Και εγώ έτοιμος είμαι για την δεύτερη πατρίδα.
Yey(ναι)
Nay(όχι)
Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι
Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί
Και εγώ έτοιμος είμαι για την δεύτερη πατρίδα.
Όπου γης πατρίς. Αρκεί να σέβεται το πολίτη της.
Πριν 16 μηνες, οταν ο προεδρος ανοιξε αυτο το θρεντ, οι περισσοτεροι ειχαν αρνητικες αντιδρασεις και πολλα αρνητικα σχολια......
Σημερα ειναι παλι επικαιρο......
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Monsta (27-01-13)
Monsta (27-01-13)
ακριβως...ας μην ειχα και εγώ πίσω μου ότι έχω, ας μην είχαμε δώσει περιουσίες ολόκληρες πίσω απο την δουλειά, και θα σου'λεγα εγώ αν θα έμενα στον κωλότοπο μας...
καφεδάκι σπίτι μου με τον άλεξ θα πίναμε τώρα.
όποιος μπορεί να την κάνει, ας την κάνει. μεγαλύτερη βλακεία με το να μείνει και να μαραζώσει εδώ μέσα, δεν μπορεί να κάνει...
sympether with chiefτης
συντομα τελειωνω το πολυτεχνειο... στον τομεα που εχω επιλεξει ειμαι σχετικα καλος... οχι γαματος... αλλα καλος... με πολυ ορεξη για δουλεια μιας και το αντικειμενο μ αρεσει...
ακρη να φυγω για california εχω... το ερωτημα ειναι αλλο... αξιζει να μην προσπαθησω καν εδω και να φυγω κατευθειαν?
συμφωνα με πολυ καλο φιλο που μενει εκει, παροτι υψηλοι οι μισθοι εκει το κοστος ζωης ειναι πολυ μεγαλυτερο απ οτι στην ελλαδα... πραγμα που σημαινει οτι ενας καλος μισθος εδω σου δινει ισαξια ποιοτητα ζωης (ισως και λιγο χειροτερη) με το τεραστιο πλεονεκτημα εδω οτι μιλαμε για την πατριδα, οτι θα εχω κοντα την οικογενεια μου φιλους κτλ...
νομιζω οτι μια φυγη θα ειναι σαν να εγκαταλλειπω αμαχητι... ενω ισως θα μπορουσα να πετυχω το ιδιο κι εδω... δεν ειμαι ατομο που μεγαλοπιανεται... ουτε μετραω τα παντα με το χρημα, προσωπικα θεωρω οτι υπαρχουν πραγματα πολυ ισχυροτερα και σημαντικοτερα τα οποια τα βρισκω μονο εδω... οποτε ναι... αν φτασω στο σημειο να μη μπορω να εχω μια αξιοπρεπη ποιοτητα ζωης θα φυγω... θα το παλεψω ομως να μεινω εδω...
Panos 316T (13-02-13)
αν μου έλεγες την ειδικότητα σου, θα μπορούσα να σου πώ καλύτερα την γνώμη μου.
αλλά ακόμα και έτσι, χειρότερο πα=ράγμα απο το να μην ξες τι σου ξημερώνει, δεν υπάρχει. είναι ο νούμερο ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να την κάνουμε...
sympether with chiefτης
γενικα εχει πολυ ψωμι εξω... αλλα απο φιλους και γνωστους ξερω οτι γενικα υπαρχει διαθεσιμη δουλεια ακομα στην ελλαδα...
Eleni (27-01-13)