Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εκτος σωματος τεθηκαν με εκτακτη διαδικασια οι βατραχανθρωποι που φωναξαν ρατσιστικα συνθηματα.
    Δηλωσεις της ηγεσιας αναμενονται σημερα Μ Δευτερα.

Απο την πρωινη ενημερωση του Σκαϊ.

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ........ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Μ@ΛΑΚΑ (σορρυ του πολιτη εννοουσα).
    Ετσι λοιπον, του χρονου στη στρατιωτικη παρελαση της 25ης Μαρτιου που θα εχει free συμμετοχη μιας και δε θα υπαρχει δεκαρα τσακιστη ουτε για ντιζελ των λεωφορειων του στρατου για να μεταφερθουν οι συμμετεχοντες στρατιωτες, θα παρελασουν αγηματα αλλοδαπων με συνθηματα οπως "ελληνα ****** σ'εχουμε για πλακα", "ελατε κουτσα κουτσα και κλαστε μας την πο@τσα", "ελληνα ****** μη μιλας, το κεφαλι σου θα φας", "μη τολμησεις και μιλησεις ...το λογιστηριο θ'αντικρισεις", κλπ κλπ κλπ.
    Ο Μιχαλακης ομως δε βγηκε να πει τιποτα για το γειτονα μου στη Βουλα που του μπηκαν μεσα δυο αλβανια με ΑΚ47 και ακομα τρεμει απ το φοβο του......

3. The Following 3 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

joseph (29-03-10), paganis (29-03-10), Stathis (29-03-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκτος σωματος τεθηκαν με εκτακτη διαδικασια οι βατραχανθρωποι που φωναξαν ρατσιστικα συνθηματα.

πιστευω οτι θα ειναι καποια "επικοινωνιακη" κινηση...
    διαφορετικα λυπαμαι παρα-πολυ...

5. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Z4 DCT (29-03-10)

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα και καλη εβδομαδα

Επειδη το θεμα ειναι απλο που αφετηρια ειναι οι τουρκοσποροι πολιτικοι μας που εγινε η χωρα μπ@@Λο χωρις ομως Μανταμ δηλαδη μπαινοβγαινουν οποιος γουσταρει.

Αυτοι σχεδον ολοι δεν σεβονται τη χωρα μας και ως σκοπο τους εχουν το ευκολο κερδος βλ. κλοπες, βιασμους δολοφονιες κτλ.

Δεν δεχομαι τους ''φιλοξενουμενους'' αυτους οι οποιοι καταπατουν τα δικαιωματα και την ηρεμια του Ελληνα με συνεπειες πολλες φορες δραματικες

Επισης δεν δεχομαι στα φαναρια να μου την πεφτουν πανω στο αυτοκινητο 10 ατομα ντε και καλα να μου κανουν το τζαμι που στην περιπτωση αντρα την κανουν αλλα σε γυναικες κανουν απαραδεχτα πραγματα.

Επισης δεν δεχομαι τα προοδευτικα υποκειμενα 'η καποιες κοινοτητες με ιδιαιτεροτητες με τα ανθρωπιστικα ιδεωδη να βγαινουν και να τα υποστηριζουν .

Βεβαια οταν θα μπουν στο σπιτι τους και τους κλεψουν οι κανουν τα χειροτερα τοτε θα ηθελα να δω την αποψη τους πανω στο θεμα

Δεν παιρνω καμια πολιτικη θεση , δεν ειμαι ρατσιστης ,σεβομαι τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλα θελω ομως να μη με ενοχλουν εμενα την γυναικα μου και τα δυο μου παιδια.

Εαν θελετε να το διαγραψετε παρακαλω ας γινει.

7. The Following 5 Users Say Thank You to 5555 For This Useful Post:

bill_m3 (29-03-10), joseph (29-03-10), Konstantinos E60 (29-03-10), Nikos (29-03-10), Stathis (29-03-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 5555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα και καλη εβδομαδα

Επειδη το θεμα ειναι απλο που αφετηρια ειναι οι τουρκοσποροι πολιτικοι μας που εγινε η χωρα μπ@@Λο χωρις ομως Μανταμ δηλαδη μπαινοβγαινουν οποιος γουσταρει.

Αυτοι σχεδον ολοι δεν σεβονται τη χωρα μας και ως σκοπο τους εχουν το ευκολο κερδος βλ. κλοπες, βιασμους δολοφονιες κτλ.

Δεν δεχομαι τους ''φιλοξενουμενους'' αυτους οι οποιοι καταπατουν τα δικαιωματα και την ηρεμια του Ελληνα με συνεπειες πολλες φορες δραματικες

Επισης δεν δεχομαι στα φαναρια να μου την πεφτουν πανω στο αυτοκινητο 10 ατομα ντε και καλα να μου κανουν το τζαμι που στην περιπτωση αντρα την κανουν αλλα σε γυναικες κανουν απαραδεχτα πραγματα.

Επισης δεν δεχομαι τα προοδευτικα υποκειμενα 'η καποιες κοινοτητες με ιδιαιτεροτητες με τα ανθρωπιστικα ιδεωδη να βγαινουν και να τα υποστηριζουν .

Βεβαια οταν θα μπουν στο σπιτι τους και τους κλεψουν οι κανουν τα χειροτερα τοτε θα ηθελα να δω την αποψη τους πανω στο θεμα

Δεν παιρνω καμια πολιτικη θεση , δεν ειμαι ρατσιστης ,σεβομαι τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλα θελω ομως να μη με ενοχλουν εμενα την γυναικα μου και τα δυο μου παιδια.

Εαν θελετε να το διαγραψετε παρακαλω ας γινει.
    Ξαφνικα για ολα μας τα προβληματα μας φταινε οι αλλοδαποι......Με αυτο το σκεπτικο θα παμε μπροστα σαν χωρα.....!
    bbs rules ....

9. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Driver M (29-03-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξαφνικα για ολα μας τα προβληματα μας φταινε οι αλλοδαποι......Με αυτο το σκεπτικο θα παμε μπροστα σαν χωρα.....!
    Συγνώμη κι΄ όλας αλλά βλέπουμε πόσο μπροστά πάμε, τώρα που δεν φταίνε οι αλλοδαποί για τίποτα!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη κι΄ όλας αλλά βλέπουμε πόσο μπροστά πάμε, τώρα που δεν φταίνε οι αλλοδαποί για τίποτα!
    η νοοτροπια που εχουμε σαν Ελληνες ειναι απιστευτη......ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΠΟΤΕ παντα φταινε οι αλλοι [ο γειτονας, ο ξενος, ο πολιτικος,......... κ.α.].

αν δεν κανουμε την αυτοκριτικη μας, και δεν κανουμε αλλαγες οι ιδιοι δεν προκειτε να παμε μπροστα !
    bbs rules ....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε φταινε αυτοι για τα προβληματα μας....ισα ισα ενα μεγαλο ποσοστο των ξενων ειναι καλοι ανθρωποι με σεβασμο στη χωρα που τους φιλοξενει και μαλιστα πολυ εργατικοι.
    Αποδειξη οτι ολος ο κατασκευαστικος τομεας εχει περιελθει στα χερια τους τη στιγμη που οι νεοι ελληνες παραπονιουνται για τους μισθους των 700 ευρω.
    Διοτι ο ελλην εξευρωπαιστηκε πολυ γρηγορα και θεωρησε οτι αναβαθμιστηκε τοσο ωστε ν'ασχολειται μονο με τα services.
    Οποτε κραζει και παραπονιεται για τα 700 το μηνα αλλα δε βλεπει τον προκομενο και εργατικο αλβανο υδραυλικο που 'κονομαει' τα τριπλασια , διοτι το βραδυ στο μπαρ οταν με το καλο γνωρισει το γκομενακι, εχει αλλο αερα οταν της πει οτι εργαζομαι στην "ΑΕΡΙΤΖΗΣ Α.Ε ιmport-export , εισαγωγαι - εξαγωγαι" και αλλο αν πει οτι δουλευω οικοδομη η οτιδηποτε αλλο.
    Βεβαια υποαναπτικτες χωρες οπως η Ελβετια πριμοδοτουν τους νεους ωστε ν'ακολουθησουν παραδοσιακα επαγγελματα ωστε αυτα να μεινουν σε ντοπια χερια.....καλα πολυ ζωα αυτοι οι ελβετοι.....
    Απ την αλλη δεν ανεχομαι με τιποτα να βλεπω μαυρους μαζεμενους εξω απ τη βουλη να φωναζουν FREEDOM FREEDOM ........τι λετε ρε μουλαρια? σε δουλεμπορικο ειστε και φωναζετε 'ελευθερια' ?
    Ελευθερια απο ποιον ? απ το γκετο της οδου Αθηνας ? ρε δεν παμε καθολου καλα.....
    Τις προαλλες ειδα σουδανους "αντιπροσωπους" luis vuitton , fendi, gucci κλπ. να πλακωνονται με αστυνομικους που προσπαθουσαν να τους αποσπασουν τις μαιμουδες στη γωνια Σταδιου και Καραγιωργη Σερβιας και σκεφτομουν τι θα γινοταν σε αντιστοιχη φαση στο Λονδινο ας πουμε.....αντε χτυπα αστυνομικο εκει αν εισαι μαγκας...
    Για οσους θυμουνται την παλιοτερη Αθηνα, η εγκληματικοτητα ηταν ελεγχομενη....ολοι ηξεραν ολους σχεδον...εχανες τ'αμαξι σου και σε 2-3 μερες ειχες βρει ακρη (λεμε για παραδειγμα).
    Σου εμπαιναν σπιτι και σε εκλεβαν αλλα δε σε χτυπουσαν , δε σε απειλουσαν με αυτοματα εσενα και τα παιδια σου.
    Αλλα οι φιλοι μας γεωργιανοι, ρουμανοι και αλβανοι εχουν αλλοι αποψη επι του θεματος.

13. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

joseph (29-03-10), Konstantinos E60 (29-03-10), paganis (29-03-10), Stathis (29-03-10), yannisv (29-03-10)

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε Γιωργο,
    Και αυτοι διοτι αλωνιζουν στην χωρα μας αφου πλεον στο μελλον δεν θα ελεγχεται η κατασταση αφου οι ''αρχοντες'' της χωρας μας ετσι επελεξαν

Η Ελλάδα μετατραπηκε σε χώρα μόνιμης εγκατάστασης και διαμονής μεταναστών, λαθρομεταναστών - οικονομικών προσφύγων, πολιτικών προσφύγων κτλ απο το 1991-92 της χειροτερης παστας εγκληματιες, και οτι το χειροτερο.

Επαναλαμβανω οτι δεν εχω τιποτα με τους αλλοδαπους, και βεβαια υπαρχουν οικογενειαρχες που σεβονται.

Δειτε ρε παιδια στις φυλακες τι γινεται οπου το 50% ειναι αλλοδαποι.
    Εγω επιμενω οτι μονο αν σου κατσει η στραβη τοτε θα βλαστημας (οχι σε προσωπικο επιπεδο) την ωρα και την στιγμη που πατησαν το ποδι τους εδω τοσοι πολλοι, πραγμα που δεν το ευχομαι, να συμβει σε κανενα.

Το θεμα ειναι οτι ο αριθμος ειναι υπερβολικος και καθε καρυδιας καρυδι ανεβαζοντας τον πηχη σε ποσοσστο εγκληματικοτητας.

Για να μην παρεξηγηθω ξαναδιαβασε το παραπανω μηνυμα μου, και με καλυψαν απολυτα Σταθης + Σνουπυ+ Νικος.

15. The Following User Says Thank You to 5555 For This Useful Post:

Stathis (29-03-10)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων

Μπραβο τους!!! αξια ηγεσια!! ουστ!!!!
    Αυτα βλεπουν οι γειτονες, και την επομενη φορα θα δουμε καμια φρεγατα τους να πιανει λιμανι στον πειραια... βεβαια εμεις σαν πολιτισμενοι που πρεπει να ειμαστε θα τους ζητησουμε, διακριτικα παντα, να φυγουν οταν το αποφασισουν!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP