Σελίδα 65 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 1555636465666775 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 641 έως 650 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimpas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα διόδια στην χώρα μας ΔΕΝ τα αναγνωρίζω και ΔΕΝ τα πληρώνω όταν οδηγάω το όχημά μου ! Και αυτό γιατί ΔΕΝ είναι ούτε ανταποδοτικά ούτε δίκαια ούτε λογικά και ηθικά !
    μπραβο φιλε μου εισαι ωραιος, αφου μπορεις να μην πληρωνεις οτι ΕΣΥ δεν αναγνωριζεις και δεν αποδεχεσαι.
    αυριο μπορεις να μην αναγνωριζεις και τη βενζινη και τα τελη κυκλοφοριας και την ασφαλεια και αφου κανεις δεν σε ενοχλει (και εσενα και αλλους), δεν υφιστασαι καμια κυρωση και, να πηγαινεις παντου τζαμπα.
    καλα να ειναι οι "ραγιαδες" που σκυβουν το κεφαλι και πληρωνουν, ωστε να υπαρχει ακομα ο δρομος, οπως υπαρχει, οσο υπαρχει, για να "οδηγας" εσυ ελευθερα.

φυσικα δεν εισαι τζαμπατζης και τρακαδορος, οχι βεβαια, πληρωνεις και με το παραπανω οπου ΕΣΥ θεωρεις σωστο.

ενδιαφερουσα λογικη, δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα μπορουσε να εφαρμοστει απο ολους.
    π.χ. εγω ή καποιος αλλος πιο ανισόρροπος απο μενα, μπορει να θεωρουσε σωστο και ηθικο να περιμενει στα διοδια και οποιος περναει τζαμπα να του φυτευει μια σφαιρα στο κεφαλι, επειδη κατα τη δικη του -παντα- θεωρια δεν αξιζει να ζει οποιος κανει παρασιτικη χρηση πραγματων που πληρωνουν αλλοι.
    θα μπορουσε να το κανει αφου κανεις (οπως και εσενα) δεν θα τον ενοχλουσε.

δυστυχως στην ελλαδα φερνουμε ολοι παραδειγματα πως ειναι αλλου, τι ωραια, τι καλα, τι προοδος κλπ αλλα οπως λες κι εσυ -και συμφωνω- σχεδον κανενας δεν θελει να δουλεψει και να βοηθησει για να φτασει καποτε η χωρα οπως η ιταλια, ή η ελβετια που συζητηθηκε πιο πριν.
    θελουμε καποιος αλλος να τρεξει, κουραστει, εργαστει και να φτιαξει το δρομο ή οποιο αλλο εργο θα ειναι ανταξιο των προσδοκιων μας.
    τοτε φυσικα δεν θα εχουμε καμια αντιρρηση να πληρωσουμε, ή μηπως οχι?

δεν μενει λοιπον παρα οποιος συμφωνει να ακολουθησει τη συμβουλη σου και να περιμενουμε να φτιαχτουν δρομοι, σχολεια, πανεπιστημια, νοσοκομεια κλπ αντιστοιχα των καλυτερων του εξωτερικου.
    εως τοτε, ο καθενας θα πληρωνει οπου και οπως θελει αναλογα με την κριση του!
    θα ειχε ενδιαφερον να δουμε που θα κατεληγε ολο αυτο, αν και δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβει κανεις.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Eleni (21-02-13), Kostas_1 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), PANOS-E60 (20-02-13), strof (20-02-13)

Rides
    0

Exclamation

Ότι να ναι !

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ και ΠΛΗΡΩΝΩ !

Πώς τα λένε , πώς τα λένε , πώς τα λένε .... νά μωρέ , ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τα λένε !
    Και θα πληρώσω και διόδια όταν αυτά δεν είναι για να μου πάρουν λεφτά αλλά για έναν δρόμο που έφτιαξαν , σωστό και χωρίς να κινδυνεύω να σκοτωθώ !

Τρόποι ΥΠΗΡΧΑΝ και Υπάρχουν ακόμα και σήμερα ΠΟΛΛΟΙ να φτιαχτούν σωστά οι δρόμοι και να μπουν διόδια όπως στην Ιταλία και να τα πληρώνει ο κόσμος !

Θέλουν ?
    Όχι δεν θέλουν ( οι πολιτικοί ).
    Αν εσύ στηρίζεις τις επιλογές τους, να μας πηδ@νε όλους για να πλουτίζουν οι εργολάβοι τότε ή είσαι με το μέρος τους είτε κάτι λείπει , κάτι δεν έχεις ( ακόμα ) καταλάβει !

Ψίτ μην ξεχάσεις να δείς το Τούρκικο !

Rides
    2

Προεπιλογή

μην ξεχασεις κι εσυ να μαθεις τροπους συμπεριφορας.
    οταν γινει αυτο ελα να τα ξαναπουμε...

5. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (20-02-13), Eleni (21-02-13), Kostas_1 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σταθη το εχω πει πολλες φορες σαν προσωπικη αποψη..
    Το χειροτερο ειναι οτι προπληρωνονται για εργο που θα κανουν οταν το κανουν και οπως το κανουν και φυσικα δεν εχουν καμια σχεση οι συμβασεις αυτες οπως με της Α.Ο π.χ που πρωτα τελειωσε το εργο σωτηρια της Αττικης και μετα μπηκαν τα διοδια ..
    Αυτο ειναι που δεν σχολιαζει κανεις αξιοτιμος αρθρογραφος η λαμογιο "κορακας"...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

gant (20-02-13), Nino (20-02-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

εγω εχω μια απορια... τα εσοδα των διοδιων πηγαινουν στο κρατος???
    γιατι νομιζω οτι οι δρομοι ειναι ιδιωτικοι, νοικιασμενοι/πουλημενοι με ψιχουλα???
    δυστυχως ειμαι απ τους βλακες που πληρωνω, και αν δεν πληρωνω πηγαινω απ τα κατσαβραχα για να τα αποφυγω....
    η επανασταση μου θα γινει μια και καλη!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 20-02-13 στις 19:02

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζω πως αρκετοί δρόμοι είναι με παραχώρηση σε εταιρίες που ανέλαβαν την δημιουργία τους και τη συντήρηση τους για Χ χρόνια μέχρι να πάει στο κράτος και να αναλάβει εκείνο εξ ολοκλήρου τα έξοδα του.
    Τώρα τα διόδια πάνε με ποσοστό στην εταιρία και στο κράτος.
    Έτσι είναι και η Αττική Οδός αν δεν κάνω λάθος.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Andri Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω πως αρκετοί δρόμοι είναι με παραχώρηση σε εταιρίες που ανέλαβαν την δημιουργία τους και τη συντήρηση τους για Χ χρόνια μέχρι να πάει στο κράτος και να αναλάβει εκείνο εξ ολοκλήρου τα έξοδα του.
    Τώρα τα διόδια πάνε με ποσοστό στην εταιρία και στο κράτος.
    Έτσι είναι και η Αττική Οδός αν δεν κάνω λάθος.
    τους δρομους τους εφτιαξε το Κρατος με δανεια απο την Ευρωπαικη ενωση... μετα τους παραχωρησε με ψιχουλα σε ιδιωτικες εταιριες δικες του...
    αρα το κρατος δεν πληρωσε τους δρομους, τους παραχωρησε σε ιδιωτικες εταιριες και τωρα παιρνει ποσοστα απ τα διοδια...
    κανω καπου λαθος?
    και τους παραχωρησε για να γλιτωσει την συντηρηση...

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξέρω να σου απαντήσω 100% το τι ακριβώς παίζει καθώς πέρασε καιρός από όταν είχα μία σχετική ενημέρωση από άτομο που ασχολούνταν με τέτοια θέματα και είχα ρωτήσει να μάθω τι περίπου γίνεται.
    Πωλούνται : Ζάντες 16 Μ Styling 220

Αγοράζονται : BMW Performance parts

12. The Following User Says Thank You to Andri For This Useful Post:

spar@ (20-02-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Συγγνωμη, αλλα η διαφορετικη αποψη, με το οποιο τροπο ειναι εμπεριστατωμενη πρεπει να ακουγεται.

scripta manent, και ετσι πρεπει.

Rides
    2

Προεπιλογή

σχολια που αναφερονται στο θεμα ακουστηκαν, ακουγονται και θα ακουγονται.
    οτιδηποτε αλλο σβηνεται.

Σελίδα 65 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 1555636465666775 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP