Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 109

Θέμα: Έλληνες στο έλεος της φτώχειας

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πολυ δυνατη η απαντηση του δημητρη...
    αναμασα μας υπαρχει διχονοια.σαν λαος αναφερομαι.
    αυτη η υπερπληροφορηση που μαλλον πρεπει να ονομαστει σε υπερπαραπληροφορηση,μας εχουν κανει να στρεφομαστε ο ενας εναντιον του αλλου,αφηνοντας πισω τους πραγματικους ψευτες...
    ξαφνικα ολοι μας βριζουμε τους βενζιναδες,ους νταλικερηδες με τις αδειες τους,τους ταριφες,τους εργολαβους,τους ιατρους,τους δικηγορους,τους μουσικους,τους δασκαλους,τους δημοσιους υπαλληλους...
    αδικο?καθολου θα ελεγα...δε νομιζω οτι ειναι αδικο να κατηγορεις τους ιατρους που για να σε κανουν καλα κοιτανε πρωτα τη τσεπη σου...και αυτο δε συνβαινει σποραδικα,αλλα κατα κανονα...
    ειναι αδικο να κατηγορηθει ο δημ. υπαλληλος που μεσα απο τη μονιμοτητα εχει ματωσει τα γεννητικα του οργανα απο το ξυσιμο??
    αυτο το εκμεταλευεται στο επακρο η οποια κυβερνηση...και οταν χρειαζεται το υπενθυμιζει εντονα!!
    αν θελουμε να πουμε τα πραγματα οπως ειναι πραγματικα τοτε ποναμε...
    ναι φταινε απιστευτα οι νταλικερηδες που δεν εδιναν βενζινη...ΟΜΩΣ...αν ημασταν πραγματικα ενωμενοι,ο ανεργος που δεν εχει να φαει,θα πηγαινε με τους νταλικερηδες και θα εκανε απεργια μαζι τους..με τη σειρα τους οι νταλικερηδες θα εκανα το ιδιο με τον ανεργο...ο παραγωγος γαλακτος δε θα εχυνε το γαλα στους δρομους,αλλα θα το μοιραζε σε περαστικους,σε παιδια ακομα καλυτερα!!!
    με την απεργια της βενζινης,θα μαζευομασταν ολοι απο τις δουλειες μας και θα λεγαμε...παιδια σημερα θα παμε στη δουλεια με το δικο μυο...αυριο με του αλλου μεθαυριο με του τριτου...
    αντι αυτου βγηκαμε ολοι βαζω και τον εαυτο μου μεσα διοτι με εδειξε και η τηλεοραση και λεγαμε ρε παιδια...τι πραγματα ειναι αυτα??ειναι δυνατον??κανεις ομως δεν ειπε..η κυβερνηση να βρει τροπο!!!
    τωρα το πετρελαιο εχει παρει μια αυξηση που δεν μπορουν να πληρωσουν μια γιγαντιαια ποσοτητα πολιτων...οχι μερικοι,η οι λιγοτεροι...αλλα παρα παρα πολλοι...
    δεν ειδα τιποτα....το μονο που ειδα ειναι τους πετρελαιαδες να κλαιγονται και τη ζητηση να ειναι στα ουρανια....
    ε..με τετοιες συνθηκες και εγω αν ημουν υπουργος...θα ερωγα οσο μπορουσα!!!αφου αντι για αντιδραση βλεπω το χαος!!!
    δημητρη αν δεν ειχα βρει τη δουλεια που ειμαι τωρα πριν 1,5 χρονο,ειχα αποφασισει να φυγω εξωερικο...αποτελεσμα???παιρ νω 800 ευρω!!!!!!και μαλιστα εγω θεωρητικα παιρνω καλα λεφτα!!!
    κανενας αγωνας ποτε δεν ηταν ευκολος...ολοι οι αγωνες απαιτουν θυσιες..μεγαλες...
    οταν η σπιτονοικοκυρα μου που εχει δωματια,δουλευει 4 μηνες το χρονο (τα στοιχεια ειναι πραγματικα) και απο αυτο ζουν καλα 3 οικογενεις (4 μελη-3μελη και 4 μελη),δινω ενοικιο 350 ευρω και παιρνω αποδειξη για 250,και γνωριζει οτι ο πατερας και η μητερα μου ειναι ανεργοι (εγω δε μενω μαζι τους πλεον)πει..παιδια...μεχρι να βρειτε δουλεια,οταν βρειτε μη μου δινεται ενοικιο...δωστε οτι μπορειτε.συμβολικα!μετα τα βρισκουμε..και εγω θα παρω λεφτα και εσεις θα κανεται τη δουλεια σας....
    τοτε ισως αρχισουμε να μιλαμε για αλλαγες...μεχρι τοτε,μην απορησετε γιατι ενας πολιτης που ποτε μα ποτε του δεν εδωσε δικαιωμα για τιποτα στη ζωη του διεπραξε αγριο εγκλημα κατακρεουργηζοντας την "καημενη και αμοιρη" η μαλλον καλυτερα "ατυχη και ανυποψιαστη " σπιτονυκοκυρα...
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (18-10-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP