Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πολιτικη και αθλητιμος ειναι καθ'εικονα και καθ'ομοιωση του λαου....

Πεφτουν 2 φωτοβολιδες στο ολυμπιακος βεροια μεσα στο γηπεδο ενω επαιζαν οι παιχτες και δεν σταματησε καν το παιχνιδι.
    Πεφτει μια ψωτοβολιδα μια ωρα πριν τιν εναρξη του παο ολυμπιακος και ακυρωνεται το παιχνιδι...
    Και οι γαυροι θελουν μηδενισμο του παναθηναικου τωρα και αφαιρεση βαυθμων απο το πρωταθλημα...και η μονη αδικια που βλεπουν ειναι οτι ακομα δν εχει επιβληθει ακομα η ποινη.....γτ δν εχει μηδενιστει ακομα αναρωτιουνται...ειναι να τρελαινεσαι.....
    Βγαινει αποφαση απο το δικαστηριο οτι ο προεδρος απαγορευεται να ασχολειται με ποδοσφαιρο για συσταση εγκλη ατικης οργανωσης και οι γαυροι κανουν οτι δν το ακουν...τους το λες και σου απαντανε αμεσως καμπαλα...και ας μην εισαι βαζελος....τους λες για το κυπελλο με τον αστερα...και σου λενε παλι καμπαλα....δν υπαρχει λογικη...οπως δεν μπορεις να πεις σε εναν πασοκο οτι το πασοκ κατεστρεψε τη χωρα ετσι γινεται και με τον ολυμπιακο.....
    Αυτο δν σημαινει οτι ο βαζελος κ οι αλλοι ειναι πεντακαθαροι...μαλλλον δν τους δωθηκε η ευκαιρεια να κανουν τοσα οσα ο γαυρος....αλλιως θα τα εκαναν λαι αυτοι

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Αν δεν τιμωρηθεί ο βάζελος με αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων θυρών για τουλάχιστον 5 αγωνιστηκές θα ελιναι μέγα σκάνδαλο όπως είναι και το ότι δεν τιμωρήθηκε ο γαύρος για τα επεισόδια στην βέροια, να σου θυμίσω την τιμωρία του ΠΑΟΚ για 5 κιλά γαύρο στον πάγκο του γαύρου, και μάλιστο σε αγώνα κυπέλου όπου η τιμωρία επιβλήθηκε για το πρωτάθλημα στον θεσμό των πλέιοφ όπου η αφαίρεση βαθμών εκεί είχε μεγαλύτερη βαθμολογική σημασια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο τον αστερα λατω μαγουλας που αποταν ανεβηκε βγαινει στην 5αδα και ευρωπα......του πηρες ενα κυπελλο με τατσια που συχαθηκε ολη η ελλαδα....του πηρες φορτουνη ζαιρι και αλλα παιχτακια....
    Πες μου και εσυ την αποψη σου για το κυπελλο με τον αστερα?μεχρι και γαυροι συχτιριζατε το μαρινακο τοτε

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Δεν είμαι γαύρος, ξαναμαναματαρώτα τους γαύρους για αυτο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaywalkeR : 30-11-15 στις 11:51
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

DIMITr|S (30-11-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP