Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 183

Θέμα: ΑΠΕΡΓΙΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    6.189
    Thanked
    10614
    Rides
    1

    Προεπιλογή Ποιοι ελέγχουν το 1/3 των αδειών βυτιοφόρων

    Ποιοι 4 ελέγχουν το 1/3 των αδειών βυτιοφόρων?

    Τι λέει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

    Στα χέρια τεσσάρων φυσικών προσώπων βρίσκεται ο έλεγχος περίπου 550 από τις συνολικά 1450 άδειες βυτιοφόρων που κυκλοφορούν στην αγορά, όπως είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Μίχαλου, σχεδόν το 1/3 των αδειών των βυτιοφόρων το χειρίζονται συμφέροντα τεσσάρων φυσικών προσώπων.

    Έντονη ήταν η αντίδραση του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης Άγγελου Φάλαρη, ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ να προσκομίσει στοιχεία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες , κάποια από τα φυσικά πρόσωπα που έχουν στον έλεγχό τους τις άδειες κινούνται στο χώρο των εμπορευματικών μεταφορών.

    Ο κ. Μίχαλος μίλησε και για τις συνέπειες της συνεχιζόμενης απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων κάνοντας λόγο για τεράστιο πρόβλημα τόσο στον τουρισμό όσο και στις εξαγωγές.

    «Εντός της σημερινής ημέρας πρέπει να λήξει», πρόσθεσε.


    πηγη

    ουδεν σχολιον

  2. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

    Stathis (28-07-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP