Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Ελληνικά e-Shop vs E-bay

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή Ελληνικά e-Shop vs E-bay

Σε συνέχεια συζητήσεων που έγιναν πρόσφατα αναφορικά με την στήριξη των Ελλήνων εμπόρων,
    δράττομαι της ευκαιρίας να μοιραστώ μαζί σας μια σημερινή μου εμπειρία .

Ο λόγος που το κάνω αυτο δέν ειναι υπο την μορφή καταγγελίας- για αυτό εξάλλου υπάρχουν αρμόδια κρατικά όργανα-,
    αλλά γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και θέλω κάπου να το πω,
    θέλω να μου απαντήσετε ειλικρινά εάν θεωρείτε ότι το σκεπτικό μου είναι λανθασμένο.

Την περασμένη εβδομάδα θέλησε η γυναίκα μου λόγω της επετείου μας να μου κάνει ένα δώρο.
    Βρήκε λοιπόν ένα προιόν σε Ελληνικό e-Shop, το παρήγγειλε και το πλήρωσε με αντικαταβολή.
    Δυστυχώς δέν μου άρεσε, δεν το χρειαζόμουν, δεν με ικανοποιούσε εν πάσει περιπτώσει,
    συμφωνήσαμε να το αλλάξουμε και να πάρουμε κάτι άλλο απο τον ίδιο έμπορο.

Τηλεφωνώ την περασμένη Πέμπτη στον έμπορο και τον ενημερώνω πώς θα ήθελα να ανταλλάξω το προϊόν
    και όχι να το επιστρέψω και μάλιστα με κάτι που είχε την διπλάσια αξία.
    Συμφωνεί και μου λέει να το επιστρέψω και θα μου έστελνε το νέο πρϊόν με αντικαταβολή καταβάλοντας την διαφορά,
    κλείνοντας απλά τον παρακάλεσα να βάλει μαζί και απόδειξη αγοράς κάτι που θεώρησα πώς απλά αμέλησε την πρώτη φορά.
    Φευ, προφανώς άθελα μου άνοιξα τον ασκό του Αιόλου.

Μπορεί για μικροποσά στύλ καφέ να μην την ζητάω, αλλά οτιδήποτε άλλο
    σίγουρα την ζητάω, δεδομένου ότι και εγώ σαν μισθωτός κάπως πρέπει να καλύψω τα εισοδήματα μου στην εφορία.

Αποστέλει η γυναίκα μου την Παρασκευή το προίόν με courier, και σήμερα λαμβάνει τηλεφώνημα απο τον έμπορό
    που της είπε ότι παρέλαβε το προίόν και δεν θα αποστείλει το νέο γιατί δεν συνεργάζεται με ανθρώπους
    που έχουν υφάκι και απαιτήσεις!!!!!

Ζήτησε έναν τραπεζικό λογαριασμό στην X Bank για να μας επιστρέψει τα χρήματα της αρχικής παραγγελίας,
    & αφού δεν είχαμε και συνεργασία με την τράπεζα του θα μας τα επέστρεφε με Courier??????? γιατί δέν μπορεί να στήνεται σε ουρές Τραπεζών.
    Λές και υπάρχει τράπεζα στις μέρες μας που δέν παρέχει υπηρεσιές ηλεκτρονικής τραπεζικής( Ας παινέψουμε & λίγο το σπίτι μας χε χε).

Τηλεφωνώ εγώ αυτή την φορά στον έμπορο και τον ρωτάω γιατί δεν μπορεί να στείλει το νέο προϊόν,
    μου λέει πως δεν το έχει διαθέσιμο,
    λέω οκ δεν το χρειάζομαι άμεσα στείλτο με την επόμενη παραλαβή, δε γίνεται λέει αυτό.
    Οκ λέω, απλά λύσε μια απορία αφου δέν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχουν υφάκι και απαιτήσεις ,
    ποιές είναι οι απαιτήσεις αυτές ή απόδειξη που ζήτησα?

Έμπορος : φίλε αν θές απόδειξη να το πάρεις από τον επίσημο αντιπρόσωπο που το έχει πιο ακριβά και όχι απο μένα.

Εγώ: αν το πρόβλημα είναι το παραστατικό ας μου το έλεγες απο την Πέμπτη, αν δεν μπορείς να κόψεις,
    θα το σκεφτόμουνα και θα έπρατα καταλλήλως.

Έμπορός: Εγώ κόβω 10.000 τιμολόγια, δεν το στέλνω τέλος.
    Και κάπου εκεί κλείσαμε.

Πείτε μου τώρα υπάρχει περίπτωση εγώ την επόμενη φορά να ξαναψωνίσω από Ελλάδα???
    μόνο απο μαγαζί που έχει φυσική έδρα και πάλι μόνο έαν με συμφέρει.
    Όσες φορές ψώνισα από e-bay (DE,UK,HK) πάντοτε είχε μέσα απόδειξη, manual και ευχαρηστήριο!!!
    Συγνώμη για το κουραστικό post και ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ευπρόσδεκτα τα όποια σχόλια σας.

2. The Following 21 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

A8hnaios (15-10-12), aristent (15-10-12), asot (15-10-12), Azurius (16-10-12), chrisgiapz3 (15-10-12), doctore (15-10-12), E36-Hartge (15-10-12), katsaraios (15-10-12), kostas 325 (15-10-12), Kostas_1 (15-10-12), mark e92 (15-10-12), nikos1400 (15-10-12), oldcarskickass (15-10-12), Panos 316T (15-10-12), saulm3 (15-10-12), Stathis (15-10-12), steliose36 (15-10-12), steliosm46 (20-10-12), Tsakirakos (15-10-12), Vassilis ///M (15-10-12), Κωνσταντίνος (15-10-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP