Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα αναφέρεσαι σε σύγχρονα μοντέλα και πόσο μάλλον στο csl.
Πολλές φορές ο Καββαθάς έχει εκφράσει την κατα καιρούς θετικότατη γνώμη του για τα νεότερα μοντέλα και μάλιστα πως θα θελε να γεράσει (που πλέον αυτό έχει γίνει, παρόλο που καβαλάει μια bmw1200GS), μέ ένα απ αυτά, είτε αυτό ήταν 520, η 325 η Μ3.
Η αναφορά μου στοχοποιούσε μοντέλα περασμένων δεκαετιών με τους περίφημους αιωρούμενους βραχίονες στην πίσω ανάρτηση και δεν ήταν μόνο θέμα ελληνικής ασφάλτου.
Δεν είδες που λέω ότι Ε21 και Ε30 δεν έχει πρόβλημα σε καλή άσφαλτο, κόλλησες στο CSL που το ανέφερα σαν σύγκριση της ποιότητας ασφάλτου (εδώ δεν σπινιάρει ούτε με launch control και στην Ελλάδα με 4η ταχύτητα...).

Έχω και εγώ ένα 'κακό' bmw με τα αρχαία πίσω ψαλίδια. Σε πληροφορώ ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα το κράτημα του.
Και για συγκρίνουμε κι'όλας, ποιο είχε πιο καλύτερο κράτημα από Ε30, το citroen BX, το fiat tempra ή πιο άλλο ?
Εντάξει στο χιόνι και στην ελληνική άσφαλτο τα προσθιοκίνητα είναι λίγο πιο ασφαλή (μιας και βγάζουν μούτρα).
Αυτό δεν σημαίνει ότι το πισωκίνητο έχει κακό κράτημα. Μιλάμε για αυτοκίνητα δρόμου και όχι αυτοκίνητα εκτός δρόμου.

Ξέρω ότι η Ιντ... δεν πλήρωνε τον Κ.Κ. και αυτός έθαβε.