Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 103

Θέμα: Dilemma: Μ3 or Cooper S

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλοι μου έχω κι εγώ ένα δίλλημα.

Πέρασε σήμερα από το γραφείο ένας πελάτης να του νομιμοποιήσω το ΠΡΟΚΑΤ στην Κερατέα. Με το που είδε τις φωτογραφίες από το σπίτι μου (μονοκατοικία στα Β.Π.) έμεινε παγωτό.

"Καλά ε, γκαζόν, πέτρες, μάρμαρα, ξύλινα δάπεδα, χρυσά παπάρια... Το ανταλλάσεις?"

Το ΠΡΟΚΑΤ του είναι 50 τετραγωνικά, ξύλοκατασκευή, με σόμπα και ανεξάρτητη χέστρα στον κήπο ενώ έχει τέλος ακινήτων μόνο 200 ευρώ. Το δικό μου είναι 240 τετραγωνικά με όλα τα κομφόρ αλλά έχει τέλος 1800 ευρώ. Του χρόνου που θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες θα τον πιω. Πως θα το πουλήσω αν χρειαστεί? Πάει, θα το παντρευτώ. Η χρυσή ευκαιρία είναι γεμάτη απούλητες μονοκατοικίες. Ενώ το ΠΡΟΚΑΤ όλο και κάποιος θα το αγοράσει. Είναι και σχετικά κοντά στη θάλασσα.

Είμαι προβληματισμένος. Τι να κάνω? Να προχωρήσω στην ανταλλαγή και να τον αφήσω να τρώει εκείνος τα χαράτσια? Που θα ξαναβρώ τέτοια ευκαιρία? Πάει, δε θα κοιμηθώ σήμερα.

P.S. Κώστα, χρωστάς? Δεν έχεις να ταϊσεις τα παιδιά σου? Ή μήπως περίμενες ότι το Μ3 θα ήταν επενδυτική ευκαιρία? Κάνε ένα ντους αγόρι μου και πάψε να σκέφτεσαι τι θα κερδίσεις και τι θα χάσεις. Γαμώ το ξεσταύρι μου με την τρομολαγνεία σας μέσα.
    another EPIC POST!!!!

ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!!

2. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (01-12-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP