-
Πολλές φορές μου'ρχεται ένα γνωμικό που λέω στο μυαλό...
"Εγώ σου δείχνω το φεγγάρι και εσύ κοιτάς το δάχτυλο".
Όλοι μάθανε να είναι επαναστάτες της #&#$(τσας. Σόρυ και όλας αλλά έτσι είναι.
ΚΥΡΙΟΙ. Το αβγό μπήκε πλέον στον πώλο. Όπως λέει και ο Σταμάτης, προτάσεις χρειάζονται.
Πολλοί απο εσάς δεν ξέρετε τι σημαίνει να έχεις μια επιχείρηση. Οι περισσότεροι νομίζεται ότι τα "αφεντικά" σας πατάνε και ότι εκείνοι περνάνε καλά. Γίνεται και εσείς οι ίδιοι αφεντικά αν μπορείτε, πάτε να πληρώνετε στην ώρα σας το ΙΚΑ, το ΦΠΑ, το ΤΕΒΕ, την ΔΕΗ, την ΕΦΟΡΙΑ για τους φόρους και τα κάθε μέτρα, και όλα αυτά φυσικά στην ώρα τους ε; Εδώ δεν έχει να δώσεις την ακάλυπτη επιταγή που πήρες απ'τον πελάτη σου ο οποίος μπορεί να κύρηξε μετά πτώχευση. Αν σου ρίξει ο πελάτης σου φέσι, να μην περιμένεις να στο δώσει πίσω η εφορία εφόσον το πλήρωσες.
Όλοι όσοι δεν έχουν επιχείρηση αυτοί ή οι γονείς τους, νομίζουν ότι όλα ειναι απλά. Και όποιος ανοίξει επιχείρηση, όταν του'ρθει το πουλί από πίσω, ας μου πει αν το σκεφτεί να παρανομήσει ή όχι. Καλώς η κακώς, ακόμη και το ίδιο το κράτος σε ωθεί να το πράξεις. Και όποιος θέλει ανοίγουμε και κουβέντα περί ιδιωτικού τομέα.
Όλοι νομίζουν πως αν τιμωρηθούν αυτοί που τα φάγαν ότι θα γίνει τίποτα. Λες και θα γυρίσουν τα λεφτά πίσω. Μόνο για παραδειγματισμό για τους επόμενους, ναι να το δεχτώ. Αλλά ως εκεί. Λες και θα γίνει τίποτα.
Και ναι και εγώ εν μέρη συμφωνώ με αυτά που θα προτείνει το ΔΝΤ. Ναι γιατί έχουν δίκιο ότι είμαστε ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, το οποίο τόσα χρόνια το μόνο που ήξερε ήταν να τρώει ο ξάδερφος του μπατζανάκι ο κουνιάδος που έχει φίλο τον τάδε βουλευτή.
...............
Ναι είμαι πολύ εξαγριωμένος αυτή τη στιγμή όπως πολλοί μπορεί να καταλάβετε απ'τον τρόπο γραφής μου. Εδώ ο κόσμος καίγεται, και όλους εμάς μας νοιάζει ποιος έφταιξε, το τι θα πάθουμε, και γιατί το πάθαμε.
Ασχολείτε κανείς με το να πει, οκ, ΤΙ κάνουμε τώρα; Παραδέχεται κανείς στον εαυτό του ότι και όλοι εμείς έχουμε φταίξει;
Πλέον χωρίς πολλά πολλά, το κεφάλι μπαίνει μέσα, ευελπιστούμε να μάθουμε απ'τα λάθη μας, και να συμβιβαστούμε με τα νέα μέτρα που έρχονται, να μάθουμε να ζούμε με αυτά, και να βάλουμε μυαλό σαν λαός.
Όλα τα άλλα τα βλέπω περιττά.
-
The Following 2 Users Say Thank You to YAz For This Useful Post:
bimmer-corfu (27-04-10), joseph (28-04-10)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP