Αρχικό μήνυμα απο
Driver M
Tόσο το 1983 που πήρε το πρωτάθλημα η lancia, όσο και το 1985-6 που το πήρε η peugeot, η audi έτρεχε με το quattro.
Σέβομαι το αυτοκίνητο αυτό ως πρωτοπόρο για την εποχή του, ωστόσο δεν αλλάζει η γνώμη μου για την audi εξαιτίας ενός σπουδαίου αυτοκινήτου, τη στιγμή που τα σπορ γονίδια της εταιρείας, τουλάχιστον στις απλές εκδόσεις, δεν το θυμίζουν σε τίποτα.
Όταν και εάν η εταιρεία διορθώσει το κακό τιμόνι που έχει σχεδόν σε όλα της τα μοντέλα, τότε μόνο θα τη θεωρήσω άξιο ανταγωνιστή της bmw.
Ως τότε, καλά τα άλογα, η ποιότητα, το design, ωστόσο δε νομίζω ότι σε τίποτα από αυτά υπερέχει έναντι των Βαυαρών. Ιδίως με την έλευση των νέων τούρμπο.
Και όλα αυτά δεν τα λέω λόγω πόρωσης με τη bmw, αφού την σέβομαι σαν εταιρεία και την εκτιμώ γι'αυτά που μου προσφέρει (γι'αυτό και διάλεξα αμάξι της άλλωστε), αλλά μέχρι εκεί (δεν είμαστε και μέτοχοι όπως σωστά είπε ο ghost). Απλά κάποια πράγματα, όπως η οδηγική αίσθηση, είναι σχετικά αντικειμενικά και θεωρώ πως η audi εκεί έχει μείνει πίσω, όχι μόνο σε σχέση με τη bmw αλλά και με την alfa, ακόμα και με τη merc πλέον.