με τη γυναικα μου που ειχε παρομοιο δρομο και μπορει να ειχαμε και ενα κουτσουβελο να τριγυριζει στα ποδια μας...
    δηλαδη αυτο που θελω να κανω.....
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

3. The Following 6 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

GiannisRob (21-10-10), Monsta (21-10-10), NickE60 (21-10-10), S8N (21-10-10), Thomelef (21-10-10), z3 2.2 (21-10-10)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

είναι γνωστό το φαινόμενο στην ελλάδα, οι μισοί μπάρμαν και οι μισοί σερβοτόροι-ρες να
    έχουν κορνιζαρισμένα απο 5 και πάνω πτυχία, μέχρι να βρούν δουλειά, σύμφωνα με τα
    πτυχεία τους και γενικότερα αυτό που έχουν σπουδάσει...αλλά δυστηχώς έτσι είναι. σε
    μια χώρα άχρηστων τα πτυχεία είναι άχρηστα. και μετα σου λέει είμαστε υποανάπτυκτοι.
    που να μην είμαστε μωρέ όταν έχουμε μορφωμένους ανθρώπους και δεν κοιτάμε να τους
    αξιοποίησουμε σαν χώρα και να πάμε μπροστά και τους αξιοποιούν οι ξένοι. είπαμε...στην
    ελλάδα ΑΛΛΗ ΠΑΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ...
    φιλαράκι αν έχεις στομάχι σήκω και φύγε ρε αγορίνα. αν έχεις τέτοιες ανυσηχίες, όπως
    γράφεις πιο πάνω και δεν μιλάω μόνο για τα επαγγελματικά, αλλά και για την ποιότητα
    ζωής που αναφέρεις, να είσαι σίγουρος πως δεν θα τα δείς ποτέ στο ελαδιστάν.
    και εγώ διαδοχη κατάσταση είμαι και δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο, μιας και
    ότι έχουμε και δεν έχουμε τα ρίξαμε στην δουλειά μας. δεν μπορώ να κάνω πίσω και να
    φύγω...και πίστεψε με έξω θα μπορούσα με τις γνώσεις που έχω γύρω απο κάποια μηχανήματα
    να έχω μισθό πάνω απο 5κ, είτε γερμανία, είτε ιταλία. τουλάχιστο αυτό μου έχουν πεί κάποιοι
    τεχνικοί που έρχονται κατα καιρούς στο εργοστάσιο και βλέπουν το επίπεδο μου.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

joseph (21-10-10), NickE60 (21-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα ότι δεν είμαι της άποψης να φυγοπονούμε.

Κατάγομαι από στρατιωτική οικογένεια και σέβομαι εκείνους που πολέμησαν, πέθαναν και μόχθησαν για την πατρίδα μου. Μπορεί να την κάναμε σκατά αλλά αυτός δεν είναι λόγος να την παραδώσουμε στα λαμόγια, στους ξένους ή στις πολυεθνικές.

Αυτό που χρειάζεται είναι να ενεργοποιηθούμε ως πολίτες. Να κάνουμε το αυτονόητο. Να υπερασπιζόμαστε αυτό που θεωρούμε δίκαιο και ν' αντιστεκόμαστε στην αδικία. Να δείχνουμε τα δόντια μας εκεί που πρέπει και να γυρίζουμε την πλάτη μας σ' αυτούς που δεν κάνουν ούτε για χέσιμο: Σ' αυτούς που παίζουν με την νοημοσύνη μας. Σ' αυτούς που κλέβουν από την τσέπη μας, πολιτικούς και μη. Στους πουλημένους δημοσιογράφους που καθοδηγούν την κοινή γνώμη και που εξυψώνουν το κάθε μηδενικό. Σ' αυτούς που μας αποχαυνώνουν και μας αλλοτριώνουν με σκουπίδια και τηλε-reality μήπως και ξεχαστούμε από τη ζοφερή πραγματικότητα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξεχνιόμαστε, ούτε να επαναπαυόμαστε.

Τέλος, ας κοιτάξουμε να μάθουμε την ιστορία μας καλά, ιδίως τη νεότερη. Κυρίως, ας φροντίσουμε να τη μάθουν τα νέα παιδιά, εκείνα που κάποιοι προσπαθούν να αποχαυνώσουν με τα ξέκωλα του Big Brother και του next top model τη στιγμή που διακυβεύεται το μέλλον τους.

7. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

GEORGE316 (21-10-10), ghost-rider (21-10-10), joseph (21-10-10), NickE60 (21-10-10), Nino (21-10-10), Ptboul (21-10-10), Thomelef (21-10-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ σωστα τα ειπες Αρη και συμφωνω απολυτα (δε φανταζεσαι ποσο) στο θεμα δημισιογραφοι και τηλεοραση.

Πες μου ομως και συ,την δυσκολη ωρα που θα εισαι μεσα στο παραβαν,τι σκατα θα διαλεξεις?

Σαφως και καταλαβαινω τα γραφωμενα σου περι γενικης αλλαγης στον τροπο ζωης ΟΛΩΝ μας αλλα μεσα απο το ποστ σου μου ξαναγεννιεται η απορια...."ΑΜΑ παω στην καλπη....τι θα ηταν το λιγοτερο κακο για τη χωρα μου"?

Δεν κρινω τα λογια του Αρη ουτε ζηταω απαντηση απο τον ιδιο,απλα κουβεντα να γινεται.
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Rides
    0

Προεπιλογή

ποσο δικιο εχεις αρη...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων

Τελικά το ταψί ηταν μεγάλο ..............

Γιατι να μεινω?
    Γιάννη,

Δυο λόγια θα σου πω επειδή τα έγραψες ωραία παραπάνω κι ας μη σε ξέρω.

Μην αφήσεις να σε σταματήσει η σπανακόπιτα και ότι άλλο έχει απομείνει από τα λίγα όμορφα της χώρας μας. Ο ήλιος της Ελλάδας δυστυχώς δεν αρκεί για να χορτάσει το στομάχι σου (και της οικογένειάς σου μεθαύριο).

Σήκω και φύγε όταν με το καλό τελειώσεις τις σπουδές σου. Πάρτο απόφαση. Το δρόμο σου θα τον βρεις στο εξωτερικό και τις όποιες αρχικές δυσκολίες θα τις ξεπεράσεις γρήγορα. Εκεί θα έχεις ευκαιρίες να πας μπροστά. Εδώ θα χρειαστείς τρελό βύσμα.

Είναι κρίμα άνθρωποι μορφωμένοι όπως εσύ και πολλά άλλα παιδιά να χαραμίζονται σε αυτή τη χώρα που δε θα μπορέσει ποτέ να τους προσφέρει τίποτα.

Η σπανακόπιτα και ο μουσακάς φτάνει την επόμενη μέρα στο ταπεράκι με UPS.

11. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

GiannisRob (21-10-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστα τα ειπες Αρη και συμφωνω απολυτα (δε φανταζεσαι ποσο) στο θεμα δημισιογραφοι και τηλεοραση.

Πες μου ομως και συ,την δυσκολη ωρα που θα εισαι μεσα στο παραβαν,τι σκατα θα διαλεξεις?

Σαφως και καταλαβαινω τα γραφωμενα σου περι γενικης αλλαγης στον τροπο ζωης ΟΛΩΝ μας αλλα μεσα απο το ποστ σου μου ξαναγεννιεται η απορια...."ΑΜΑ παω στην καλπη....τι θα ηταν το λιγοτερο κακο για τη χωρα μου"?

Δεν κρινω τα λογια του Αρη ουτε ζηταω απαντηση απο τον ιδιο,απλα κουβεντα να γινεται.
    Αυτή είναι μια απορία που την έχουμε όλοι μας. ΚΑΝΕΙΣ δε με εκφράζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, το χειρότερο που θα μπορούσα να κάνω όμως είναι να απέχω ή να ρίξω άκυρο (αν και η λύση της μορταδέλας δεν ακούγεται καθόλου κακή).

Σ' αυτές τις εκλογές θα ψηφίσω κάποιον ανεξάρτητο. Στις βουλευτικές ο,τιδήποτε πέρα από τα δυο μεγάλα κόμματα, αλλά μέχρι τότε μάλλον θα έχει αλλάξει πολύ το πολιτικό σκηνικό.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη,

Δυο λόγια θα σου πω επειδή τα έγραψες ωραία παραπάνω κι ας μη σε ξέρω.

Μην αφήσεις να σε σταματήσει η σπανακόπιτα και ότι άλλο έχει απομείνει από τα λίγα όμορφα της χώρας μας. Ο ήλιος της Ελλάδας δυστυχώς δεν αρκεί για να χορτάσει το στομάχι σου (και της οικογένειάς σου μεθαύριο).

Σήκω και φύγε όταν με το καλό τελειώσεις τις σπουδές σου. Πάρτο απόφαση. Το δρόμο σου θα τον βρεις στο εξωτερικό και τις όποιες αρχικές δυσκολίες θα τις ξεπεράσεις γρήγορα. Εκεί θα έχεις ευκαιρίες να πας μπροστά. Εδώ θα χρειαστείς τρελό βύσμα.

Είναι κρίμα άνθρωποι μορφωμένοι όπως εσύ και πολλά άλλα παιδιά να χαραμίζονται σε αυτή τη χώρα που δε θα μπορέσει ποτέ να τους προσφέρει τίποτα.

Η σπανακόπιτα και ο μουσακάς φτάνει την επόμενη μέρα στο ταπεράκι με UPS.
    Κώστα, σέβομαι την άποψή σου και αντιλαμβάνομαι σαν πατέρας την αγωνία σου για το μέλλον των παιδιών σου. Το ξαναλέω όμως: Γι' αυτή τη χώρα κάποιοι έχυσαν το αίμα τους. Θ' αφήσουμε τη γη μας έρμαιο στους Αλβανούς, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς κι εκείνους που κρύβονται από πίσω τους? Θα αφήσουμε τον πλούτο της στα χέρια των ξένων για να δουλεύουμε υπάλληλοί τους στις χώρες τους? Των ξένων που θα 'πρεπε να μας βοηθούν αυτή τη στιγμή και οι οποίοι μας δάνεισαν με 5,5% επιτόκιο? Των ξένων που αρνούνται επιμήκυνση στον χρόνο αποπληρωμής των δανείων τα οποία οι ίδιοι μας φόρτωσαν? Των ξένων που μας έβαλαν 350 εκ. ευρώ πρόστιμο σήμερα με αναμονή γι' άλλο 1,5 δις την επόμενη εβδομάδα?

Θα πάω εγώ να πληρώνω φόρους δουλεύοντας στον Γερμανό που μας υπερχρεώνει για τα οπλικά του συστήματα αντί να ξεμπροστιάσει ο ίδιος στα ΜΜΕ τους βρώμικους πολιτικούς και μεσάζοντες της χώρας μας? Στον Γερμανό με τα στραβά υποβρύχια και τις ακατάλληλες τορπίλες? Στον Γερμανό που πληρώθηκε αδρά για να φτιάξει το Ελ. Βενιζέλος στα πρότυπα των παλαιών αεροδρομίων της χώρας του? Στον Γάλλο που μας υποστηρίζει και μας πουλά και 2-3 φρεγάτες? Στον Αμερικανό εξ' αιτίας του οποίου η ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων μας στοίχισε 3 φορές επάνω? Στον Άγγλο που εισπράτει χρόνια τώρα τον μόχθο κάθε πατέρα του οποίου το παιδί σπουδάζει στην κωλοχώρα του? Δεν παν στο διάολο όλοι τους?

Ή μήπως να πάω έξω όπως έκαναν κάποτε οι αγωνιστές των παρισινών σαλονιών? Αυτοί οι οποίοι επέστρεψαν θριαμβευτές μετά τη δικτατορία για να κυβερνήσουν και μας έφτασαν εδώ σήμερα? Εκείνοι που σκούζουν για το τάδε και το δείνα στα κανάλια και που έχουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία σε off-shore, που σπουδάζουν τα παιδιά τους στο City, που ασχολούνται μόνο με το ξενοπήδημα και τα κουτσομπολιά της Μυκόνου και που κάνουν πολυτελείς γάμους στο εξωτερικό? Αυτοί μας βλέπουν να τρωγώμαστε και τρίβουν τα χέρια τους.

Πρέπει να καθαρίσουμε και να επισκευάσουμε το σπίτι μας, όχι να το κατεδαφίσουμε, ούτε να δώσουμε τη μονοκατοικία αντιπαροχή με αντάλλαγμα ένα διαμέρισμα στον Α' όροφο και μάλιστα με ημιυπαίθριο.

14. The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

bill_m3 (21-10-10), Kostas_1 (21-10-10), PANOS-E60 (21-10-10), Ptboul (21-10-10)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κώστα, σέβομαι την άποψή σου και αντιλαμβάνομαι σαν πατέρας την αγωνία σου για το μέλλον των παιδιών σου. Το ξαναλέω όμως: Γι' αυτή τη χώρα κάποιοι έχυσαν το αίμα τους. Θ' αφήσουμε τη γη μας έρμαιο στους Αλβανούς, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς κι εκείνους που κρύβονται από πίσω τους? Θα αφήσουμε τον πλούτο της στα χέρια των ξένων για να δουλεύουμε υπάλληλοί τους στις χώρες τους? Των ξένων που θα 'πρεπε να μας βοηθούν αυτή τη στιγμή και οι οποίοι μας δάνεισαν με 5,5% επιτόκιο? Των ξένων που αρνούνται επιμήκυνση στον χρόνο αποπληρωμής των δανείων τα οποία οι ίδιοι μας φόρτωσαν? Των ξένων που μας έβαλαν 350 εκ. ευρώ πρόστιμο σήμερα με αναμονή γι' άλλο 1,5 δις την επόμενη εβδομάδα?

Θα πάω εγώ να πληρώνω φόρους δουλεύοντας στον Γερμανό που μας υπερχρεώνει για τα οπλικά του συστήματα αντί να ξεμπροστιάσει ο ίδιος στα ΜΜΕ τους βρώμικους πολιτικούς και μεσάζοντες της χώρας μας? Στον Γερμανό με τα στραβά υποβρύχια και τις ακατάλληλες τορπίλες? Στον Γερμανό που πληρώθηκε αδρά για να φτιάξει το Ελ. Βενιζέλος στα πρότυπα των παλαιών αεροδρομίων της χώρας του? Στον Γάλλο που μας υποστηρίζει και μας πουλά και 2-3 φρεγάτες? Στον Αμερικανό εξ' αιτίας του οποίου η ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων μας στοίχισε 3 φορές επάνω? Στον Άγγλο που εισπράτει χρόνια τώρα τον μόχθο κάθε πατέρα του οποίου το παιδί σπουδάζει στην κωλοχώρα του? Δεν παν στο διάολο όλοι τους?

Ή μήπως να πάω έξω όπως έκαναν κάποτε οι αγωνιστές των παρισινών σαλονιών? Αυτοί οι οποίοι επέστρεψαν θριαμβευτές μετά τη δικτατορία για να κυβερνήσουν και μας έφτασαν εδώ σήμερα? Εκείνοι που σκούζουν για το τάδε και το δείνα στα κανάλια και που έχουν όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία σε off-shore, που σπουδάζουν τα παιδιά τους στο City, που ασχολούνται μόνο με το ξενοπήδημα και τα κουτσομπολιά της Μυκόνου και που κάνουν πολυτελείς γάμους στο εξωτερικό? Αυτοί μας βλέπουν να τρωγώμαστε και τρίβουν τα χέρια τους.

Πρέπει να καθαρίσουμε και να επισκευάσουμε το σπίτι μας, όχι να το κατεδαφίσουμε, ούτε να δώσουμε τη μονοκατοικία αντιπαροχή με αντάλλαγμα ένα διαμέρισμα στον Α' όροφο και μάλιστα με ημιυπαίθριο.
    Δεν έχω να πω τίποτα, είπε τα πάντα._ Από εμένα να γίνει front page στο μυαλό μας.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

16. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

S8N (21-10-10)

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP