Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 638

Θέμα: Τα πάντα για το 320si

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα, Νίκος εδω με ένα μπλε 320si.

Βλέπω αρκετούς κατόχους και διαβάζω ενδιαφέρον πράγματα, οπότε είπα να γραφτώ και να ποσταρω.

Έχω 40.000κμ-παρά και λέω να τσεκαρω βαλβίδες. Άργησα? Έχω διαβάσει διάφορα για σπασμενα μοτερ και έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Ντίνο, ποιο είναι το μυστικό της μακροζωιας του μοτέρ σου? κάθε ποτε κοιτούσες βαλβίδες? Κόστος?

Προσωπικά να χτυπησω ξύλο δεν είχα κάποιο πρόβλημα, πέρα απο 1-2 φορές που σε κρύα, υγρά πρωινά δυσταζε να πάρει. Αυτο.

Λαδάκι δε καίει, 0-40 βάζω κάθε 10κ κμ η μέση μου 12.5λτ/100. Το μοτέρ να χτυπησω ξύλο δουλεύει ρολόι.

Ευχαριστώ! :-)

Sent from my iPad 2 using Tapatalk
    Καλως τον Νικολα !

Το μυστικο μακροζωιας (αν και δεν θεωρειται μακροζωια τα 135.000), ειναι ο σεβασμος.
    Εβλαβικη τηρηση των σερβις, περιοδικα / προληπτικα / εκτακτα, αμεση αντιμετωπιση οποιασδηποτε βλαβης (απο αλλαγη καταλυτη μεχρι και αλλαγη γυαλοκαθαρηστηρων ), ΠΟΤΕ τσιτωμα αν δεν εχει δουλεψει τουλαχιστον 20+ λεπτα το μοτερ, ποτε φρενο "κοκκαλο", σχεδον παντα κατεβασμα σχεσεων αντι φρεναρισμα (122.οοο πρωτη αλλαγη στα τακακια), ποτε την πρωτη στα κοκκινα, ποτε την δευτερα στον κοφτη.
    Απλα πραγματα, δλδ, το ενιωθα σαν το γαιδαρακο που ειχα μικρος.

Επωληθει, για μολις 12.000 ....
    Κατασταση (αν εξαιρεσουμε πολυ ελαφρα φθορα στο σταφανι του τιμονιου) Α Ψ Ο Γ Η.

Βαλβιδες, "ανακαλυψα" οτι πρεπει να ρυθμιστουν οταν ειχα κανει πανω απο 125.οοο χλμ, χαρη στα παιδια εδω στι φορουμ. Κοστος καπου στα 250 ευρω αν θυμαμαι καλα (πρεπει να το εχω γραψει παραπανω).

Αυτα....

Περνα τωρα και μια "βολτα" απο εδω:
    https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
    προκειμενου να παρεις την σχετικη πιστοποιηση απο την παρεα

2. The Following 3 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

Leonidas_E39 (02-08-12), Nikos! (08-08-12), Ptboul (02-08-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP