φιλε valkat πεταλουδα γκαζιου εχεις αλλαξει??
Κοιταξε ξανα και τις φισες και τις καλωδιωσεις , μηπως δεν κανει καπου επαφη
valkat (13-07-12)
αν οχι αλλαξε την πεταλουδα και ολα ο.κ
valkat (13-07-12)
οι φυσες ειναι οκ, πεταλουδα δεν αλλαξα,δοκιμασα αλλο ηλεκτρογκαζο αλλα κ παλι μετα απο 20 μετρα αναβει πεταλουδα θα κοιταξω να δω το απογευμα!!!
σας ευχαριστω οπως κ να χει αν βρω τι φταιει θα το γραψω μην τυχει κ ταλαιπωρησει κανεναν αλλον
anisos (12-07-12)
οταν αλλαξες την βαλβιδα ρελαντι, της κανατε reset και ενεργοποιηση απ το Gt1?
valkat (13-07-12)
Μπορεί το συνεργείο σου να έχει όλη την καλή πρόθεση να σου το φτιάξει, αλλά να μην ξέρει. Θα σου πρότεινα να πάς να πάρεις μία γνώμη και από κάποιον άλλο.
καλημερα παιδια λοιπον ουτε πεταλουδα ειναι!εγινε reset οταν αλλαχθηκε η βαλβιδα κ παλι τπτ εχει παει κ σε αλλο συνεργειο το αυτοκινητο οπως κ απο γνωστες αντιπροσωπειες φιλοι των παιδιων προσπαθησαν να βοηθησουν!!!!σιγουρα αυτην την στιγμη δεν ξερουν πως να το φτιαξουν γι αυτο ζητησα την βοηθεια σας αν εχετε να μου προτεινετε καποιον που να εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ειμαι ανοιχτος να δοκιμασω την τυχη μου αλλου!!!ομως επειδη ξερω την ελληνικη αγορα κ πως λειτουργουμε δεν θα με καλυπτε το φερτο απο εδω.....κ θα το φτιαξουμε!!!!
Φιλε valkat σορυ που επιμενω, αλλα κοιτα τις καλωδιωσεις ξανα (οχι μονο τις φισες) μηπως εχει καπου κοπει εσωτερικα κανενα καλωδιο αλλά και τις φισες και στο αλλο ακρο τους
valkat (13-07-12)