Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο Αλεξης ειπε οτι ψαχνει ενα αμαξι για ΣΚ και ταξιδια και εμεις αρχισαμε για πιστες και κοντρες.Τεσπα.

Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι αφου υπαρχει το Μ5 στο γκαραζ και το αμαξι το θες για συγκεκριμενη χρηση δεν υπαρχει λογος να παρεις Evo με 20000 ευρω,το 320si ειναι καλο,χρυσο,αλλα εχουν ακουστει καποια μικρα κουσουρια,βεβαια εσυ εχεις τις γνωριμιες και τις ευκολιες σου στα συνεργεια αλλα θεωρω οτι αφου υπαρχει ΤΟ Μ5 δεν εχεις αναγκη απο ακομα ενα Bmw και μαλιστα χειροτερο απο το ηδη υπαρχον.

Εγω θα κατεληγα στο Audi,ειδικα το DTM ειναι και πολυ ομορφο,δυναμη απο χαμηλα για τα ταξιδια σου,αξιοπρεπες σαλονι για 4 ατομα, τετρακινηση η οποια σε καποιο χειμερινο ταξιδακι με λιγο χιονακι θα σε βγαλει χωρις προβλημα και τελος αν σε πιασει-που θα σε πιασει-το μικροβιο του μπαξιματος το Audi θα σου στοιχισει πιο φθηνα και θα σου προσφερει αρκετα παραπανω.

Κυριε Αλεξη πιστευω να μην σας κουρασα,να σας βοηθησα με τις σκεψεις μου για την τελικη επιλογη σας.

2. The Following 4 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

alexm (08-08-13), bill_m3 (09-08-13), jkourkoulis (08-08-13), nikos1400 (08-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP