Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 228

Θέμα: Επανέρχονται τα τεκμήρια?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όλοι σας γράφετε τα ίδια και τα ίδια, με διαφορετικό τρόπο, και με διαφορετικό στόχο, αν δεν το'χετε ήδη καταλάβει.

Ο καθένας στοχεύει σε μια διαφορετική λογική όπου το αποτέλεσμα ... είναι το ίδιο.

Όσον αφορά το αν είμαστε νέα χώρα, ναι θα συμφωνήσω, μιας και αυτά τα "400 χρόνια" σκλαβιάς μας έφεραν πάρα πολύ πίσω στον οικονομικό χάρτη (ακόμη και στον χάρτη της εξέληξης). Αλλά προσωπικά εγώ αυτό που γνωρίζω είναι πως σα νέα χώρα θα μπορούσαμε να εξεληχθούμε γρηγορότερα, και όχι να φτάσουμε στο ζενίθ πριν ακόμη καλά καλά αρχίσουμε.

Το πρόβλημα δυστυχώς δεν διορθώνεται (και συγνώμη αν είμαι τελείος απαισιοδοξος) μιας και αυτή δεν είναι η ρίζα του προβλήματος.

Αν δεν αλλαχτεί η νοοτροπία η οποία υπάρχει, τότε θα βρισκόμαστε στα ίδια και στα ίδια για μια ζωή.

.. Δε ξεχνώ τους αγώνες που ρίξαμε σα λαός, και το πόσο περίφανος είμαι που είμαι Έλληνας, αλλά ως εκεί. Βαρέθηκα να ακούω άτομα μεγάλης ηλικίας το πόσο δύσκολα ζήσανε ακόμα και τη πρόσφατη ιστορία, που δεν είναι άλλη από αυτή του πολυτεχνίου, αλλά σε έναν άτυπο αγώνα επιβίωσης, διαθφοράς και όπως αλλιώς θέλει ο καθένας να την χαρακτηρίσει, η δική μου γενιά (μιας και είμαι το '86 γεννημένος) δίνει μεγαλύτερους αγώνες και περισσότερες μάχες για να ορθοποδήσει σε μια κοινωνία που χαρακτηρίζεται "ότι φάμε, ότι πιούμε".

Κοινώς για να μη φλυαρολογώ, τα πράγματα δε διορθώνονται απ'τη μέρα στην άλλη. Θέλει τουλάχιστον 2 10ετίες εξέληξης, πολύ υπομονή, και δυστυχώς έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να διορθωνούνε όλα και να είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι

2. The Following User Says Thank You to YAz For This Useful Post:

katsaraios (03-02-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP