Καλησπερα στους λατρεις της Bmw και απο μενα

διαβαζω καιρο το forum μιας και ειμαι κρυφος θαυμαστης των γερμανικων αυτοκινητων αλλα μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να παρω και γω ενα λογω κρισης μπλα μπλα μπλα

Βλεποντας ομως οτι απο τη κριση δεν προκειται να βγουμε ισως ειναι ωρα να πραγματοποιησω το ονειρο μου τωρα

Στο παρον λοιπον οδηγω ενα avensis 1800 του 2005 με 143 αλογα και θελω επιτελους να το ξεφορτωθω οχι γιατι δεν καλυπτει τις αναγκες μου αλλα γιατι το βαριεμαι οδηγικα μεχρι θανατου και μου ειναι τελειως αδιαφορο σαν αμαξι.

Το αμαξι εχει 110.000 χιλιομετρα και δεν εχει ζητησει κατι μεχρι στιγμης.Εχω βρει μια e92 με 120.000 χιλιομετρα στα 11 χιλιαρικα.Οπως το σκεφτομαι το δικο μου εχει αξια 6 χιλιαρικα(εχω βρει να το δωσω) οποτε η διαφορα ειναι 5 χιλιαρικα για την αγορα και 600 ευρω το χρονο εξοδα συντηρησης.Αν το bmw που θα βρω ειναι καλοσυντηρημενο κτλ τι προβληματα θα μου βγαλει μελοντικα(προφανως κανεις δεν ξερει αλλα καθε γνωμη απο εμπειρια δεκτη).Αξιζει πιστευεται μια τετοια μεταβαση η θα βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο?Τι λετε?