Αρχικό μήνυμα απο
Bellof-3
με αφορμη την τελευταια σου προταση...
συντομα τελειωνω το πολυτεχνειο... στον τομεα που εχω επιλεξει ειμαι σχετικα καλος... οχι γαματος... αλλα καλος... με πολυ ορεξη για δουλεια μιας και το αντικειμενο μ αρεσει...
ακρη να φυγω για california εχω... το ερωτημα ειναι αλλο... αξιζει να μην προσπαθησω καν εδω και να φυγω κατευθειαν?
συμφωνα με πολυ καλο φιλο που μενει εκει, παροτι υψηλοι οι μισθοι εκει το κοστος ζωης ειναι πολυ μεγαλυτερο απ οτι στην ελλαδα... πραγμα που σημαινει οτι ενας καλος μισθος εδω σου δινει ισαξια ποιοτητα ζωης (ισως και λιγο χειροτερη) με το τεραστιο πλεονεκτημα εδω οτι μιλαμε για την πατριδα, οτι θα εχω κοντα την οικογενεια μου φιλους κτλ...
νομιζω οτι μια φυγη θα ειναι σαν να εγκαταλλειπω αμαχητι... ενω ισως θα μπορουσα να πετυχω το ιδιο κι εδω... δεν ειμαι ατομο που μεγαλοπιανεται... ουτε μετραω τα παντα με το χρημα, προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουν πραγματα πολυ ισχυροτερα και σημαντικοτερα τα οποια τα βρισκω μονο εδω... οποτε ναι... αν φτασω στο σημειο να μη μπορω να εχω μια αξιοπρεπη ποιοτητα ζωης θα φυγω... θα το παλεψω ομως να μεινω εδω...