Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: ΒΛΑΒΗ EML-DSC

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρχικά φίλε μου εύχομαι να λυθεί το πρόβλημα σου σύντομα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο valkat Εμφάνιση μηνυμάτων
    ομως επειδη ξερω την ελληνικη αγορα κ πως λειτουργουμε δεν θα με καλυπτε το φερτο απο εδω.....κ θα το φτιαξουμε!!!!
    Κατα δεύτερον εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ με την λογική σου.
    Όταν είναι ένα σύνθετο πρόβλημα και όχι κάτι απλό, τι περιμένεις να σου πει το κάθε συνεργείο που εκείνη την ώρα μπορεί να έχει και 10 αμάξια ανοιχτά για επισκευές.Να τα σταματήσει όλα και να κάτσει να ασχοληθεί με το δικό σου? Λογικό είναι να σου πει φέρτο απο εδώ και να κάτσουν να το ψάξουν για να γίνει η όποια επισκευή.
    Για εμένα δεν υπάρχει ελληνική και ξένη αγορά. Υπάρχει καταναλωτής που μπορεί και διαλέγει απο που θα πάρει μια υπηρεσία και είναι σε θέση να αξιολογήσει και να εμπιστευτεί το ποιος θα του παρέχει την όποια υπηρεσία.

Και πάλι εύχομαι το πρόβλημα σου να λυθεί το ταχύτερο δυνατό

Y.Γ 1.Αμα σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω με pm τα στοιχεία του συνεργείου που πηγαίνω χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος, αν και να ξέρεις ότι και αυτό είναι ελληνικό οπότε μπορεί να σου πουν να το αφήσεις για να το δουν και να το φτιάξουν αν μπορούν...
    2. Ολα αυτά που γράφω είναι σε τελείως φιλικό τόνο.Δεν έχουν σκοπό κάποια αντιπαράθεση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 13-07-12 στις 10:55

2. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

manos///3 (13-07-12), valkat (13-07-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP