Φιλε θα σου πω και εγω την αποψη μου για αυτο το θεμα.
Κομπλεξικοί υπάρχουν παντού και με όλα τα αυτοκίνητα. Είναι αλήθεια όμως ότι πολλοί με καλά αυτοκίνητα κουβαλάνε τρελά κόμπλεξ που τα βγάζουνε και στο δρόμο. Έχω δει τύπο ακόμα και με κουβά σμαρτ να κλείνει το δρόμο σε m6...
Τι πάει να πει ότι το αμάξι σου δίνει κύρος;;
Δηλαδή αν ο άλλος έχει κάνει στο σκατό του παξιμάδι για να πάρει ένα αυτοκίνητο με δάνεια ή κάρτες ή δουλεύει σεκιουριτάς τα βράδια έχει κύρος και κοινωνικό στάτους επειδή κυκλοφορεί με kompressor ή με μια m3;;;
Ή μήπως έχει το κάθε τσουτσέκι 18-22 χρονών που του πήρε ο πατέρας του αυτοκίνητο;;; (βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί και μένα τα πρώτα αμάξια ήταν δώρο του μπαμπά και της μαμάς).
Μη τρελαθούμε ρε παιδιά... Το κύρος έχει να κάνει με την προσωπικότητα πάνω απ' όλα και μετά με τα υπόλοιπα. Τώρα αν ο άλλος είναι ένας πετυχημένος βιομήχανος, γιατρός ή δικηγόρος ε χαλάλι του και η φερράρι ακόμα.
Λόγω δουλειάς γυρνάω σε εταιρίες με αυτοκίνητο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και βγαίνω από τα ρούχα μου με μερικούς.
Από την άλλη ώς κάτοχος μιας z3 τώρα και διαφόρων κάμπριο παλιότερα 206 cabrio, mx5, jeep wrangler είναι αλήθεια ότι τραβάς βλεμματα με ένα καλό ή μουράτο αυτοκίνητο (μιλάω γενικά τώρα δεν μπαίνω σε συγκρίσεις). Μη κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλο μας.
Δυστυχώς όμως μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν τόσα και τόσα γύρω μας.
Ε βέβαια αν έχουμε μάθει να κρίνουμε τον άλλο με το αμάξι που οδηγεί, με το iphone που το μοστράρει στις καφετέριες, με τo πουκάμισο και τη γραβάτα που φοράει ή δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο, τότε λογικό απολύτως ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.
Υγ:Σόρρυ για το υφάκι το ξερολέ ή το σοφιστικέ παιδιά αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι και δεύτερο ποστ αναθεμα με
Υγ2: Ελπίζω τουλάχιστον μερικοί που ανέφεραν τα περί κοινωνικής καταξίωσης και εξέλιξης να είναι κάτω από 30 αλλιώς δεν δικαιολογείται η σκέψη τους.

Απάντηση με παράθεση