Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο savvas bmwdakias Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μαυρο bilstein ειναι για πεταμα κατα την γνωμη μου. Στο E36 του πατερα μου ειχα βαλει bilstein κιτρινο χαμηλωματος με ελατηρια χαμηλωτερα απο m pack. Το αμαξι ειχε μεταμορφωθει σε σχεση με πριν. Πραγματικα ειχε παρα πολυ ωραια αισθηση , δεν το ενιωσα πουθενα να κοπαναει, δεν επερνε κλισεις στο ξεκινημα και στο φρεναδισμα. Ισως λιγο πιο σπορ η αισθηση αλλα για πρωτη φορα χαρηκα αναρτηση. Ο ξαδερφος μου ειχε τα ιδια αμορτισερ σε κουπε με m pack ελατηρια. Τωρα για διαρκεια ζωης δεν ξερω
Δεν ειχα ποτε αυτη την αναρτηση καθως και στο 330 απο μαμα εβαλα κατευθειαν ρυθμιζομενη D2, οποτε δεν εχω την εμπειρια απο bilstein ή αντιστοιχη. Δυστυχως το κοπανημα ειναι υποκειμενικο στο καθε οδηγο..

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 6ylinder Εμφάνιση μηνυμάτων
To κοπάνημα είναι εν τέλει υποκειμενικό για τον καθένα...για μένα Bilstein κιτρινα χαμηλώματος σε Ε36 ισοδυναμούν με σχεδόν απουσία απόσβεσης κ ανυπόφορο κοπάνημα που διαλύει σασί κ σινεμπλόκ...δεν το συζητάω σε συνδυασμό με 17άρα...
Ξεχασα να αναφερω πως το 36αρι φοραει 17αρες mpack

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
ειχα ρωτησει περσι αντιπροσωπεια bmw εδω αθηνα και μου ειχε πει αγορα 4 γνησια αμορτισερ για μ-πακ ε36 (ειναι ιδια 4κυλιδρα-6κυλινδρα) 770ε με φπα!το 700ε που ειπα βγαινει με εκπτωση 10% να φανταστεις...
Νταξει δεν υπαρχει το ποσο! Με αυτα τα λεφτα και λιγο παραπανω βαζει κανεις ρυθμιζομενη που γ@μει.