Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε46 Compact εχεις Κώστα?

Έχει HK εργοστασιακό αυτό ή το απλό συστημα. Αν ειναι απλό τόσο ποιο καλα΄

μπορείς να κάνεις οτι θες. να βάλεις και μια aftermarket πηγη χωρίς επεξεργαστές δεν χρειάζεται κιολας. και να παίξεις όπως θες μετά. και με εναν καλό ενισχυτή 4 καναλιών για παραδειγμα.

Sub και εγώ δεν ηθελα να βάλω, αλλα ομως σε ενα αναβαθμισμένο ήχο να ξέρεις οτι ειναι αισθητή η απουσία του! ειδικά οταν τα υπολοιπα ηχεία δεν παράγουν μπάσο χαμηλής συχνότητας.

Ενα subακι έστω και μικρό μπορεί να σου απογειώσει το σύνολο του ήχου απλά!

παίζει τις χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα να γεμίζει όλο το συνολο και μπορεί χωρίς να αλλάξεις ακομη και τα ηχεία, με ένα σετ καλά τουιτερ για παράδειγμα και το subακι να πάθεις πλάκα απο το αποτέλεσμα!
Ναι Στέλιο compact είναι,αλλά δεν έχει hk έχει hi-fi με 10 ηχεία βασει του vin,που θεωρητικά έχει και ενισχυτή απλό αλλά δυστυχώς δεν τον έχω βρει.Η μαμά πηγή παίζει σωστά μόνο με επεξεργαστή το έχω ψάξει αλλιώς υπάρχουν παράσιτα βόμβοι κλπ λόγω της σχεδίασης του.Επίσης δεν είναι απαραίτητο να βγάζει υψηλή προενίσχυση η πηγή μιας και οι νέες είναι στα 4 από 5v.Γνωρίζεις που μπορεί να είναι ο ενισχυτής αν έχει; το δικό σου σύστημα ανάβει μαζί με το ραδιόφωνο ή ανάβεις τον επεξεργαστή ξεχωριστά από τον τηλεχειρισμό;ο επεξεργαστής που σκέφτομαι να βάλω είναι αυτός https://130.com.ua/en/product/audio-...ine-vpa-b222r/ αρκετά καλός αν και παλιός