Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: (M)Πλοκέ διαφορικό

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γκατζελακης αδρανεια 40% δυο δρομων 85/90% ελεγχομενης ροπης.
    Μια εβδομαδα χρειαζεται και θελει 850 ευρω.
    Τι λετε;
    Πως το βλεπετε σαν τιμη;
    εως 30...40% στο ασε γκαζι
    εως 80% στο πατα γκαζι

Τα ποσοστα αυτα δεν ειναι μονιμα

Για ενα Ε46 που ειναι 1400+ κιλα και κατω απο 250hp ειναι απιθανο να καταφερεις να το κανεις αυτο το διαφορικο να δουλεψει στα ορια του

Τωρα εγω με 1400+ κιλα, 231hp kai 255/35/18 το κλειδωνω μονο οταν το επιδιωκω κι οχι παντα.

Τωρα στη βροχη τι κανει; αυτη ειναι καιρια ερωτιση.
    Αν ειναι η ασφαλτος σαπουνι, πατας τερμα γκαζι, κι αφηνεις αποτομα συμπλεκτη στις αλλαγες εκει η πανηγυριζεις η ξαφνιαζεσαι. Το αμαξι ομως δε θα το χασεις.

Το συγκεκριμενο που φοραω εγω εχει παρομοια συμπεριφορα με quaife.
    To αυτοκινητο πλεον ειναι ποιο ελεξιμο απο οτι πριν το τοποθετησω.
    Η φιλοσοφια του ειναι να σε επαναφερει σε σωστη τροχια κι οχι να σε στειλει στο χαντακι.Τις ταρζανιες που κανω πλεον το ελευθερο δε τις συχωρει!

Ενα Ε46 με 231hp για να driftαρει θελει πισω 16αρια.Θελει ελαφρωμα θελει συγκεκριμενο setup η αναρτιση.Θελει kaaz.Το cusco ειναι πανακριβο οπως kai to giken.Ξαναλεω για drift θες δισκατο(και τα τρια που ανεφερα ειναι δισκατα) και να ειναι κοντο βημα.

Οσοι δεν εχετε drift προσανατολισμο πιστευω οτι αυτο που φοραω εγω, εννοειται και το quaife ειναι super.

Επισης τα ηλεκτρονικα βοηθηματα σας δεν αχρηστευονται αλλα τα απενεργοποιητε κατα βουλιση. Οταν σβηνετε το μοτερ και ξαναεκκινειτε αυτα μπαινουν απο μονα τους σε λειτουργια μεχρι να τα απενεργοποιησετε εσεις.

Εγω τα απενεργοποιω παντα

Ειδικα για το Μιχαλη και τον αναισθιολογο αυτοι ντριφταρουν οποτε γουσταρουν με οτι ναναι μπλοκε.Αν βαλουν κουσκο τα παιδια θα πανε για πανελληνιο.

Σταματη χερια θελει το δισκατο(ΚΑΑΖ CUSCO GIKEN )

2. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Stamatis (16-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP