Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1043

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 3ο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #9
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    55
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kανονικά χρειάζεται ένα φίλτρο με κυκλώνα στα 5μm για σωματίδια και νερά και μετά ένα myst separator στα 0.3μm για τα λάδια εάν το κομπρεσσέρ δεν είναι τύπου oil free. Επίσης και τα δύο καλό είναι να έχουν αυτόματο drain γιατί αλλιώς καθε λίγο θα πρέπει να ανοίγει χειροκίνητα την εξυδάτωσή τους.

    Κώστα σκέψου το σοβαρά...με την eisenmann το αμάξι έχει ήχο παντού και όχι μόνο πάνω από τις 3,500rpm που έχει μαμα...

    Πολύ σωστά τα λες Νάσο, αλλά τσάμπα λεφτά στη περίπτωση του Γιάννη που θέλει να 'παίξει' με τον αέρα. Αν θέλουμε όμως πεντακάθαρο αέρα (βαφείο) τότε η λύση που προτείνεις είναι μονόδρομος.

    Το σκέφτομαι καιρό για εξάτμιση, το μόνο που με 'φρενάρει' είναι τι είδους ήχο θα βγάζει το αμάξι. Δε θέλω να χάσει το ρούφηγμα της εισαγωγής.

    Όσο αφορά τη ρύθμιση του ύψους της εξάτμισης, εγώ θα πρότεινα να βάλεις το diffuser από csl. Πιστεύω πως θα 'γεμίσει' το χώρο με τα 83άρια tips.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

    EVERGET (24-02-12), zaharias (24-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP