Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Η χρυση αυγη στον ευαγγελατο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι δικό μου το σύστημα, το κάθε άλλο.
    Αν ήταν μάλιστα θα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Ούτε απαγόρευσα την είσοδο σε κανένα.
    Είπα προσωπικά την άποψή μου που φυσικά και βασίζεται στις απόψεις του ατόμου αυτού.
    Δεν κρίνω φάτσα, ούτε χρώμα, ούτε σωματοδομή, χαρακτήρες και αντιλήψεις κρίνω με μοναδική ένδειξη τις απόψεις που εκφέρει ο καθένας.
    Όπως θεωρώ ότι (θα έπρεπε να) κάνουν όλοι, τουλάχιστον οι μη ρατσιστές.

Ακόμα δεν καταλαβαίνω που είναι το μεμπτό.
    Πουθενά δεν είναι το μεμπτό.

Δεν κρίνεις με βάση τα δικά τους κριτήρια αλλά κρίνεις με τα δικά σου, τα οποία είναι σεβαστά. Δλδ δεν είσαι σωματικά ρατσιστής αλλά ιδεολογικά, αυτό μου λες.

Το δημοκρατικό σύστημα ΠΡΕΠΕΙ να αποδέχεται την πλειοψηφία όσο πικρή και να είναι, από την στιγμή που ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ότι δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό το πράγμα βρισκόμαστε σε τέτοια χάσματα.

Δλδ μας (δε μιλάω για εσένα συγκεκριμένα) πείραξε η βελόνα (7% ΧΑ) η οποία μπήκε για τον χ,ψ,ω λόγο και όχι το ΠΑΛΟΥΚΙ που είναι στον κ@λ@ μας τόσα χρόνια.

Αντίστοιχες απόψεις έχει εφαρμόσει ρε παιδιά μέχρι το 89 η ΕΣΣΔ.

Αντίστοιχο σύστημα εφαρμόζει τώρα η Κίνα.

Γιατί ΔΕΝ πέφτει το μένος που εμφανίζεται στην ΧΑ και στο ΚΚΕ; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το οποίο είναι μάλιστα και μέγιστη βδέλλα ελληνικών φόρων, όπως άλλωστε όλα τα κόμματα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 6 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

A8hnaios (15-05-12), hades7 (15-05-12), Konstantinos E60 (16-05-12), Kostas_1 (15-05-12), Skyline_IS (15-05-12), Stathis (15-05-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP