Σελίδα 11 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 141

Θέμα: Μαθηματα πολιτισμου!!(αν ειναι δυνατον!)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 5555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα και καλη εβδομαδα

Επειδη το θεμα ειναι απλο που αφετηρια ειναι οι τουρκοσποροι πολιτικοι μας που εγινε η χωρα μπ@@Λο χωρις ομως Μανταμ δηλαδη μπαινοβγαινουν οποιος γουσταρει.

Αυτοι σχεδον ολοι δεν σεβονται τη χωρα μας και ως σκοπο τους εχουν το ευκολο κερδος βλ. κλοπες, βιασμους δολοφονιες κτλ.

Δεν δεχομαι τους ''φιλοξενουμενους'' αυτους οι οποιοι καταπατουν τα δικαιωματα και την ηρεμια του Ελληνα με συνεπειες πολλες φορες δραματικες

Επισης δεν δεχομαι στα φαναρια να μου την πεφτουν πανω στο αυτοκινητο 10 ατομα ντε και καλα να μου κανουν το τζαμι που στην περιπτωση αντρα την κανουν αλλα σε γυναικες κανουν απαραδεχτα πραγματα.

Επισης δεν δεχομαι τα προοδευτικα υποκειμενα 'η καποιες κοινοτητες με ιδιαιτεροτητες με τα ανθρωπιστικα ιδεωδη να βγαινουν και να τα υποστηριζουν .

Βεβαια οταν θα μπουν στο σπιτι τους και τους κλεψουν οι κανουν τα χειροτερα τοτε θα ηθελα να δω την αποψη τους πανω στο θεμα

Δεν παιρνω καμια πολιτικη θεση , δεν ειμαι ρατσιστης ,σεβομαι τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλα θελω ομως να μη με ενοχλουν εμενα την γυναικα μου και τα δυο μου παιδια.

Εαν θελετε να το διαγραψετε παρακαλω ας γινει.
    Ξαφνικα για ολα μας τα προβληματα μας φταινε οι αλλοδαποι......Με αυτο το σκεπτικο θα παμε μπροστα σαν χωρα.....!
    bbs rules ....

2. The Following User Says Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Driver M (29-03-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξαφνικα για ολα μας τα προβληματα μας φταινε οι αλλοδαποι......Με αυτο το σκεπτικο θα παμε μπροστα σαν χωρα.....!
    Συγνώμη κι΄ όλας αλλά βλέπουμε πόσο μπροστά πάμε, τώρα που δεν φταίνε οι αλλοδαποί για τίποτα!

Rides
    2

Προεπιλογή

γιωργο, δεν λεει αυτο ο σπυρος...
    λεει -αν καταλαβα- οτι ως πολιτης και φορολογουμενος αυτης της χωρας, εχει δικαιωμα να μην θελει να "ενοχλειται" αυτος και η οικογενεια του απο λαθραια παραμενοντες και υποεργαζομενους μεταναστες...
    ολοι ανθρωποι ειμαστε, αλλα δυστυχως οταν καποιος βρεθει στην αναγκη να επιβιωσει υποχρεωτικα αρχιζει να ισχυει ο νομος της ζουγκλας.
    ο πολιτισμενος ανθρωπος, παει να ειναι ανθρωπος (και να βλεπει και τους αλλους ως ανθρωπους) και κανει οτι ειναι απαραιτητο ωστε να επιβιωσει. δεν ειναι θεωρια, το εχουμε δει να συμβαινει αυτο...

κανεις δεν ειπε οχι -εικαζω- στους σωστους και νομιμους οικονομικους μεταναστες. προσωπικα εχω πολλους τετοιους πελατες και πληροφορω οποιον θελει να μαθει οτι ειναι στην πλειοψηφια πολυ συνεπεις και σωστοι.
    δε νομιζω να εχει προβλημα λοιπον κανεις με τετοιου ειδους ξενους, οι οποιοι εργαζονται κανονικα και πληρωνουν, ικα, φορους, ενοικια κλπ.

το προβλημα ειναι στους ανεξελγκτους που κανεις δεν ξερει, ποσοι ειναι, ποιοι ειναι, απο κραταει η σκουφια τους, τι ειναι ικανοι να κανουν...

ναι σιγουρα, κατω απο τον ηλιο ειμαστε ολοι ανθρωποι, αλλα και η γυναικα μου ανθρωπος ειναι, οταν σε καθε φαναρι της την πεφτουν τεσσερις μαυροι, ασπροι, κοκκινοι κλπ...
    μα σε καθε φαναρι ομως...
    εκεινη δεν εχει δικαιωμα να παει ηρεμα στη δουλεια της και τη βολτα της χωρις να φοβαται?

ερωτω...

5. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

georggge46 (29-03-10), NickE60 (29-03-10), Z4 DCT (29-03-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγνώμη κι΄ όλας αλλά βλέπουμε πόσο μπροστά πάμε, τώρα που δεν φταίνε οι αλλοδαποί για τίποτα!
    η νοοτροπια που εχουμε σαν Ελληνες ειναι απιστευτη......ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΠΟΤΕ παντα φταινε οι αλλοι [ο γειτονας, ο ξενος, ο πολιτικος,......... κ.α.].

αν δεν κανουμε την αυτοκριτικη μας, και δεν κανουμε αλλαγες οι ιδιοι δεν προκειτε να παμε μπροστα !
    bbs rules ....

Rides
    0

Προεπιλογή

Εδω θα ηθελα να κανω εναν διαχωρισμο σε δυο εννοιες.
    Με τους αλλοδαπους δεν εχω κανενα προβλημα.
    Με τους παρανομους μεταναστες εχω που αρχικα εχουν ηδη παραβει τους νομους του Κρατους.

Αλλοδαπος που πληρωνει Ικα, φορο και παραγει δεν με ενοχλει ουτε στο ελαχιστο.

Σκατοφατσα που μπηκε απο την παραμεθωριο και τον τσιμπανε νυχτα στο «κοτετσι» δεν με χαλαει και να τον πεταξουν στο σουνιο δεμενο σε βαρελι.
    Βοηθαω και στους κομπους αν χρειαστει.

Μετα απο αυτο το διαχωρισμο νομιζω οτι ξεκαθαρισα το πνευμα στο οποιο θα κινηθω στον διαλογο αυτο.

Δεν τραβαω κανενα ζορι με αλβανοτουρκους πακιστανομαυρουληδες και ουκρανοπουτανες.
    Αν εχουν χαρτακια και βοηθανε στα ταμεια, σεβονται το νομο και πληρωνουν τις μλκιες τους οκ.
    Οι υπολοιποι στην ΔΙΚΗ μου αυλη πρεπει να προσεχουν.
    Και ακομα και αν η πρωτη κατηγορια βρεθει στη δικη μου αυλη, κατατασεται αυτοματα στη δευτερη, καθως το δικο μου σπιτι για να μπεις θελει βιζα απο εμενα.

8. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

bill_m3 (29-03-10), NickE60 (29-03-10), Nikos (29-03-10), Nino (29-03-10), paganis (29-03-10), Stathis (29-03-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το τραγικοτερο ολων περαν αν η πραξη ηταν ή οχι κατακριτεα ειναι.. οτι Αποδυναμωνουν ενα σωμα που αν μη τι αλλο ειναι απο τα λιγα που εμειναν και απο τα λιγα που βγαζουν τα καρβουνα απο τη φωτια οταν και οπου χρειαστει και ας μη μαθαινουμε εμεις οι απλοι πολιτες τιποτα.(Κοnas θυμασαι την κουβεντα για εκεινο το βραδυ στις βραχονησιδες?).
    Θα μπορουσαν να το χειριστουν διαφορετικα!!!
    Πολιτικα παιγνιδια προκλησης εντυπωσεων... με ποιες συνεπειες ομως...

10. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Kostas_1 (29-03-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σταθη λεμε τα ιδια, με προλαβες.
    Σβησε το δικο μου, γραφαμε ταυτοχρονα μαλλον.

Rides
    2

Προεπιλογή

τα μεγαλα πνευματα συναντωνται... χαχαχαχα

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εισαι υπερβολικος απο καποια σου ποστ και μετα (δυστυχως γιατι γραφεις καλα σε αρκετα θρεντς).
    αυτα περι αβουλων ,αμυαλων στρατιωτων δεν συμβαδιζουν με τον γενικο τροπο συμπεριφορας,εκπαιδευσης,ζ ωης γενικα στην στρατιωτικη θητεια των απλων υπηρετουντων.
    Δεν εχεις υπηρετησει εσυ ?(συγνωμη για την προσωπικη ερωτηση αλλα...)
    Ησουν στην θητεια σου ετσι λαλιστατος (σε μερικα σωστος) απεναντι σε ανωτερους σου ιεραρχικα ,χωρις να εχεις καποιο προβλημα ?
    πως εχεις απαιτηση απο καποιους που ειναι νεοι χωρις προηγουμενη εμπειρια σε πολιτικη,ιεραρχια,αντιδρασ η σε λαθος εντολες η και τελικα σε ΜΗ δυνατοτητα ανυπακοης ,να κανουν κατι αλλο που εμεις το βλεπουμε λογικο δλδ π.χ να μην φωναξουν αυτο το συνθημα?
    Εκτος αν ολοι οι νεοι φανταροι εχουν περασει απο το κομματικο καθοδηγητικο θρανιο που καποιοι φροντιζουν να συντηρουν ακομη και μεσα σε πανεπιστημια οπως ολοι ξερουμε ,με γνωστες ασχημες συνεπειες που πολλοι ΚΑΙ απο αυτο το φορουμ παραδεχονται.
    Καλα για το λαοπλανος ηγετης το ξεχναμε ,εδω κανενας πολιτικος ταγος δεν εχει αδενες να αντιπαρελθει σε πολυ μικροτερα προβληματα ,οχι να γινει ο νεος "Παλαιολογος" να μας παρασυρει και να αρχισουμε εκστρατειες και απελευθερωτικους αγωνες για αλυτρωτους τοπους.
    Επισης το υφος σου και η γνωμη σου περι παρασιτων και υπανθρωπων ειναι ακρως "δημοκρατικο" και σαφες του πως τα συμπιεζουμε ολα σε ενα "τσουβαλακι" οταν εχουμε κατα νου ενα-δυο παραδειγματα που για μενα ειναι εξαιρεση ενος κανονα και δεν εννοω μονο για τον στρατο και τα "βατραχια" αλλα γενικα για πολλες κοινωνικες ομαδες ....
    Τρανο παραδειγμα που αντιπαρερχεται στην κριση σου και χρησιμοποιυν δυστυχως καποιοι ακραιοι ειναι και η αντιληψη πως"ολοι οι μεταναστες ειναι ζωα ",δεν θα σου αρεσει φυσικα αυτη η εκφραση οπως σε κανεναν σοφρων Ελληνα .
    Ας προσεχουμε λοιπον τις γνωμες και τις αντιληψεις μας να μην τις "πεταμε" σαν ηχορυπαντικα οπως στο ΑΤΥΧΕΣ σου για μενα προηγουμενο ποστ,μπορεις να γραψεις πολυ καλυτερα σιγουρα.
    Αν καπου σε αδικει αυτο το ποστ μου παρακαλω να ζητησεις να διαγραφει δεν εχω κανενα μα κανενα σκοπο αντιπαραθεσης η "προσωπικης επιθεσης" .
    Aγαπητέ φίλε
    Από όσα έγραψα στο ποστ που σχολιάζεις, κατάλαβες ότι τα βάζω με όλους τους στρατιώτες και τους φαντάρους? Γιατί εγώ τα βάζω με λίγους, όχι απαραίτητα στρατιώτες, αλλά και απλούς πολίτες που έχουν τέτοια στρατιωτική νοοτροπία, οι οποίοι καλλιεργούν τη βια, με ρατσιστικά συνθήματα του τύπου θα φτιάξω παπούτσια με το δέρμα σας κλπ. Με αυτά είσαι σύμφωνος? Είσαι ακόμα πιο σύμφωνος να βροντοφωνάζονται τέτοια συνθήματα στην επίσημη παρέλαση της Αθήνας, μπροστά σε μικρά παιδιά και σε φιλειρηνικούς πολίτες? Αν όχι, καταδίκασέ το απερίφραστα, όπως κι εγώ και τέλος. Δε χρειάζονται συζητήσεις ούτε για τη μετανάστευση γενικότερα, ούτε για την τουρκοκρατία, ούτε για Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, πράγματα θλιβερά, τα οποία όμως είναι εντελώς διαφορετικά με το κύριο θέμα της συζήτησης. Δε λέω να μη συζητηθούν, αλλά όχι για να δικαιολογήσουν τη συμπεριφορά των "παληκαράδων" μας, αλλά για περαιτέρω κουβέντα. Αυτό δεν το λέω προς εσένα, αλλά γενικότερα.

Παρακάτω, όχι δεν έχω πάει στρατό, ωστόσο θέλω να καταλάβεις ότι δεν τα βάζω με όλους όσους φωνάζουν τέτοια συνθήματα σε κάποιο στρατόπεδο, γιατί έτσι τους το επιβάλλει κάποιος ανώτερος. Αύριο μεθαύριο που θα υπηρετήσω κι εγώ, αν αναγκαστώ (είτε λόγω του γενικότερου κλίματος, είτε λόγω εντολών), πιθανόν κι εγώ να τα φωνάξω. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά όμως: ούτε θα τα πιστεύω (αντίθετα θα γίνω ακόμα πιο πολύ ενάντιός τους) και κυρίως, ποτέ δεν θα τα έκανα πράξη, ούτε στον ελάχιστο βαθμό. Συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα με το να φωνάζονται τέτοια συνθήματα σε κάποιο στρατόπεδο, ή σαν μέρος της εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων (όχι ότι το επικροτώ κιόλας), το μεγάλο μου πρόβλημα είναι όταν αυτά φωνάζονται στο κέντρο της πόλης και κυρίως, όταν αυτοί που τα φωνάζουν (και οι υποστηριχτές τους) τα πιστεύουν και τα έχουν κάνει τρόπο ζωής και αντίληψης των πραγμάτων. Και είμαι σίγουρος, ότι ορισμένοι από τους ΟΥΚάδες που "καμαρώσαμε", ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν ονομάζω άβουλα και επικίνδυνα πιόνια και σε αυτό είμαι κατηγορηματικός, χωρίς σε καμία περίπτωση να θεωρώ ότι λέω κάτι ακραίο. Επουδενί δεν τα βάζω με τον απλό φαντάρο-στρατιώτη, που κάνοντας τον πεντηκοστό γύρω του στρατοπέδου, αναγκαστεί να φωνάξει ένα τέτοιο σύνθημα, χωρίς να το πιστεύει.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να θεωρεί τις απόψεις οποιουδήποτε, ως ηχορρυπαντικές, υπερβολικές, αντεθνικές και ό,τι άλλο θέλει. Αυτή είναι η άποψή μου όμως, στην οποία δεν έχω καταλήξει εν μια νυκτί και θα την εκφράζω, κυρίως όταν βλέπω τέτοια θλιβερά γεγονότα και ανθρώπους να τα υποστηρίζουν, με άσχετη επιχειρηματολογία εναντίον των μεταναστών της χώρας μας, των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της σκοπιανής προπαγάνδας. Φαίνεται ότι μερικοί αγαπούν πιο πολύ τις πατρίδες και τις σημαίες, από τους ανθρώπους και τις αξίες και δικαιολογούν οποιαδήποτε βιαιότητα, προκειμένου να τις υπερασπιστούν. Εγώ πάλι, βάζω πάνω από όλα τον άνθρωπο, κάτι που (επειδή είμαστε κι Έλληνες, αλλά δυστυχώς φαίνεται να ξεχνούμε τα όσα άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί μας) πρώτοι δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι και πολλές ακόμα εξέχουσες προσωπικότητες της εποχής, αλλά και μεταγενέστερες (Αναγέννηση, Διαφωτισμός). Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι ότι η βία γεννά βία και τέτοιες ενέργειες σαν αυτή της παρελάσεως, έχουν πολλές αρνητικές συνέπειες, σε πολλούς τομείς. Ευτυχώς που η κυβέρνηση, δεν έμεινε αμέτοχη και πήρε αποφασιστικά μέτρα για την πάταξη τέτοιων επικίνδυνων φαινομένων. Μακάρι να ήταν το ίδιο σοβαρή και αποτελεσματική και με άλλα, πιο δυσεπίλυτα και μείζονος σημασίας προβλήματα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Driver M : 29-03-10 στις 13:27
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε φταινε αυτοι για τα προβληματα μας....ισα ισα ενα μεγαλο ποσοστο των ξενων ειναι καλοι ανθρωποι με σεβασμο στη χωρα που τους φιλοξενει και μαλιστα πολυ εργατικοι.
    Αποδειξη οτι ολος ο κατασκευαστικος τομεας εχει περιελθει στα χερια τους τη στιγμη που οι νεοι ελληνες παραπονιουνται για τους μισθους των 700 ευρω.
    Διοτι ο ελλην εξευρωπαιστηκε πολυ γρηγορα και θεωρησε οτι αναβαθμιστηκε τοσο ωστε ν'ασχολειται μονο με τα services.
    Οποτε κραζει και παραπονιεται για τα 700 το μηνα αλλα δε βλεπει τον προκομενο και εργατικο αλβανο υδραυλικο που 'κονομαει' τα τριπλασια , διοτι το βραδυ στο μπαρ οταν με το καλο γνωρισει το γκομενακι, εχει αλλο αερα οταν της πει οτι εργαζομαι στην "ΑΕΡΙΤΖΗΣ Α.Ε ιmport-export , εισαγωγαι - εξαγωγαι" και αλλο αν πει οτι δουλευω οικοδομη η οτιδηποτε αλλο.
    Βεβαια υποαναπτικτες χωρες οπως η Ελβετια πριμοδοτουν τους νεους ωστε ν'ακολουθησουν παραδοσιακα επαγγελματα ωστε αυτα να μεινουν σε ντοπια χερια.....καλα πολυ ζωα αυτοι οι ελβετοι.....
    Απ την αλλη δεν ανεχομαι με τιποτα να βλεπω μαυρους μαζεμενους εξω απ τη βουλη να φωναζουν FREEDOM FREEDOM ........τι λετε ρε μουλαρια? σε δουλεμπορικο ειστε και φωναζετε 'ελευθερια' ?
    Ελευθερια απο ποιον ? απ το γκετο της οδου Αθηνας ? ρε δεν παμε καθολου καλα.....
    Τις προαλλες ειδα σουδανους "αντιπροσωπους" luis vuitton , fendi, gucci κλπ. να πλακωνονται με αστυνομικους που προσπαθουσαν να τους αποσπασουν τις μαιμουδες στη γωνια Σταδιου και Καραγιωργη Σερβιας και σκεφτομουν τι θα γινοταν σε αντιστοιχη φαση στο Λονδινο ας πουμε.....αντε χτυπα αστυνομικο εκει αν εισαι μαγκας...
    Για οσους θυμουνται την παλιοτερη Αθηνα, η εγκληματικοτητα ηταν ελεγχομενη....ολοι ηξεραν ολους σχεδον...εχανες τ'αμαξι σου και σε 2-3 μερες ειχες βρει ακρη (λεμε για παραδειγμα).
    Σου εμπαιναν σπιτι και σε εκλεβαν αλλα δε σε χτυπουσαν , δε σε απειλουσαν με αυτοματα εσενα και τα παιδια σου.
    Αλλα οι φιλοι μας γεωργιανοι, ρουμανοι και αλβανοι εχουν αλλοι αποψη επι του θεματος.

15. The Following 5 Users Say Thank You to Nikos For This Useful Post:

joseph (29-03-10), Konstantinos E60 (29-03-10), paganis (29-03-10), Stathis (29-03-10), yannisv (29-03-10)

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP