Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Σελίδα 34 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 24323334353644 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αθήνα παίζει 9αρι στα 430 άλογα, με έξτρα που ξεπερνάνε τα 20κ. Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει πιο ωραίο ήχο σκαστρας σε τουρμπισιο αμάξι πέραν του κουατρο γκρουπ Β.

Το αμάξι το έχει στην κατοχή του ναυτικος. Πολύ καλός και προσεχτικος οδηγός, που έχει το αμάξι σαν τα μάτια του. Το είχε βάλει για πούλημα κάποια στιγμή γιατί το θεωρούσε ανούσιο πλέον όλο αυτό το τρέξιμο για μπαξιματα, αφού πιο πολύ με αυτό ασχολιοταν, παρά με την οδήγηση του.

Στο αμάξι όλα είναι αλλαγμένα με κορυφαία πράγματα για εβο. Φρένα, ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ενισχύσεις για το σασί από κάτω, πολλά καρμπόν παρτς, ντυμένο με μαύρο δέρμα παντού, ενώ στο μοτέρ έχει πολύ πραμα...δούλευε κάποια στιγμή με τα ίδια πράγματα με 500+ αλογα.

Το αμάξι είναι απλά απίστευτο, και σε απίστευτη κατάσταση, μιας και το είδα πριν τρεις μήνες, όταν πέρασε ο ξάδερφος του που είναι κολλητός μου από Θεσσαλονίκη με αυτό. Του είπε να το πάρει, για να περπατήσει λίγο γιατί το έφαγε η ακινησία 5 μηνες.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Αλέξη, μπορώ να μάθω και να σου πω. Το αμάξι είναι κόκκινο με μαύρες ζάντες τρελής αξιας.

Τέλος, έχει όλα τα μαμά πράγματα σε κουτιά πακεταρισμενα. Μιλάμε για πολύ ψείρα ανθρωπο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (13-08-13), alexm (13-08-13), hades7 (13-08-13), Ptboul (14-08-13), spar@ (13-08-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αθήνα παίζει 9αρι στα 430 άλογα, με έξτρα που ξεπερνάνε τα 20κ. Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει πιο ωραίο ήχο σκαστρας σε τουρμπισιο αμάξι πέραν του κουατρο γκρουπ Β.

Το αμάξι το έχει στην κατοχή του ναυτικος. Πολύ καλός και προσεχτικος οδηγός, που έχει το αμάξι σαν τα μάτια του. Το είχε βάλει για πούλημα κάποια στιγμή γιατί το θεωρούσε ανούσιο πλέον όλο αυτό το τρέξιμο για μπαξιματα, αφού πιο πολύ με αυτό ασχολιοταν, παρά με την οδήγηση του.

Στο αμάξι όλα είναι αλλαγμένα με κορυφαία πράγματα για εβο. Φρένα, ανάρτηση, αντιστρεπτικες, ενισχύσεις για το σασί από κάτω, πολλά καρμπόν παρτς, ντυμένο με μαύρο δέρμα παντού, ενώ στο μοτέρ έχει πολύ πραμα...δούλευε κάποια στιγμή με τα ίδια πράγματα με 500+ αλογα.

Το αμάξι είναι απλά απίστευτο, και σε απίστευτη κατάσταση, μιας και το είδα πριν τρεις μήνες, όταν πέρασε ο ξάδερφος του που είναι κολλητός μου από Θεσσαλονίκη με αυτό. Του είπε να το πάρει, για να περπατήσει λίγο γιατί το έφαγε η ακινησία 5 μηνες.

Αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Αλέξη, μπορώ να μάθω και να σου πω. Το αμάξι είναι κόκκινο με μαύρες ζάντες τρελής αξιας.

Τέλος, έχει όλα τα μαμά πράγματα σε κουτιά πακεταρισμενα. Μιλάμε για πολύ ψείρα ανθρωπο...
    Κάτι τέτοιο θελουμε και παιδικό κάθισμα για να με παει βόλτα...

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Να γίνει το ντιλ και ο Πατρινός να φέρει δώρο στον τομι 1,5 κιλό σαρδέλες χωρίς λεπι και 1 κιλό παπαλινα Καλλονης παστη για ούζο
    αντε γεια...

5. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Ptboul (14-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ είχα ανέβει όταν έπαιζε στα 500+

Είχα πάθει τη πλάκα μου. Το αμάξι πήγαινε το 200-300, όπως πάει για τα 200-250 το Μ3.

Δύο καγιεν τούρμπο τα έπαιζε στα 240 στις κενές και δεν υπερβάλω καθόλου. Ένα διήμερο είχα λαλήσει. Μεχρι και με Ρ1 είχε ανοίξει και το μηχανάκι δεν μπορούσε να ξεκολλήσει με τπτ...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (13-08-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Συνάδελφε αν και βλέπω έβαλες πλώρη για το ταξί θα μου επιτρέψεις να πω δυο λόγια.
    Την παρασκευή οδήγησα το DTM ενός φίλου για μια μικρή μεν αποκαλυπτική δε διαδρομή
    στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής(Συκία-Σάρτη).Πρώτα ερεθίσματα ότι οδηγώ κάτι πολύ εύκολο,λεβιές βούτηρο,τιμόνι πούπουλό,προοδευτικότατος συμπλέκτης(αλλαγμένος,την άκουσε
    στα 40.000) σε προιδεάζει ότι η εμπειρία σου δεν θα έχει δράματα.Τσουλόντας η ποιότητα
    κύλισης είναι εξαιρετική ούτε κραδασμοί ούτε πλέυσεις ούτε κλίσεις απλά άψογη.Τα φρένα
    το ίδιο.Το τιμόνι όμως καμία σχέση με BMW,δεν θα πλατιάσω επ'αυτού.Το αμάξι φοράει
    το πρόγραμμα της BSR αποκλειστικά για DTM η οποία δηλώνει 260-265 ps.Το αμάξι δεν στα
    'δείχνει' αυτά τα άλογα σε αίσθηση αλλά στα δείχνει στο κοντέρ.Εντύπωση μου έκανε ότι δεν
    ξεφούσκωνε ψηλά όπως τα 20V π.χ.Ο ήχος του μοτέρ αδιάφορος...Κατέβηκα ανικανοποίητος...
    Είναι άψογο σε οδήγηση 7/10 αλλά σου λέει εεεεπ μέχρι εκεί μεγάλε,χαλάρωσε...Στο BMW
    χαμογελάς από εκεί και πάνω.
    Με το EVO χαμογελάς μόνιμα,δεν καβάλησα αλλά έχω μπει αρκετές φορές σε 6άρια

9. The Following 5 Users Say Thank You to nikos valvetronic For This Useful Post:

A8hnaios (14-08-13), alexm (13-08-13), Ptboul (14-08-13), spar@ (14-08-13), vagmag (14-08-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θέλει βιασύνη και κάθε εμπόδιο για καλο ....
    Σπυρο ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους!!!!
    Η επιλογη αγορας εβο αυτη την εποχη ειναι σαν σκεψη κακη για να μην πω παραλογη και κανονικα να ξεφοτωθω το Μ5 πρεπει και οχι να βαλω αλλο ενα μπιμπελο.... στο παρκινγκ!!!
    Η Πατρα μεχρι και περσι ειχε 13 με 15 εβο και αρκετα απο αυτα τα εβλεπα σχεδον σε καθημερινη βαση, τον τελευταιο χρονο δε κυκλοφορει κανενα, ή τα πουλησαν ή ειναι κλεισμενα μεσα στα παρκινγκ οπως το δικο μου!!!
    Με τα 16000 + κατι ψιλα.... 20000ευρω και συμφωνα με τα οικονομικα μετρα που ισχυουν σημερα, κυκλοφορω το Μ5 οπως το κυκλοφορουσα...... για τα επομενα 5-7 χρονια!!!
    Ομως θες η μαυριλα....της εποχης, θες η κλιμακτηριος...., μου εχει κατσει για evo, ασφαλως και δεν θελει βιασυνη, επειδη ομως αυτες οι αγορες ανηκουν στην κατηγορια του κ@υλ@ντ@ν.....,οταν καθυστερουν ελλοχευει ο κινδυνος να υπερισχυσει η λογικη......

11. The Following 6 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (14-08-13), bill_m3 (14-08-13), nikos-Mpacket (13-08-13), PANOS-E60 (14-08-13), Ptboul (14-08-13), spar@ (14-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπας και ειναι η καβλα της ωρας;

Ελα διακοπες και το κουβεντιαζουμε εκειθε.

Μπορει να σου περασει τελικα.
    Και να σου μεινουν και τα εικοσι στο χερι.

13. The Following 5 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

alexm (14-08-13), bill_m3 (14-08-13), PANOS-E60 (14-08-13), Ptboul (14-08-13), spar@ (14-08-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων

Θωμα εαν μπορεις μαθε, αν και λογικα θα ειναι μακρια απο το μπατζετ μου......

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπας και ειναι η καβλα της ωρας;

Ελα διακοπες και το κουβεντιαζουμε εκειθε.

Μπορει να σου περασει τελικα.
    Και να σου μεινουν και τα εικοσι στο χερι.
    Αμ δεν ειναι της ωρας Σταμ, εχω απο τον περασμενο Δεκεμβριο (οταν ανακοινωθηκε οτι δεν αλλαζουν τα τεκμηρια) που τρωγομαι!!!
    Πηγα να δω εβο, Μεγαρα, Αθηνα, Καλαματα και η φαγουρα συνεχιζετε.
    Το Καλαματιανο ηταν πολυ καλο και σε πολυ καλα λεφτα, το εφαγε η εγχειριση του φαδερ.....

16. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (14-08-13), spar@ (14-08-13), vagmag (14-08-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπυρο ας πουμε τα πραγματα με το ονομα τους!!!!
    Η επιλογη αγορας εβο αυτη την εποχη ειναι σαν σκεψη κακη για να μην πω παραλογη και κανονικα να ξεφοτωθω το Μ5 πρεπει και οχι να βαλω αλλο ενα μπιμπελο.... στο παρκινγκ!!!
    Η Πατρα μεχρι και περσι ειχε 13 με 15 εβο και αρκετα απο αυτα τα εβλεπα σχεδον σε καθημερινη βαση, τον τελευταιο χρονο δε κυκλοφορει κανενα, ή τα πουλησαν ή ειναι κλεισμενα μεσα στα παρκινγκ οπως το δικο μου!!!
    Με τα 16000 + κατι ψιλα.... 20000ευρω και συμφωνα με τα οικονομικα μετρα που ισχυουν σημερα, κυκλοφορω το Μ5 οπως το κυκλοφορουσα...... για τα επομενα 5-7 χρονια!!!
    Ομως θες η μαυριλα....της εποχης, θες η κλιμακτηριος...., μου εχει κατσει για evo, ασφαλως και δεν θελει βιασυνη, επειδη ομως αυτες οι αγορες ανηκουν στην κατηγορια του κ@υλ@ντ@ν.....,οταν καθυστερουν ελλοχευει ο κινδυνος να υπερισχυσει η λογικη......
    Παρτο γιατι θα σου μείνει αποθυμενο... Απλα να βρούμε κάτι καλο γιατι αν σου βγει σαβουρα θα δεις πως θα κυκλοφορουσες το Μ5 για 10 χρονια + οτι δεν θα το ευχαριστηθεις...
    Επειδη οι εποχές δεν ειναι για πολλες αλλαγές ούτε να αφήνεις όνειρα για το μέλλον καντα τώρα που μπορείς, ειναι δεδομένο οτι κάτι θα βγάλουν όλα και θα πληρώσεις τουλάχιστον μην πεις ποτε δεν έπαιρνα το εβο τουλάχιστον θα το είχα ευχαριστηθεί
    Και αν δεν σου αρέσει εδώ είμαστε ....

18. The Following 5 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

A8hnaios (14-08-13), alexm (14-08-13), Bazil Van Sinner (14-08-13), fanisk (14-08-13), vagmag (14-08-13)

Σελίδα 34 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 24323334353644 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP