Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 5555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα και καλη εβδομαδα

Επειδη το θεμα ειναι απλο που αφετηρια ειναι οι τουρκοσποροι πολιτικοι μας που εγινε η χωρα μπ@@Λο χωρις ομως Μανταμ δηλαδη μπαινοβγαινουν οποιος γουσταρει.

Αυτοι σχεδον ολοι δεν σεβονται τη χωρα μας και ως σκοπο τους εχουν το ευκολο κερδος βλ. κλοπες, βιασμους δολοφονιες κτλ.

Δεν δεχομαι τους ''φιλοξενουμενους'' αυτους οι οποιοι καταπατουν τα δικαιωματα και την ηρεμια του Ελληνα με συνεπειες πολλες φορες δραματικες

Επισης δεν δεχομαι στα φαναρια να μου την πεφτουν πανω στο αυτοκινητο 10 ατομα ντε και καλα να μου κανουν το τζαμι που στην περιπτωση αντρα την κανουν αλλα σε γυναικες κανουν απαραδεχτα πραγματα.

Επισης δεν δεχομαι τα προοδευτικα υποκειμενα 'η καποιες κοινοτητες με ιδιαιτεροτητες με τα ανθρωπιστικα ιδεωδη να βγαινουν και να τα υποστηριζουν .

Βεβαια οταν θα μπουν στο σπιτι τους και τους κλεψουν οι κανουν τα χειροτερα τοτε θα ηθελα να δω την αποψη τους πανω στο θεμα

Δεν παιρνω καμια πολιτικη θεση , δεν ειμαι ρατσιστης ,σεβομαι τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλα θελω ομως να μη με ενοχλουν εμενα την γυναικα μου και τα δυο μου παιδια.

Εαν θελετε να το διαγραψετε παρακαλω ας γινει.
    Ξαφνικα για ολα μας τα προβληματα μας φταινε οι αλλοδαποι......Με αυτο το σκεπτικο θα παμε μπροστα σαν χωρα.....!
    bbs rules ....

2. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Driver M (29-03-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP