Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 459

Θέμα: Μ3 Ε46 Coupe γνήσιο!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το αν ενα αυτοκίνητο ή ένα μηχανοκίνητο γενικός είναι ή γίνεται συλλεκτικό το αποδεικνύει η ιστορία.

Μέχρι στιγμής, είναι νωρίς για να πούμε οτι ειναι συλλεκτικό το Μ3 Ε46. Λόγω του οτι δεν έχει περάσει η 20ετία και βάλε.

Το Μ3 CSL ισως. λόγο της μοναδικότητας της κατασκευής του. Αλλα και του περιορισμένου αριθμού παραγωγής του κυρίως. Αυτό ειναι και ένας πολύ βασικός παράγοντας. Ο περιορισμένος αριθμός.

Πέρα απο ολα αυτά το Μ3 Ε46 έχει δείξει και δείχνει ακόμη δείγματα τα οποία είναι αρκετά για να μπεί στην ιστορία της μηχανοκίνησης με τον όρο συλλεκτικό.

το συλλεκτικό μπορεί κανείς να το αντιληφθεί διαφορετικά με το σκεπτικό του.

Το Μ3 ειναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο. και πιστεύω πως είναι ένα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο ακόμη και σήμερα παιδιά. Είναι ένα αυτοκίνητο value for money που λεμε, δλδ αξίζει νομίζω τα λεφτά του για αυτά που σε προσφέρει σαν ιδιοκτήτη και χρήστη του.

Πέρα απ τα προβλήματα που έχει και τα ξέρουμε πολύ καλά. τα ξέρω και εγώ μιας και είμαι ιδιοκτήτης και τα πληρώνω.

Το αν είναι λάθος αγορά ή οχι θεωρώ πως είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα.

Είναι τι ακριβώς θέλει ο καθένας. και πόσο μπορεί να αξιολογίσει αυτό που αγοράζει και την χρήση του.
    Δεν είναι ολοι στην ίδια φάση της ζωής τους με τον αλλο.

Αυτό με τα προβλήματα πιστεύω πως υπάρχει σε κάθε είδους μηχανοκίνητο όχημα. Πόσο μάλλον σε σπορ αυτοκίνητο το οποίο αποδίδει 100 ιππους το λίτρο κλπ.

Δηλδ άλλα αυτοκίνητα επιδόσεων δεν βγάζουν θέματα? πιστεύω βγάζουν και αρκέτά.

Απλά το θέμα είναι οτι είναι πολλά απο τα οποία είναι τελείως ασυντήρητα και παραμελημένα γιαυτό και βγαίνει αυτό το συμπέρασμα για το Μ3 Ε46.

Πιστεύω οτι είναι πως το βλέπει ο καθένας.

Μπορείς κάλιστα να πάρεις ένα Μ3 φτηνά και να το διαμορφώσεις εσύ΄όπως το θες.

Μπορείς επίσης να το πληρώσεις ποιο ακριβά και να είναι σε πολυ καλητερη κατάσταση και να μην χρειαστεί για αρκετό διάστημα να βάλεις πολλά χρηματα.

Ετσι ειναι η μια η αλλη. Επιλέγει ο καθένας και πράττει.

Αυτό νομίζω συμβαίνει και ισχύει για ολα τα οχήματα. Πόσο μάλλον οταν επιλέγεις να αγοράσεις ένα σπορ αυτοκίνητο.

2. The Following 5 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

A8hnaios (24-08-15), m3e36 (25-08-15), nik200 (24-08-15), Vasilis M3 (25-08-15), Vassilis ///M (29-08-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP