Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 875

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο ποιο χωριο φιλε?/Εγω ειμαι απο Κατσαρου (εξ ου και το Κατσαραιος) και αν ερθεις μια βολτα να σε κερασω καφε στο χωριο μου ,θα δεις 10 συνομηλικους μου 40ρηδες 10 30ρηδες και πιο μεγαλυτερους που ασχολουνται με την μονη καλλιεργεια που υπαρχει οσο και να ξεφτυλιζεται ,την ελια...Παραλληλα πολλα παιδια απο αυτα βγαλανε λυκειο διπλωμα επαγγελματικο δουλευουν οδηγοι σε φορτηγα στο λατομειο(που προσφατα εκλεισε)οδηγοι σε φορτηγα στα εργα των δρομων που ακομα περιμενουν να πληρωθουν και μετα την δουλεια τους ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΕΔΩκαβαλανε το τρακτερ και πανε για οργωματα,λιπασματα κλπ..
    Την αγροτικη ζωη που ευκολα καποιοι την προτεινουν ενω δεν θα μπορουσαν να ριξουν μια τσαπια γιατι θα σπαγανε το γονατο τους ,οι φιλοι μου στο χωριο την εχουν τιμησει και την ακολουθουν αναγκαστικα αλλα περηφανα..
    Δεν ειναι ολοι μεγαλοιδιοκτητες ,σκορπια χωραφια στον καμπο και στο βουνο που για να βγαλεις το λαδακι(ειπαμε μονο αυτο απεμεινε και μπορω να το εξηγησω ) πρεπει τον χειμωνα να εισαι μες την λασπη και η σουφρα να εχει σαλιωσει απο το νερο και τον ιδρωτα...
    Μην τα λετε ετσι ευκολα λοιπον φιλοι και μην ξεχνατε πως
    Οπως εσεις και εγω δημιουργησαμε μεγαλα ονειρα στις πολεις και τωρα μας φαινεται πικρο να μην τα εχουμε ολα ετσι και οι συνανθρωποι μας θελησαν κατι καλυτερο ,παρολα αυτα πολλοι εμειναν και αγωνιζονται...

Να αγιασει το στομα σου φιλε..

Σωστος
    το χωριο μου λεγεται ικλαινα και ειναι κοντα στην πυλο.δεν ειμαι μεγαλοκτηματιας.αλλα στο δικο μου αυτο ισχυει.οτι δουλεια και αν εκανα,ακομα και στο στρατο παντα κατεβαινα και ασχολιομουν με το κτημα.και ναι μου γινεται η σουφρα σφεν...στη συγκομιδη οπως και οταν κανω μονοβεργο.αλλα στο δικο μου οι περισσοτεροι κοιτουν πως θα παρουν καφενειο Η θα δουλεψουν στα beach bar,club και εστιατορια.τοσα χρονια που δεν υπηρχε κριση ειχαν φτασει στα αυτια μου και ειρωνικα σχολια επειδη ασχολιομουν με αγροτικες καλιεργειες.το κακο ομως δεν ειναι αυτο,το κακο ειναι οτι πολλοι αλβανοι παιρνουν εργολαβικα κτηματα,τα δουλευουν και βγαζουν χρηματα.το ακομα χειροτερο ειναι οτι μερικοι απο αυτους(Ελληνες) πηραν επιδοτησεις(δεν εννοω τις ετησιες με βαση την παραγωγη)αλλα μερικες εκατονταδες ευρω μεσω εσπα για υλικοτεχνικη υποδομη.επειδη ειχαν μεσο τις πηραν και τις εφαγαν και εγω που ηθελα να παρω για να κανω πραγματικα επενδυση επειδη δεν ειχα μεσο δεν πηρα.σιγουρα δεν μπορεις να ζησεις αν εχεις μικρη εκταση αλλα οταν εισαι ανεργος και κανεις σαν το πρωτο καρδιναλιο του παπα και δεν πας να το δουλεψεις ,δεν μπορω να καταλαβω τι κερδιζεις.και εγω εχω πτυχιο αλλα παω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dark knight : 19-06-12 στις 21:00

2. The Following 9 Users Say Thank You to dark knight For This Useful Post:

Eleni (20-06-12), joseph (19-06-12), katsaraios (19-06-12), m-power_01 (20-06-12), Monsta (20-06-12), Ptboul (20-06-12), S8N (19-06-12), Thomelef (19-06-12), Κωνσταντίνος (20-06-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP