Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 267

Θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να πω πολλά αλλά δεν ξέρω από που ν' αρχίσω.

To Audi S3 (Μπρρρρρ...).

ή ένα τρίλιτρο allroad από μια M6.

Γιατί εγώ προτιμώ να πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά δεμένος από τις τρίχες των όρχεών μου πίσω από άμαξα που τη σέρνουν άλογα παρά να αγοράσω μεταχειρισμένο VAG.
    φιλτατε αρη μαλλον το "αντι-αουντικο" χιουμορ σου εχει εξαντληθει σε προηγουμενα ποστ...
    διοτι εδω διαβασαμε μια απο τα ιδια, λιγοτερο ευρηματικα γραμμενα...

για το s3 θα πω ειναι ενα εξαιρετικο χατς-μπακ (κατ' εμε το καλυτερο) και "ριχνει κυαλι" και σε ευθεια και σε στροφες στον αντιστοιχης κατηγοριας ανταγωνισμο...

επισης δεν συγκρινα τρίλιτρο allroad με M6.
    ειπα απλα οτι το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι μαλλον allroad οταν και οποτε προκυψει η συγκεκριμενη αναγκη (νεο μελος στην οικογενεια).
    αν εως τοτε η bmw παρουσιασει κατι αναλογο σαφως και θα την συμπεριλαβω στις πιθανες επιλογες...
    αν δηλαδη παρουσιασει ενα 330d xi touring τυπου "allroad"
    πρεπει ομως να παρω κατι που δεν μου αρεσει ή δεν καλυπτει ακριβως μια αναγκη που θελω να καλυψω, επειδη ειναι bmw?
    ας ειναι και σκοντα (αν το γετι βγει με ντιζελ και dsg θα ειναι γκανιαν), τι πειραζει?
    θα μου πεσει η υποληψη?

εσυ και ο καθενας μπορει να πηγαινει στη δουλεια του οπως θελει...
    ειτε με αμαξα, ειτε με τα ποδια.

και εχε υπ' οψιν οτι επειδη καποιοι εισαστε "σιδεροφαγοι" και στα χερια σας θα χαλαγε μεχρι και μπολντοζα, δεν συμβαινουν ολα αυτα που περιγραφετε σε ολους...
    τα αουντι που ειχα (και αγορασμενα καινουργια και μεταχειρισμενα), δεν μου ζητησαν ποτε και τιποτα... "ουτε αερα στα λαστιχα..." αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα...

αλλα τι να λεμε Νο2 εταιρια μετα την κοκα κολα... πεταει η αουνταρα!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

alexk (20-09-10), ghost-rider (21-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP