Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ε καλα επειδη το γραψε ο μαυριδης δεν ειναι και θεσφατο!! ακολουθει συγκεκριμενη τακτικη και πολιτικη και αν σε προηγουμενα αρθρα του τα ειχε επισημανει τοτε τα αρθρα του αλληλοαναιρουνται, ασε που φυσικα ο αναγνωστης δεν ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει τα αρθρα του λες και ειναι σηριαλ.
    η ουσια ειναι οτι τα διοδια αυξηθηκαν πανω απο 130%, οτι εισπραττουν χρονια τωρα χωρις να κανουν εργο (εδω το επιτοκιο προθεσμιακων θελουμε να το δουμε?)
    Αληθεια στο συνολο των διελευσεων σε βαθος χρονου το ποσοστο των δεν πληρωνω ειναι απειροελαχιστο και η τακτικη του οι πολιτες του δεν πληρωνω φταινε και για το κοστος δανεισμου (χαχαχαχα αν ειναι δυνατον ευκαιρια ο καθενας βρισκει για να μεταβιβασει την ευθυνη) ειναι απλα εξωφρενικη (γνωμη μου δεν χρειαζεται να την ασπαστει κανεις).
    Δεν περασα ποτε τζαμπε απο διοδια, δεν πηγα ποτε να σηκωσω μπαρες αλλα δεν εζησα και το προβλημα που ειχαν και συγκεκριμενες ομαδες του πληθυσμου και ισως δικαιως να αγανακτησαν.
    και οπως ειναι γνωστο και ο αρθρογραφος και εγω "εξω απο τον χορο πολλες φιγουρες κανουμε"...

ΥΓ1 Αθηνα Θεσσαλονικη και επιστροφη το κοστος ειναι 50 ευρω εχει λογικη αυτο πεστε με το χερι στη καρδια! και αυτο συμβαινει χρονια τωρα.

ΥΓ2 Ασχετο αλλα,αληθεια το κοστος δανεισμου σε επιχειρηματιες φιλους μου το ελαβε ποτε υποψη καποιος, ή μηπως το κοστος δανεισμου που οταν βλεπω την πιστωτικη μου καρτα μου ερχεται να κανω φονο γιατι ξεπερνα το 19,2% ενδιεφερε ποτε κανεναν...

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), gant (20-02-13), jannisa (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Panos 316T (20-02-13), Ptboul (21-02-13), wheelman (20-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP