Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Στάθη δεν μου κατεβαίνει κανένα άσχετο η σχετικό, δικιά σου γνώμη και δικιά μου.
    Και πάλι το τονίζω ο τύπος παίζει το παιχνίδι του.
    μιλαμε για το οτι το δημοσιο δεν πληρωσε τη συμμετοχη του ως οφειλε και γι αυτο εβαλε τα διοδια, ενω λογω και των παληκαρισμων λιγων αφελων το επιτοκιο ανεβηκε κατα 4 μοναδες.
    οι απατες και τα σκανδαλα ειναι αλλο θεμα. εξισου και περισσοτερο σημαντικο, αλλα αλλο.

ο τυπος μπορει να παιζει το παιχνιδι του, αλλα και εσυ παιζεις το δικο σου, που δεν ειναι αλλο απο το οτι δεν σε συμφερει να σχολιασεις οτι λογω των πρακτικων που υποστηριζεις και επικροτεις το εργο θα πληρωθει ακριβότερα.
    ειναι απλο.

ο καθενας φωτιζει την πλευρα που τον συμφερει.
    εσυ λες αρνουμαι να πληρωσω διοτι με υπερκοστολογουν και με κλεβουν, και ο αλλος λεει οτι επειδη δεν πληρωσες και το παιζες καουμποης το κοστος χρηματοδοτησης ανεβηκε.

αυτο γινεται οταν ο καθενας λεει τα δικα του και ο ενας δεν ακουει τι λεει ο αλλος.

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

PANOS-E60 (20-02-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Βέβαια την αύξηση του 4% το λαμόγιο ο εργολάβος (και μην μου πείτε ότι δεν είναι όλοι τους λαμόγια και κλέφτες) μπορεί να την καλύψει από τις υπερτιμολογήσεις που έκανε σε αυτά τα έργα και ήταν αρκετά μεγαλύτερες από το 4% που θα έχει χασούρα τώρα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιλαμε για το οτι το δημοσιο δεν πληρωσε τη συμμετοχη του ως οφειλε και γι αυτο εβαλε τα διοδια, ενω λογω και των παληκαρισμων λιγων αφελων το επιτοκιο ανεβηκε κατα 4 μοναδες.
    οι απατες και τα σκανδαλα ειναι αλλο θεμα. εξισου και περισσοτερο σημαντικο, αλλα αλλο.

ο τυπος μπορει να παιζει το παιχνιδι του, αλλα και εσυ παιζεις το δικο σου, που δεν ειναι αλλο απο το οτι δεν σε συμφερει να σχολιασεις οτι λογω των πρακτικων που υποστηριζεις και επικροτεις το εργο θα πληρωθει ακριβότερα.
    ειναι απλο.

εσυ λες αρνουμαι να πληρωσω διοτι με υπερκοστολογουν και με κλεβουν, και ο αλλος λεει οτι επειδη δεν πληρωσες και το παιζες καουμποης το κοστος χρηματοδοτησης ανεβηκε.

αυτο γινεται οταν ο καθενας λεει τα δικα του και ο ενας δεν ακουει τι λεει ο αλλος.
    Ειναι σωστα αυτα που αναπτυσσει ο αρθρογραφος στο θεμα σχετικα με τα διοδια.

Μπορει να μην ειχε τον χωρο/χρονο, (εγω πιστευω οτι απλως θελει να φωτισει μονο μια πτυχη του θεματος , μαλλον να την υποστήριξει χωρις να δινει την πληρη εικονα γιατι τοτε δεν θα ειχε νοημα το αρθρο του), αλλα δυστυχως ή ευτυχως Σταθη, το χρημα του φαγωθηκε αντι να γινει δρόμος, φαγωθηκε απο τον ιδιον που ζηταει τα διοδια.

Πληρης εφαρμογη της σοφης παροιμιας:

"Εκει που μας χρωσταγανε, μας πηραν και το βοδι"

σσ. Ουδεποτε δεν περασα απο διοδια τζαμπα

Conclusion, συμφωνω με gant
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 20-02-13 στις 12:09

5. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

bimmerm (21-02-13), DaywalkeR (20-02-13), gant (20-02-13), Ptboul (21-02-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

ειναι απλο.

Πως το νομίζεις ότι επικροτώ αυτές τις πρακτικές. Το αντίθετο μάλιστα, θέλω το σωστό, το δίκαιο και την ευταξία στην χώρα μου. Το μπάχαλο στα διόδια ποτέ δεν μου άρεσε.
    Αλλά το να καταστραφήκαμε απ το κίνημα δεν πληρώνω και γι αυτό γίνονται οι αυξήσεις, το θεωρώ υπερβολή και αστείο.
    Γνώμη μου πάντα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

7. The Following 3 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Konstantinos E60 (20-02-13), nikos1400 (21-02-13), Ptboul (21-02-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP