Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 169

Θέμα: τα σαραντάχρονα των "τροχών"

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Στάθη, ο ποιητής μας μπέρδεψε λίγο. Και βγαζει και αρκετή χολή και πολύ κόμπλεξ.

Εγώ προσωπικά με τον Καββαθά συμπάσχω. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να έχω πάνω από το κεφάλι μου διευθύνοντα σύμβουλο αυτον που βρέθηκε στο διάβα του, ο οποίος αφού χρεωκόπησε τον Πετζετάκι και τα Αλλαντικά Θράκης εαν θυμάμαι καλά βρέθηκε στο lifestyle.

Ούτε να εχω να κάνω με εναν ιδιοκτήτη-αφεντικό ο οποίος πάει το παιδί του σε πάρτυ συμμαθητή και δεν εχει τη στοιχιώδη ευγένεια να εμφανιστεί στο κατώφλι του σπιτιού και να πει μια καλησπέρα ουτε στο πηγαινε ουτε στο ελα παρα περιμένει μεσα στο αμαξι.

Γι'αυτο συμπάσχω με τον Καββαθά, ίσως γιατί δεν έχω υπάρξει υπάλληλος του, όπως πιθανόν να εχει υπάρξει ο αρθρογράφος.

Τους τροχούς τους παίρνεις από σεβασμό στην αποστολή του περιοδικού να ξεστραβώσει τόσο κόσμο στην Ελλάδα, ε GANT;

Εγω εδω και οριακά πάνω από 20 χρόνια αγοράζω 13-14 περιοδικά αυτοκινήτου το μήνα. Τα μπινελίκια όμως του Καββαθά οταν πεθάνει κάποτε θα μου λείψουν!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gnx : 08-10-10 στις 15:04

2. The Following 6 Users Say Thank You to gnx For This Useful Post:

gant (08-10-10), manos///3 (08-10-10), Nikos (08-10-10), Stathis (14-04-13), Vasilis (08-10-10), z3 2.2 (08-10-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP