Την υδατοπαγίδα τι να τη κάνει ? Θα το κάνει το γκαράζ βαφείο ?
edit: Αναρωτιέμαι πως θα κάνει το Μ3 μου (καβούκα) σε συνδυασμό με τη Eisenmann race.
Την υδατοπαγίδα τι να τη κάνει ? Θα το κάνει το γκαράζ βαφείο ?
edit: Αναρωτιέμαι πως θα κάνει το Μ3 μου (καβούκα) σε συνδυασμό με τη Eisenmann race.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 24-02-12 στις 09:24
steliosm46 (24-02-12), zaharias (24-02-12)
και εγώ αναρωτιέμαι πως θα κάνει με την κάβουκα μόνο!
εγώ είμαι της άποψης μαμα εξάτμιση όταν το αυτοκίνητο φοράει airbox άντε με ένα τελικό μονο όχι παραπάνω γιατι άκουσα μια μέρα απο κοντά ένα που φορούσε ολόκληρη superspint και ο ήχος απ το airbox απλά χάνεται!! ακούγεται μόνο η εξάτμιση
Kανονικά χρειάζεται ένα φίλτρο με κυκλώνα στα 5μm για σωματίδια και νερά και μετά ένα myst separator στα 0.3μm για τα λάδια εάν το κομπρεσσέρ δεν είναι τύπου oil free. Επίσης και τα δύο καλό είναι να έχουν αυτόματο drain γιατί αλλιώς καθε λίγο θα πρέπει να ανοίγει χειροκίνητα την εξυδάτωσή τους.
Κώστα σκέψου το σοβαρά...με την eisenmann το αμάξι έχει ήχο παντού και όχι μόνο πάνω από τις 3,500rpm που έχει μαμα...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Μου φαίνεται απίθανο η εξάτμιση να καλύπτει τον ήχο της καβούκας σε wot, διότι όταν αυτό το 'πράμα' ρουφάει αέρα, κάνει ΠΟΛΥ (πορωτικό) θόρυβο.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα μείγμα των δύο. Το μπάσο της καβούκας σε όλο το φάσμα στροφών όπως τώρα, παρέα με το rasp της race.
steliosm46 (24-02-12)
Παρεα με το ΚΤΕΟ ομως πως θα κανεις;
Πολύ σωστά τα λες Νάσο, αλλά τσάμπα λεφτά στη περίπτωση του Γιάννη που θέλει να 'παίξει' με τον αέρα. Αν θέλουμε όμως πεντακάθαρο αέρα (βαφείο) τότε η λύση που προτείνεις είναι μονόδρομος.
Το σκέφτομαι καιρό για εξάτμιση, το μόνο που με 'φρενάρει' είναι τι είδους ήχο θα βγάζει το αμάξι. Δε θέλω να χάσει το ρούφηγμα της εισαγωγής.
Όσο αφορά τη ρύθμιση του ύψους της εξάτμισης, εγώ θα πρότεινα να βάλεις το diffuser από csl. Πιστεύω πως θα 'γεμίσει' το χώρο με τα 83άρια tips.
zaharias (24-02-12)
eva* (24-02-12), Vassilis ///M (24-02-12)
Έεεεεεετσι. Ν αρχίσεις να γκρινιάζεις και να φωνάζεις.![]()
Z4 DCT (24-02-12)