Σελίδα 43 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 3341424344455393 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 421 έως 430 από 994

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...02 2013

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

η τελευταία σου παράγραφος πάνο, τα λέει όλα. είχαμε την ευκαιρία, εμείς βγάλαμε πάλι τους ίδιους.

όσων αφορά το κοινωνικό σύνολο, αυτό μια ζωή ήταν χωρισμένο σε δυο κατηγορίες. απλά αυτό που συνέβαινε, ήταν ότι όλα ήταν σε μια ρέγουλα και έλεγες δεν γαμείς...

όταν όμως έχουμε φτάσει στο σημείο ο ένας κοινωνικό τομέας να συντηρείται με την καταστροφή του άλλου επειδή έτυχε να έχουν μπάρμπα, το πράγμα αλλάζει.

λογικό και επόμενο είναι να ζητάμε μια λυση, γιατί πολύ απλά δεν αντέχουμε άλλο. 4 χρόνια πληρώνουμε και μόνο πληρώνουμε, για το απόλυτο μηδέν. απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.

1)έχω 13κ επιστροφή φπα, το οποίο δεν μου δίνεται, ενώ ταυτόχρονα δεν γίνεται συμψηφισμός.

2)πληρώνω 800 ευρώ δημοτικά τέλη το μήνα.

3)με τα καινούρια δεδομένα, η εφορία μας έφαγε 30κ επιπλέον μέσα στο 12

4)πληρώνουμε 4κ ασφάλειες το μήνα για να μην υπάρχει ουδεμία ασφαλιστική παροχή απο πουθενά.

5)κάποτε με 25 άτομα απο τις 7 το πρωί με φουλ υπερωρία μέχρι τις 8 με σαββάτο και καμμιά φορά και κυριακή σε φουλ φορτίο, η δεη ερχόταν μάξιμουμ στα 1800 - 1900 ευρώ. σήμερα με στανταρ 8ωρο και το μισό εργοστάσιο νεκρό, δεν πληρώνουμε κάτω απο 2700 - 2800.

ΟΛΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ, για να ακούω να μιλάνε ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ...έλεος ρε μλκς πια(πολιτικοί). ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, αφού δεν πάνε στην δημοσιονομικη τρυπάρα???

και άντε πες τα δίνεις μια μούτζα ολ'αυτά.

μισό χαρτί σκασμένες επιταγές, ο εκδότης δεν πληρώνει, ο δεύτερος που την έδωσε δεν φταίει, η τράπεζα δεν φταίει, φταίει ο μλκς που έχει βάλει την τελευταία υπογραφή. που είναι η δικαιοσύνη?

άλλα 2,5κατοστάρικα παγωμένα υπόλοιπα απο άτομα που εξαφανίστηκαν, απο άλλους που δεν έχουν πλέον μαντήλι για να κλάψουν, και δεν μπορείς σε εισαγωγικά να κυνηγήσεις και κανέναν γιατί ακούς απο το στόμα δικαστού ότι τζάμπα λεφτά θα δώσεις σε δικηγόρους...την γλυτώνουν πάντα αυτοί που χρωστάνε.

και αυτά είναι τα δικά μου προβλήματα, ενώ η δουλειά είναι πεσμένη στο 90%. και όμως, αφού μας έχουνε στραγγίξει μέχρι το κόκαλο, ανοίξαμε 5 καινούριες τρύπες στα ζωνάρια, πάλι ακούμε ότι υπάρχει τρύπα σα έσοδα, ενώ οι της βουλής παιρνουν ότι παίρνουν, οι βουλευτές παίρνουν ότι παίρνουν, οι φωτόπουλοι δικάζονται επειδή έκαναν ντόλτσε βίτα με τα δικά μας τα λεφτά, ενώ ταυτόχρονα ακούμε εδώ και 2 βδομάδες για το αν θα φύγουν 25.000 άτομα.

λυπάμαι παιδιά, πρέπει να σταματήσει πλέον αυτό. δεν είναι ηθικό όλο αυτό που γίνεται.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 10-04-13 στις 19:11
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 13 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

aristent (10-04-13), bakalos (11-04-13), Bazil Van Sinner (10-04-13), bill_m3 (10-04-13), gnx (10-04-13), katsaraios (12-04-13), Leonidas_E39 (10-04-13), nikos1400 (10-04-13), PANOS-E60 (10-04-13), Ptboul (11-04-13), S8N (10-04-13), Stathis (10-04-13), vagmag (11-04-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολα οσα λες είναι σωστα Θωμα, όλα μα όλα. Εγω έκανα ενα σχόλιο για το μίσος και την εκδίκηση, τιποτα παραπάνω από αυτό.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν συμμεριζομαι ούτε το μίσος, ούτε τη δίψα για εκδίκηση, δεν προσφέρουν καμμια λύση στο πρόβλημα, παρά μόνο επιπλέον ένταση στα άτομα και στο κοινωνικό σύνολο.

υπαρχει αναγκη για καινούργιες ιδέες, ο καθένας στον κλάδο του, υπάρχει ανάγκη για να πέισουμε ο καθένας στον περίγυρό του κι άλλους ανθρωπους ότι ένας κύκλος οικονομικής πορείας έκλεισε και ανοίγει ένας καινούργιος. Η στείρα άρνηση δεν οδηγεί πουθενά. Σύμφωνοι πολλοί αισθάνονται εξαπατημένοι, και για κάποιες κοινωνικές ομάδες το δέχομαι (οχι για όλες). Παντως όσες κρεμάλες και αν στηθούν, όσες δημεύσεις περιουσιών και αν γίνουν σε πολιτικούς και οικονομικούς παραγοντες που τους ταιζαν, κανένα πρόβλημα δεν λύνεται.

η χωρα ειναι πτωχευμένη και αυτό αλλάζει μόνο με έναν τρόπο, άλλες χωρες υπήρξαν εδω που είμαστε εμείς τωρα, κατα το παρελθόν και ξέρουν να μας πουν τον τρόπο. Δεν εχουμε παρα να ρωτησουμε. Ξηλώθηκαν τα παντα και ξεκίνησαν από τη αρχή. Εμείς ακόμα αντιδρούμε, βρίζουμε και αντιδρούμε.

αναρωτεμαι, τον περασμένο Ιούνιο δεν ξέραμε τι μας περίμενε ? Γιατί άραγε ψηφίσαμε όπως ψηφίσαμε ? Παλι μας κορόιδεψαν ... Δηλαδή μετά από 3 χρονια κρίσης, εμείς ξαναεξαπατηθηκαμε από τους γνωστούς πολιτικούς μας ... Ε τι να πω ? Προφανώς δεν πρόκειται ποτε να μάθουμε με ποιούς εχουμε να κάνουμε ... Υπομονή λοιπόν.
    ενταξει, δε λεμε για κρεμαλες (πια ). για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ τιμωρια μιλαμε.
    για λιγη (&^@!*!) δικαιοσυνη σε αυτο τον τοπο. γιατι η πλειοψηφια πλεον εχει στο κεφαλι ολα αυτα που ειπε ο Θωμας μολις τωρα, ο καθενας στα δικα του "δεδομενα" και "κλιμακα".

περιμενουμε μηπως απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εκει μεσα στη βουλη κατι καινουριο ???!!

δε χρειαζεται να "ανακαλυψουν" την αμερικη.
    υπαρχουν συστηματα σε διαφορες χωρες στον κοσμο σε παιδεια, υγεια, δημοσια ταξη,
    που δουλευουν...
    μονο να αντιγραψουν χρειαζεται.
    αλλα ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ.
    και ο κοσμος ο αμορφωτος και ανενημερωτος (εγω πρωτος) εκει, τα ιδια...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

5. The Following 3 Users Say Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-04-13), PANOS-E60 (10-04-13), Ptboul (11-04-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ολα οσα λες είναι σωστα Θωμα, όλα μα όλα. Εγω έκανα ενα σχόλιο για το μίσος και την εκδίκηση, τιποτα παραπάνω από αυτό.
    σαφώς και εγώ δεν θέλω αίμα για αυτά που γίνονται, θέλω απλά να γίνει το σωστό. να φύγουν όσοι δεν χρειάζονται και πληρόνωνται χωρίς να πρέπει. τπτ άλλο.

δεν θέλω να φορολογούμαι άλλο επιπλέον, για να πληρώνεται κάποιος ο οποίος δεν πληρεί προυποθέσεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

7. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-04-13), Leonidas_E39 (10-04-13), PANOS-E60 (10-04-13), Stathis (10-04-13), vagmag (11-04-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πανο δεν ειμαι ουτε αιμοδιψης,ουτε εκδικητικος τυπος,ειμαι απελπισμενος με το παρον και το αβεβαιο μελλον!

Πως να παμε μπροστα οταν μας μαζεψαν οτι ειχαμε,μας βαλανε και φεσι!!!

Βγαινουν τωρα με το καινουριο ΕΣΠΑ και μας κορο'ι'δευουν στα μουτρα.Πρεπει,λεει,να χεις κατατεθημενο το ποσο,για να στο χορηγησουν!
    Ωραια παλι τα λεφτα στα λεφτα θα πανε!!!

Χτες συναντησα τον πρωην διευθηντη της Αγροτικης που συνεργαζομαι και δουλευει εδω και 3 μηνες σε αλλο καταστημα.Πες μου ρε Θοδωρε κανα καλο νεο,του λεω,και τι μου απανταει?
    Τον Ιουνιου θα τελειωσουν οι ανακεφαλεωσεις στις τραπεζες!
    Και?????
    Θα μπορεις να παρεις δανειο !!! ,μου απανταει!
    Και ???
    Θα παρεις δανειο απο μενα,θα το καταθεσεις στον αλλο,για να παρεις το ΕΣΠΑ!!!

......και καπως ετσι μια καινουρια τσιχλοφουσκα θ'αρχισει να φουσκωνει!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

9. The Following 4 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

bill_m3 (10-04-13), katsaraios (12-04-13), nikos1400 (10-04-13), Ptboul (11-04-13)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

no fcuking comment...

τελικα αυτο που λεγαμε στο στρατο ητανε λαθος.
    η Λογικη εχει πεθανει παρα πολλα χρονια τωρα...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

να παμε λίγο πιό πίσω ?

πότε βγηκαμε να φωνάξουμε (εστω από το ιντερνετ) " τερμα οι διορισμοί ανικάνων" ? Πότε φωνάξαμε να απελευθερωθεί η αγορά, να γκερεμιστούν τα αυθαίρετα, να σταματησουν οι μεταχρονολογημένες επιταγές, να μειωθούν οι φόροι των επιχειρησεων, να αρθεί η μονιμότητα στο δημόσιο, να κοπούν τα μονοπώλια στους οργανισμούς κοινής ωφέλειας, να αποδίδεται γρήγορα δικαιοσύνη, να κοπούν τα προν'ομια των συνδικαλιστών, να δοθούν κίνητρα για ξενες επενδύσεις κλπ κλ κλπ ? Πότε ????

ποτε ειναι η απαντηση παιδιά ... μας βόλευε η κατασταση τους περισσότερους. Τωρα βριζουμε το σαμαρα και την τροικα ... Κάτι γραφικοί δεξιοί, από την εποχή του Γιαννη Μαρίνου τα λέγανε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, αλλά οι περισσότεροι διαβάζανε Αυριανή τότε ... και τωρα ζητανε τα ρεστα ... Ασε καλύτερα ...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 10-04-13 στις 20:08

12. The Following 11 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

bill_m3 (10-04-13), Bitz (10-04-13), gnx (10-04-13), Kostas_1 (11-04-13), nikos1400 (10-04-13), pilot (10-04-13), Ptboul (11-04-13), S8N (10-04-13), Samaro (10-04-13), Stathis (10-04-13), Thomelef (10-04-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

να παμε λίγο πιό πίσω ?
    ΄΄'''''''''''''................................. .
    Κάτι γραφικοί δεξιοί, από την εποχή του Γιαννη Μαρίνου τα λέγανε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, αλλά οι περισσότεροι διαβάζανε Αυριανή τότε ... και τωρα ζητανε τα ρεστα ... Ασε καλύτερα ...
    Πώ, πώ, που τα θυμήθηκες τώρα αυτά !!! Ωραίες εποχές.

14. The Following 4 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Kostas_1 (11-04-13), PANOS-E60 (10-04-13), Ptboul (11-04-13), S8N (10-04-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

... μας (ΣΑΣ) βόλευε η κατασταση τους περισσότερους.
    συγγνωμη κι ολας,με το συμπαθειο,αλλα δεν μπορειτε να πειτε οτι ΜΑΣ βολευε

η κατασταση,σε ατομα που ειναι σημερα 30-35 χρονων!

Σας βολευε εσας,την πληρωνουμε εμεις.

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

16. The Following 2 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

bakalos (11-04-13), Moufas E46 (10-04-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγγνωμη κι ολας,με το συμπαθειο,αλλα δεν μπορειτε να πειτε οτι ΜΑΣ βολευε

η κατασταση,σε ατομα που ειναι σημερα 30-35 χρονων!

Σας βολευε εσας,την πληρωνουμε εμεις.
    Νομιζω βασίλη, από τα 18 μας ψηφίζουμε όλοι ... αρα εχεις ψηφίσει αρκετες φορές. Και μην παίρνεις προσωπικά το κάθε τι που διαβάζεις.

18. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Kostas_1 (11-04-13), Nino (10-04-13), Stathis (10-04-13)

Σελίδα 43 από 100 ΠρώτηΠρώτη ... 3341424344455393 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP