η τελευταία σου παράγραφος πάνο, τα λέει όλα. είχαμε την ευκαιρία, εμείς βγάλαμε πάλι τους ίδιους.
όσων αφορά το κοινωνικό σύνολο, αυτό μια ζωή ήταν χωρισμένο σε δυο κατηγορίες. απλά αυτό που συνέβαινε, ήταν ότι όλα ήταν σε μια ρέγουλα και έλεγες δεν γαμείς...
όταν όμως έχουμε φτάσει στο σημείο ο ένας κοινωνικό τομέας να συντηρείται με την καταστροφή του άλλου επειδή έτυχε να έχουν μπάρμπα, το πράγμα αλλάζει.
λογικό και επόμενο είναι να ζητάμε μια λυση, γιατί πολύ απλά δεν αντέχουμε άλλο. 4 χρόνια πληρώνουμε και μόνο πληρώνουμε, για το απόλυτο μηδέν. απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.
1)έχω 13κ επιστροφή φπα, το οποίο δεν μου δίνεται, ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται συμψηφισμός.
2)πληρώνω 800 ευρώ δημοτικά τέλη το μήνα.
3)με τα καινούρια δεδομένα, η εφορία μας έφαγε 30κ επιπλέον μέσα στο 12
4)πληρώνουμε 4κ ασφάλειες το μήνα για να μην υπάρχει ουδεμία ασφαλιστική παροχή απο πουθενά.
5)κάποτε με 25 άτομα απο τις 7 το πρωί με φουλ υπερωρία μέχρι τις 8 με σαββάτο και καμμιά φορά και κυριακή σε φουλ φορτίο, η δεη ερχόταν μάξιμουμ στα 1800 - 1900 ευρώ. σήμερα με στανταρ 8ωρο και το μισό εργοστάσιο νεκρό, δεν πληρώνουμε κάτω απο 2700 - 2800.
ΟΛΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ, για να ακούω να μιλάνε ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ...έλεος ρε μλκς πια(πολιτικοί). ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, αφού δεν πάνε στην δημοσιονομικη τρυπάρα???
και άντε πες τα δίνεις μια μούτζα ολ'αυτά.
μισό χαρτί σκασμένες επιταγές, ο εκδότης δεν πληρώνει, ο δεύτερος που την έδωσε δεν φταίει, η τράπεζα δεν φταίει, φταίει ο μλκς που έχει βάλει την τελευταία υπογραφή. που είναι η δικαιοσύνη?
άλλα 2,5κατοστάρικα παγωμένα υπόλοιπα απο άτομα που εξαφανίστηκαν, απο άλλους που δεν έχουν πλέον μαντήλι για να κλάψουν, και δεν μπορείς σε εισαγωγικά να κυνηγήσεις και κανέναν γιατί ακούς απο το στόμα δικαστού ότι τζάμπα λεφτά θα δώσεις σε δικηγόρους...την γλυτώνουν πάντα αυτοί που χρωστάνε.
και αυτά είναι τα δικά μου προβλήματα, ενώ η δουλειά είναι πεσμένη στο 90%. και όμως, αφού μας έχουνε στραγγίξει μέχρι το κόκαλο, ανοίξαμε 5 καινούριες τρύπες στα ζωνάρια, πάλι ακούμε ότι υπάρχει τρύπα σα έσοδα, ενώ οι της βουλής παιρνουν ότι παίρνουν, οι βουλευτές παίρνουν ότι παίρνουν, οι φωτόπουλοι δικάζονται επειδή έκαναν ντόλτσε βίτα με τα δικά μας τα λεφτά, ενώ ταυτόχρονα ακούμε εδώ και 2 βδομάδες για το αν θα φύγουν 25.000 άτομα.
λυπάμαι παιδιά, πρέπει να σταματήσει πλέον αυτό. δεν είναι ηθικό όλο αυτό που γίνεται.