Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.
- Ψήφισαν
- 768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
-
Το Πενβε
-
Το Οξαποδω
-
Evo 8/9
-
Συνάδελφε αν και βλέπω έβαλες πλώρη για το ταξί θα μου επιτρέψεις να πω δυο λόγια.
Την παρασκευή οδήγησα το DTM ενός φίλου για μια μικρή μεν αποκαλυπτική δε διαδρομή
στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής(Συκία-Σάρτη).Πρώτα ερεθίσματα ότι οδηγώ κάτι πολύ εύκολο,λεβιές βούτηρο,τιμόνι πούπουλό,προοδευτικότατος συμπλέκτης(αλλαγμένος,την άκουσε
στα 40.000) σε προιδεάζει ότι η εμπειρία σου δεν θα έχει δράματα.Τσουλόντας η ποιότητα
κύλισης είναι εξαιρετική ούτε κραδασμοί ούτε πλέυσεις ούτε κλίσεις απλά άψογη.Τα φρένα
το ίδιο.Το τιμόνι όμως καμία σχέση με BMW,δεν θα πλατιάσω επ'αυτού.Το αμάξι φοράει
το πρόγραμμα της BSR αποκλειστικά για DTM η οποία δηλώνει 260-265 ps.Το αμάξι δεν στα
'δείχνει' αυτά τα άλογα σε αίσθηση αλλά στα δείχνει στο κοντέρ.Εντύπωση μου έκανε ότι δεν
ξεφούσκωνε ψηλά όπως τα 20V π.χ.Ο ήχος του μοτέρ αδιάφορος...Κατέβηκα ανικανοποίητος...
Είναι άψογο σε οδήγηση 7/10 αλλά σου λέει εεεεπ μέχρι εκεί μεγάλε,χαλάρωσε...Στο BMW
χαμογελάς από εκεί και πάνω.
Με το EVO χαμογελάς μόνιμα,δεν καβάλησα αλλά έχω μπει αρκετές φορές σε 6άρια
-
The Following 5 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:
A8hnaios (14-08-13), alexm (13-08-13), Ptboul (14-08-13), spar@ (14-08-13), vagmag (14-08-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP