Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πήρε η γυναίκα μου.
Η μπαταρία κρατάει 8 με 10 ώρες μαξιμουμ.
Ομιλία περίπου 30 λεπτά την ημέρα και σύνδεση Wifi με data transfer περίπου δύο ώρες.
Είναι η δεύτερη φορά που παραπονιέται πως έμεινε απο μπαταρία σε ραντεβού ή στο δρόμο, παρόλο που φορτίζει απο το laptop όσο είναι στο γραφείο.

Επίσης, το να πείς ότι θα κάνεις σοβαρό navigation με αυτή την οθόνη και αυτό το μεγάφωνο δεν παίζει, είναι για μιά ανάγκη ή για κάτι εξαιρετικά επείγον.
Η μπαταρία κλάνει σε λιγότερο απο 1 ώρα.

Κατα τα άλλα, το android πολύ καλό, η οθόνη καλή και ο ήχος στη συνομιλία είναι πολύ καλός και καθαρός.

Σαν γενικό verdict θα έλεγα ότι είναι ένα ΚΑΛΟ τηλέφωνο.
Κρίνοντας απο τα λεφτά που κοστίζει σαν συσκευή θα έλεγα πως είναι καλό value for money, ειδικά όταν στις εταιρικές ανανεώσεις που απο ότι βλέπω το δίνουν τσάμπα (και στην δική μου δουλειά και στης γυναίκας μου το είχαμε σαν δωρεάν επιλογή).
Το θεμα της μπαταριας βελτιωνεται μετα απο μερικες μερες χρηση. Και σε μενα ετσι ηταν στην αρχη, τωρα βασταει 3 μερες με τα δεδομενα που ανεφερες.

Επισης γινεται ακόμη καλυτερο κλεινοντας τις εφαρμογες wifi, gps, bluetooth και data transfer οταν δεν τις χρησιμοποιεις. Εχει ειδικη συντομευση στην κεντρικη οθονη.