Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Σελίδα 6 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο saikoe39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκιναω απο τα βασικα...3000 euro δεν υπαρχουν..με τοσα..το κανει σφυριλατο και βαζει οτι διποτε big turbo θελει...

Παμε πιο κατω....ετσι και σε τσακώσει DTM σε δρομο η πιστα...με ενα μετριο οδηγο...και εσυ με το Si θα φας το ξυλο της αρκουδας

Ο Δεβερικος...κατέβηκε απο ενα Μ3 και καβάλησε ενα DTM...την διαφορα ελπίζω την καταλαβαινεις...

Στην ποιοτητα...εχω αλλαξει 2 Ε90 ενα 316 και ενα 320..οι διάφορες με το DTM ειναι ελάχιστες...εκει που ποναει το ενα υπερτερεί το αλλο....

Το DTM ειναι ενα ωραιο οχημα...με 2-3 πραγματάκια μπορει να γινει ενα πολυ καλο παιχνίδι...χωρις να το βαριέσαι σε ταξιδια κλπ, (μου συμβαίνει με το 5αρι μου και για αυτο γραφει 1500 χλμ το πολυ το χρονο)

Αλλη μια πολυ καλη λυση...ειναι ενα φτηνο-δυνατο SAAB...!!!!
    Τα 3000 γιούρο μια χαρά υπάρχουν. Ρωτά κάποιον audακια να σου πει. Απο εκει το έμαθα. Το τι κανει με 3000 είναι άλλο θέμα. Το θέμα είναι τι θα δαπανήσει αν πάθει κάτι η τουρμπίνα γιατι χρειάζεται αντικατάσταση μαζι με τη πολλαπλή. Εκτός αν μου λέγανε ο,τι νάναι. Παρομοίως, και τα BMW έχουν τα θεματάκια τους, εννοείται.

Το θέμα δύναμης νομίζω το αναφέραμε. Προφανώς και θα ρίξει ξύλο αφού το BMW υπολείπεται κατα 50 άλογα και 10 κιλά ροπή...περίπου οσο ενα μικρό 1000αρι δηλαδη, ότι χάνει το ΑΟΥΔΙ στις στροφές, το κερδίζει στις ευθείες.

Παρακάτω, ο Δεβερικος δε σύγκρινε το Μ3 του με το dtm. Περιγράφει την άποψη του για το dtm βάσει εμπειρίας του σε ενα άρθρο πληρωμένο βασικα απο την audi. :-D

Το dtm είναι πολυ γρήγορο, αλλα πισωκινητο και παιχνίδι δεν πρόκειται να γινει. Το τορσεν πάνω απο 70% δε θα δωσει. Είναι ενα σοβαρό και γρήγορο όχημα. Αυτο. Δεν εχει τη φιλοσοφία του BMW και δε θα την αποκτήσει.

Βασικα είναι δυο διαφορετικές σχολές.

Πέρασα απο αυτη τη διαδικασία και ήμουν έτοιμος να το πάρω το dtm, για άλλο λόγο χάλασε το deal γιατι δε με άφηνε να το τσεκαρω.

Κατέληξα λοιπόν στο εξής. Το audi είναι απλα πιο γρήγορο. Αν αυτο είναι το ζητούμενο, τότε τέλος. Σε όλα τα αλλα το BMW κατα την άποψη μου και για τα γούστα μου είναι καλύτερο. Προσωπικά, ο λόγος που ήθελα να το πάρω το dtm ήταν καθώς εχω ζήσει με το si τόσα χρόνια θα ηθελα κάτι διαφορετικό και θα ηθελα να δω πως είναι μια άλλη σχολή, η 4κινητη σχολή. :-)

Sent from a mobile device
    Nikos

2. The Following 4 Users Say Thank You to Nikos! For This Useful Post:

Azurius (08-08-13), Bazil Van Sinner (08-08-13), nikos1400 (08-08-13), Ptboul (08-08-13)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

παρε το αουδι να βγαλει το αχτι του ο Αρης

4. The Following 2 Users Say Thank You to dafidack For This Useful Post:

alexm (08-08-13), aristent (08-08-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

3000 ευρω τουρμπινοπολλαπλη για το dtm δεν υπαρχει.
    Το νουμερο ειναι εξωπραγματικο.

Κατ αρχην γιατι να την παρεις μονος σου κουτα?
    Η αντιπροσωπεια σου κρατα την παλια τουρμπινα σου να τη στειλει για ανακατασκευη και σου δινει νεα ανακατασκευασμενη με πολυ μικρο κοστος.

Για ενα 18αρι με Κ04 το κοστος αυτο ειναι περι τα 600 ευρω.
    Και εχει ενα χρονο εγγυηση.

Αντε αμα την παρεις ξεκαρφωτα στο εμποριο θα τη βρεις με κατι λιγοτερο απο 1500. Αναλογα. Και με 1200 βρισκεις. Γνησια kkk η ihi, γιατι κατι κινεζικες τις βρισκεις τζαμπα.

Σετ ιμαντες(χρονισμου και δυναμο) με τρομπα νερου και εντατηρες ιμαντα χρονισμου, κοστος στην αντιπροσωπεια 390 ευρω για bfb κινητηρα.

Ποσο παραπανω ειναι το διλιτρο?

Τωρα οι τιμες που αναφερω πιο πανω ειναι πραγματικοτατες αλλα αναφερονται σε Α4 που εχει καποια εκπτωση(δε θυμαμαι ποσο) λογο ηλικιας μεγαλυτερης των 5 ετων.

Απο καταναλωση: το 18αρι (με Κ04, μπεκ απο s3, Τσιπαρισμα τοσο ωστε να σηκωνει σκαρτα 2 bar στις μεσαιες) δειχνει στα 120 5,5 λιτρα/100km

Και συνολικα ειναι λιγο πιο οικονομικο απο το δικο μου 320(e46 με Μ54Β22). Με το τεποζιτο του σε ταξιδι, αμα το προσεξεις τσιμπαει τα 1000 χλμ.
    Αρκετα λοιπον πιο οικονομικο απο το si.

Το τι κανει αμα το πλακωσεις ειναι αλλο ζητημα.
    Μπορει να κανει 200 χλμ με το τεποζιτο αλλα στο κατω κατω και πως παει αμα το πατησεις... Δεν παει σα 320...

Ποσο παραπανω να καιει το διλιτρο?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παρολα αυτα η καλυτερη επιλογη αναμεσα στα 3 ειναι το evo.

7. The Following 3 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

alexm (08-08-13), Bazil Van Sinner (08-08-13), chief (08-08-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Tα εχουμε πει πολλες ωρες τηλ/κα αλλα και απο κοντα!!!

Παρε BMW που γουσταρεις τρελλα,βαλε ενα μπλοκε διαφορικο και ΤΕΛΟΣ!!!

Εσυ ουτε κοντρες βαζεις(εξαιρουμε....ημουν προκλητικος το ξερω....)ουτε τελικες ταχυτητες θες να δεις, ουτε αν εισαι πιο γρηγορος απο καποιον αγνωστο στο δρομο!!!

Θελεις να απολαυσεις δρομους με στροφιλικια και που και που να "διπλωνεις" οπου υπαρχει ορατοτητα και ασφαλεια!!!!

...και τελος πιο BMWδακιας απο εσενα δεν υπαρχει!!!
    ...ασε που στο συνεργειο θα εχεις αυτο που θελεις...ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε ΟΛΑ!!!

Με 'γεια το Si !!!!

9. The Following 4 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

alexm (08-08-13), dafidack (08-08-13), Nikos! (08-08-13), PANOS-E60 (08-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η σειρα που θα διαλεγα θα ηταν εβο(9αρι ομως), δευτερο το αουντι και τριτο το πεμβε.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (08-08-13), chief (08-08-13), ghost-rider (08-08-13), Panmilios (10-08-13), Stathis (08-08-13)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο Αλεξης ειπε οτι ψαχνει ενα αμαξι για ΣΚ και ταξιδια και εμεις αρχισαμε για πιστες και κοντρες.Τεσπα.

Η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι αφου υπαρχει το Μ5 στο γκαραζ και το αμαξι το θες για συγκεκριμενη χρηση δεν υπαρχει λογος να παρεις Evo με 20000 ευρω,το 320si ειναι καλο,χρυσο,αλλα εχουν ακουστει καποια μικρα κουσουρια,βεβαια εσυ εχεις τις γνωριμιες και τις ευκολιες σου στα συνεργεια αλλα θεωρω οτι αφου υπαρχει ΤΟ Μ5 δεν εχεις αναγκη απο ακομα ενα Bmw και μαλιστα χειροτερο απο το ηδη υπαρχον.

Εγω θα κατεληγα στο Audi,ειδικα το DTM ειναι και πολυ ομορφο,δυναμη απο χαμηλα για τα ταξιδια σου,αξιοπρεπες σαλονι για 4 ατομα, τετρακινηση η οποια σε καποιο χειμερινο ταξιδακι με λιγο χιονακι θα σε βγαλει χωρις προβλημα και τελος αν σε πιασει-που θα σε πιασει-το μικροβιο του μπαξιματος το Audi θα σου στοιχισει πιο φθηνα και θα σου προσφερει αρκετα παραπανω.

Κυριε Αλεξη πιστευω να μην σας κουρασα,να σας βοηθησα με τις σκεψεις μου για την τελικη επιλογη σας.

13. The Following 4 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

alexm (08-08-13), bill_m3 (09-08-13), jkourkoulis (08-08-13), nikos1400 (08-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο αλεξης εβαλε τρια αμαξια και ρωτησε γνωμες. Γνωμες παιρνει.

Προφανως για να βαζει και το εβο στη λιστα, κατι θα εχει κατα νου,τουλαχιστο ειναι μεσα στις επιλογες του. Αρα, γιατι να μην του το προτεινουμε?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (08-08-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδια εμφανησιακα το 8αρι με το 9αρι μετα βιας τα ξεχωριζεις.
    Μηχανικα εχουν διαφορες πολλες?

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδια εμφανησιακα το 8αρι με το 9αρι μετα βιας τα ξεχωριζεις.
    Μηχανικα εχουν διαφορες πολλες?
    6αρι σαζμαν 280 ps και διαφορετικους προφυλάκτηρες !!!

18. The Following 2 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

alexm (08-08-13), ghost-rider (08-08-13)

Σελίδα 6 από 54 ΠρώτηΠρώτη ... 4567816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP