Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 267

Θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο derrtytrick Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινα εχω βαρεθει να ακουω ατομα κομπλεξικα με τις bmw!προσφατα διαβασα σε γνωστο κοντραδικο φορουμ εναν τυπο κατοχο χοντα σιβικ να λεει πως οι bmw ειναι μονο για να βγαλεις βολτα καλη γκομενα για τιποτα αλλο!και αυτο επειδη ανοιξε με ενα ζ4 κ μια 325 46αρα κ ηταν μπροστα.
    Φιλε θα σου πω και εγω την αποψη μου για αυτο το θεμα.

Κομπλεξικοί υπάρχουν παντού και με όλα τα αυτοκίνητα. Είναι αλήθεια όμως ότι πολλοί με καλά αυτοκίνητα κουβαλάνε τρελά κόμπλεξ που τα βγάζουνε και στο δρόμο. Έχω δει τύπο ακόμα και με κουβά σμαρτ να κλείνει το δρόμο σε m6...

Τι πάει να πει ότι το αμάξι σου δίνει κύρος;;
    Δηλαδή αν ο άλλος έχει κάνει στο σκατό του παξιμάδι για να πάρει ένα αυτοκίνητο με δάνεια ή κάρτες ή δουλεύει σεκιουριτάς τα βράδια έχει κύρος και κοινωνικό στάτους επειδή κυκλοφορεί με kompressor ή με μια m3;;;
    Ή μήπως έχει το κάθε τσουτσέκι 18-22 χρονών που του πήρε ο πατέρας του αυτοκίνητο;;; (βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί και μένα τα πρώτα αμάξια ήταν δώρο του μπαμπά και της μαμάς).
    Μη τρελαθούμε ρε παιδιά... Το κύρος έχει να κάνει με την προσωπικότητα πάνω απ' όλα και μετά με τα υπόλοιπα. Τώρα αν ο άλλος είναι ένας πετυχημένος βιομήχανος, γιατρός ή δικηγόρος ε χαλάλι του και η φερράρι ακόμα.

Λόγω δουλειάς γυρνάω σε εταιρίες με αυτοκίνητο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και βγαίνω από τα ρούχα μου με μερικούς.
    Από την άλλη ώς κάτοχος μιας z3 τώρα και διαφόρων κάμπριο παλιότερα 206 cabrio, mx5, jeep wrangler είναι αλήθεια ότι τραβάς βλεμματα με ένα καλό ή μουράτο αυτοκίνητο (μιλάω γενικά τώρα δεν μπαίνω σε συγκρίσεις). Μη κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλο μας.
    Δυστυχώς όμως μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν τόσα και τόσα γύρω μας.
    Ε βέβαια αν έχουμε μάθει να κρίνουμε τον άλλο με το αμάξι που οδηγεί, με το iphone που το μοστράρει στις καφετέριες, με τo πουκάμισο και τη γραβάτα που φοράει ή δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο, τότε λογικό απολύτως ότι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα.

Υγ:Σόρρυ για το υφάκι το ξερολέ ή το σοφιστικέ παιδιά αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι και δεύτερο ποστ αναθεμα με
    Υγ2: Ελπίζω τουλάχιστον μερικοί που ανέφεραν τα περί κοινωνικής καταξίωσης και εξέλιξης να είναι κάτω από 30 αλλιώς δεν δικαιολογείται η σκέψη τους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris__27 : 21-09-10 στις 21:01

2. The Following 6 Users Say Thank You to dimitris__27 For This Useful Post:

aristent (22-09-10), joseph (21-09-10), NickE60 (21-09-10), PANOS-E60 (21-09-10), Vasilis (21-09-10), Κωνσταντίνος (22-09-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Διακρίνω ενα μικρό κόμπλεξ με τα smart?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GoRGiNio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου 1ο ποστ με !!?? Δεν θα σε πάει καλά, μακάρι να βγω ψεύτης...

Είναι φανερό πως θέλει να τονίσει το κοντραστ στο θέμα του κόμπλεξ (αν διαβάσεις πάλι την ακριβώς προηγούμενη πρόταση θα το καταλάβεις)

Αν θέλεις κάνε ένα κόπο και πες μας δυο λόγια για σένα στην ενότητα "Ας γνωριστούμε"

5. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

BILL007 (22-09-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GoRGiNio Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμενα παλι η αποψη μου για τα smart ειναι οτι χωριζονται σε 2 κατηγοριες οι κατοχοι τους!! 1 οι ανθρωποι που χρειαζονται ενα μικρο αυτοκινητο για την μετακινηση τους μεσα στην πολη διοτι κινουνται καθημερινα μεσα στην πολη(λογο δουλειας κλπ κλπ) και δεν βρισκουν να παρκαρουν και μπλεκουν σε κινηση κλπ κλπ και 2η κατηγορια αυτοι που το παιρνουν για να χαιρονται οτι εχουν smart και τα σκασανε 14000 και πηραν την κουτσουλια!!!!το θεωρω εντελως ειδικο αυτοκινητο μιας και δεν προσφερει τπτ παραπανω απο το να ειναι πρακτικο στο παρκαρισμα!!!δεν ειναι ουτε αξιοπιστα δεν προσφερουν ουτε καν τους στοιχειωδης χωρους (2 σακουλες σουπερ μαρκετ παιρνει το ''προτ μπαγκαζ'')δεν μπορεις να πας καπου εκτος πολης (μινι ταξιδακι) εχει ακριβα ανταλλακτικα-service(πληρωνεις merc) και 1000 αλλα!!! τωρα ξερω θα αρπαχτουν πολλοι ιδιοκτητες smart αλλα ετσι το βλεπω εγω!!!!με τα λεφτα που κοστιζει μπορεις να παρεις ενα αλλο σουπερ μινι οπως atos/agila/spash/ κλπ κλπ και να κανεις την ιδια δουλεια πολυ πιο ανετα πολυ πιο αξιοπιστα και πολυ πιο πρακτικα!!!! ενταξει το smart βγαζεις ενα καδο που λεει ο λογος και παρκαρεις εκει!1(δεν υποννοω οτι ειναι για τα σκουπιδια εννοω οτι πιανει τοσο λιγο χωρο)αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος για να εχεις smart(τους ανεφερα πιο πανω )δεν υπαρχει λογος να το εχεις!!!!!!

ΥΓ μιλαω παντα για την αγορα καινουριου και οχι μεταχειρισμενου οπου εκει αλλαζουν λιγο τα πραγματα και πιστευω οτι ναι στα 7000 αξιζει να το παρεις!!αλλα οχι στα 14000!!!!!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

joseph (22-09-10), PANOS-E60 (22-09-10)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    εμενα παλι η αποψη μου για τα smart ειναι οτι χωριζονται σε 2 κατηγοριες οι κατοχοι τους!! 1 οι ανθρωποι που χρειαζονται ενα μικρο αυτοκινητο για την μετακινηση τους μεσα στην πολη διοτι κινουνται καθημερινα μεσα στην πολη(λογο δουλειας κλπ κλπ) και δεν βρισκουν να παρκαρουν και μπλεκουν σε κινηση κλπ κλπ και 2η κατηγορια αυτοι που το παιρνουν για να χαιρονται οτι εχουν smart και τα σκασανε 14000 και πηραν την κουτσουλια!!!!
    Aυτες οι κατηγοριες (και πολλες αλλες) ισχυουν για ολους τους υποψηφιους αγοραστες αυτοκινητων.
    Η ψυχολογια καταναλωτη ως προς τη μαρκα ειναι απο τους σημαντικοτερους παραγοντες σε μια αγορα.

9. The Following User Says Thank You to manos///3 For This Useful Post:

gyiama (22-09-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimitris__27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κομπλεξικοί υπάρχουν παντού και με όλα τα αυτοκίνητα.
    Αυτη ειναι η προταση που εχει ουσια και αντικατοπτριζει την αληθεια απο αυτο το θεμα και μιας και μιλαμε για κομπλεξ ας ξετυλιξουμε αυτο το κουβαρι...
    Κομπλεξικοι υπαρχουν παντου....
    Ναι ετσι ειναι,μονο που αυτοι ειμαστε εμεις, εμεις που μολις ανεβηκαμε κατηγορια κυβικων ,ιπποδυναμης, status symbol κλπ , αμεσως ξεχασαμε τα παντα... ξεχασαμε ,που ειμασταν ,που ξεκινησαμε και αρχισαμε να κοιταμε αφ'υψηλου.
    Ακριβως το ιδιο συμβαινει και απο την αντιθετη πλευρα,στοχοποιωντας καλα και γρηγορα αυτοκινητα,βγαζωντας "πανω" τους μια ηλιθια οδικη επιθετικοτητα...
    Ποσες φορες δεν σας εχει τυχει να προσπαθησετε να κανετε μια προσπεραση και το προπορευομενο οχημα(οποιας "κλασης"ή κλανιας)και αν ειναι να επιταχυνει επιτηδες για να μη το προσπερασετε...?
    Ποσες φορες δεν το εχουμε κανει και εμεις οι ιδιοι αυτο...
    Ποσες φορες εκει που ταξιδευουμε και ευχαριστιομαστε το δρομο δεν εμφανιζεται στο καθρεπτη(τοσο κοτα στο προφυλακτηρα εχει ερθει) μας μια αγριοφατσα που ουρλιαζει αναβοσβυνει φωτα κορναρει,διοτι ειχαμε το θρασσος να βρεθουμε στη "λωριδα" του.Πραξαμε το απεχθες εγκλημα να "κοψουμε" τη προσπαθεια απογειωσης του... Εμεις οι ταπεινοι που εκεινη τη στιγμη παμε μονο με 140 -150χιλ/ωρα.
    Αλλο να γινει καποιο ατυπο πατημα και αλλο μολις βλεπουμε ενα αμαξι(στοχο για μας) να προσπαθουμε να το προκαλεσουμε με διαφορους τροπους.Ειναι ηλιθιο να κλεινουμε την πορεια καποιου αυτοκινητου μονο και μονο γιατι κανει μερικες χιλιαδες ευρω πανω απο το δικο και ειναι ηλιθιο,να νομιζουμε οτι επειδη εχουμε ακριβο και γρηγορο αμαξι οτι ο δρομος μας "ανηκει".
    Αυτα ειναι μερικα απο τα κομπλεχ τα οποια ειναι αποτελεσμα μιας πιο γενικης ελειψης παιδειας,ορμονων και χαζομαρας.
    Ολα τα παραπανω τα εχω κανει ουκ ολιγες φορες με ολα τα αυτοκιητα που ειχα στη κατοχη μου.
    Μιας ομως που δε μπορω να αλλαξω το παρελθον και νιωθω τυχερος για το πως ολες αυτες οι μακακιες δεν μου βγηκαν σε κακο, σε μενα ή σε τιποτα αυποψιαστους ,θα προσπαθησω να μεταδωσω στα παιδια μου οση οδηγικη παιδεια μπορω.
    Ετσι ωστε οταν ο γιος μου θα γραφει σε αυτο το φορουμ μετα απο καποια χρονια να μη βρεθει καποιος και να κανει τα post του quote σε καποιο αλλο φορουμ και να τον φερνει σαν παραδειγμα κομπλεξισμου...

υγ. Στην εθνικη οδο και μολις μετα τα διοδια εκει που περιπου ειχα φτασει τα 130 χιλ και "ανεβαζα" με περναει ενα citroen βατραχος και μπηκε μπροστα μου...
    Αντε μπαμπα δεν θα το περασουμε? ποτε περιμενεις?
    Παιδι μου οχι δεν θα τον περασουμε...
    γιατι μπαμπα αφου παει σαν "κοτα"
    Αυτο το αμαξι Ναταλια μου δεν θα το περασουμε απο σεβασμο στην ιστορια του...
    Δεν καταλαβαινω
    Το ξερω αλλα θα τα πουμε μολις φτασουμε στην Ευβοια

11. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Konstantinos E60 (22-09-10), m-power_01 (22-09-10), manos///3 (22-09-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP